unscarred666 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 bende tardan acc aldım herseyı yukledım downloadlarda tamam actım character yaratmaya geldım sonra oradan warrior yada baska bıse sectıgımde oyun donuyo yanıt vermıo bıraz yardımcı olabılırmısınız bu sorun neden kaynaklanıo acaba bendekı cd aos ondan olabılırmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Character secme kısmına geldiginde en altta bulunan - Advanced- e tıklayıp oradan skillerini secerek işlemi yapmayı denermisin.[hline]*This is my gift and my curse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 TAR ın web sayfasını alabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 [Dabulu.dabulu.dabulu.tar.tr.tc.fc.cjb.net.8m.com [hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu [Bu mesaj Sum41 tarafından 19 Mart 2003 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 [Dabulu.dabulu.dabulu.tar.tr.tc.fc.cjb.net.8m.com] [hline] Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu [Bu mesaj Sum41 tarafından 19 Mart 2003 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sum41 tarafından 19 Mart 2003 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 aferin sum41 çok komiksin kırıldım okurken! The Alter Realm[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unscarred666 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 yok advanced kısmını secıncede donuyo skıll secme ekranına gırmeden.Advaced ı secıyorum orada takılıo donuo yanıt vermıo3 bılgısayarda denedım hepsınde aynı sey oluyo off yaa gıremıcem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DalamaRtheDarK Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Aynı sorun bende de var, sanırım TAR ın RunUO desteklememesinden kaynaklanıyor bu sorun. 2d sorunsuz giriyor fakat 3d veya lbr den giremiyorum. (pol ve sphere ikisini de denedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 2D de sorun yoksa sanırım 3D client ile ilgili bir sorun var. TAR ın kendine ait 3D baglanırken kullanabilceginiz bir client vermiyormu sitesinde.[hline]*This is my gift and my curse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unscarred666 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 verio ama iste dedigim gibi girilmiyo lbr oynayamıyorum normal second age e gırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar