cemal203 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 1-) arkadaşlar bu freeze sorunu nasıl çözülür nebulanın magey scriptinde var bişiler ama bi türlü çalıştıramadım çok karışık geldi ayrıntılı bilgi verebilecek biri var mı şu şöle şuda şuraya yapıştırılır gibi... 2-) Birde vendorların sattıkları malların ayarını nerden yapabilirim çok aradım ama hiç bi scp de bulamadım... 3-)Dragonlar paralize yiyor nası çözebilirim..... paralize yemeyen ve dispel atmasını istiyorum...
xheana Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 1 . butun aradıgın sorunlar paticik database inde var biraz siteyi araştırman gerekıyor .[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 1-) spheretable_x.scp düzeltebilirsin! 2-) spheretemp_vend.scp gir burdan hangi vendora ne koymak istiyosan SELL=i_magerobe,{10 10} i_magerobe satacağı eşya {10 10} itemlerı kaç tane satsın 3-) bende bilmiyorum birisi sölerse iyi olur :)[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833
jonq Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 3.Bir events yazarsin bu events i dragonlara on=@create eklersin ON=@Create Events=+e_antipara Events ide herhangi bir events scriptine koyabilirsin. [EVENTS e_antipara] on=@spelleffect if ((==xx) || (==s_paralyze)) return 1 endif Not: XX yerine paralyze buyusunun numarasini yazicaksin aklima gelmedi simdi kac oldugu.[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
Öne çıkan mesajlar