Ceday Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 arkadaslar bi süredir bilgisayar acılırken bios sesi gelmiodu. aç kapa yapıp 4-5 kere acıodum bilgisayarı. şuan iice kötüleşti durum, acılmıo resmen bilgisayar :) anakartın ısıgı yanıo, ama klavye ve monitor siyah ekran modunda. kabloları da kontrol ettim hepsi yerinde gibi ama gözümden kacmıs bisi olabilir. nereyi kontrol etsem?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ram i başka slot'a tak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 4 -5 aç kapa yapıorsan ve şu anda monitöre ışık gelmiyorsa, büyük ihtimal anakart üzerinde bir kondansitör falan yakmışsın demektir. Bilgisayarı açtığında fanlar çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 fanlar calisiyor.. bir de bilgisayar acildi mi hic sorun olmuyor, istersen 2-3 gün hic kapama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 aga sanırım sende de bendeki sorundan var.. ben de her gün ilk açışta böyle bi sorunla karşılaşıyorum. windows yükleniyor bazen, tam masaüstü geliyo kitleniyor. ya da bios ta donuyor.. bugun format attım. bakalım yarın görecez sorun devam edecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 mesela eve eldim bastım acıldı bugün. en yakın zamanda vatana götürücem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum. hiç bu aralar bilgisayarınıza bi worm girdi mi adı da I-WORM diye bişey? Benim pcye o virüs bulaştı sonra AVG temizledi bunu yalnız restart atmak gerek dedi bende attım ondan sonra sorunlar başladı. format attım hemen fakat sorunlar devam ediyor. aynı senin sorunun var bazen fişten çekip takmak zorunda kalıyorum. bazen de hiç sorunsuz açılıyor. sonra bazen kasadan vuuuv diye bir ses geliyor fakat bu DVD sürücüsünden mi, CD yazıcıdan mı, HDD den mi yoksa PSU dan mı geliyor çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 valla ben formatı bastım. bugün sorun tekerrür etti. ben de riske girdim, ekran kartının biosunu değiştirdim. yarın sabah umarım sorun yaşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 :( ağlamak istiyorum. yine ayı sorunu yaşadım. ekran kartım ya da anakart gg.. eski ekran kartını takıcam akşam ,bakalım neler olacak.. bu tedaşın allah belasını versin.. 1 saat içinde 6-7 kez elektrik gidip gelirse olacağı bu zaten:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 arkadaşlar bilgisayarın fişini taktığım prizi değiştirip başka bir prize taktım yani 3lü priz aldım ona taktım şu an sorun çözüldü. yani çözüldü gibi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hadi canım ::o ben de 3 lü bi priz almıştım ona takıyodum.. benim sorun da ondan olmasın ::o yarını bekleyecez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ben kaç senedir aynı 3lü prizde kullanıyordum bi sorun olmamıştı. dediğim gibi 1 hafta önce virüs girdikten sonra bu sorunlar başladı. dün yeni 3lü priz alıp taktım ve cidden şu an hiçbir sorun yok. bir dene belki düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 dasdas priz virüsü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 biz ona guc sorunu diyelim :)ekran da goruntu olmamasi akla hemen ekran karti sorunlarini getiriyor, ama ara sira bilgisayari acabilmende guc sorunlarini (PSUyla ilgili olabilir mesela) akla getiriyor. ben derim ki sorun ya PSUda (PSU olma ihtimali daha yuksek)ya da ekran kartinda. eger kasanin PSUsunu degistirme imkanin varsa deneyip sonucu yazabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 valla şu an değiştirecek durumum yok.. zaten askere gidecem.. akşam da ankaraya gidiyom. dönünce prizi çıkartıp direk bağlayayım bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Anakartlar GG.Benimde oldu ordan biliyorum xD. en azından adam öle dedi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 4 5 Kere deneyip acıldıgı zamanlar nerelerde sorun veriyordu bunları bir yazarsan iyi olur. Sorun bence Power'dan kaynaklanıyor eğer dengeler bozulduysa düzgün güc veremeyebiliyor. Buda bazen düzgün calışmasına bazende windows acılmadan PC bekletmeye almasına neden oluyor. Fun calışıp çalışmaması sorun degil. Ama anakartındada sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 PSU'da olsa acıldıltan sonra asıl sorunu cıkarmaz mı?? Acılırken minumum power gerektirir mantıken, oyun vs oynarken hic sorun yok ama.. Anakartta olmasi daha mantikli gibi geldi bana. Nette bios sesi gelmiosa ya power supply, ya da anakart dio zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Sorun iki şeyden kaynaklanıyor/kaynaklanabilir. İlki hard disk ve bad sector sorunsalı... İkincisi ana kart. Bende de aynı sorun vardı format vs. bile atsam defrag de yapsam zamanla yine açılışta açılamama siyah ekranda takılıp kalma sonra yarım saate açılma sorunu yaşıyordum, hard diski değiştirdim düzeldi. Bir yıl kadardır sorun çıkarmıyordu, şimdi yine bazen üç beş dakika beklettiği oluyor ama çok sorun etmiyorum zaten bilgisayar eskidi anakartın gidici olması da normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 tedaşa ben de #$½#$! bi modem bi switch bi de muhtemelen hdd bozuldu. modem ısınınca açılıyo ancak, switch ark yapan bişey olduğu zaman prizde saçmalıyo, hdd de bad sector yaptı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bana bu sorun I-Worm diye bi virüsten sonra oldu. hdd bad sector problemi yaptı sanırım. ne virüsmüş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 benim sorunuma çoğu kişi psu dedi ama bi yerden alıp deneyecek vaktim yk. gereği de yok zaten, 6 ay sonra gerek olacak o zamana bakarız sistemi yenileriz herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar