behran Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 http://www.eve-online.com/trinity/index.html açıldı bikaç güzel videoda var yeni şeyleri gösteren scripts olayı güzel olcak gibi ve yeni exp ile heat den çok çekicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 super gözüküyo ya yenı seste isteriz, ben tüf tüfe üfleyince large autocannondan daha duzgun ses cıkartıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 meganın yeni hali super olmus keza raven da ole bide bi istegim var su allatki kitlenmis post u kaldırsak ordan mumkunse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 from Lord vader to the Emperor -> "as you wish" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ses olayına eve-o forumları klasiklerinden "Eve has sound?!" la cevap vereyim :D.TS varken ses açınca özellikle warp ederken hiç bir şey duyulmadığı için ses kapalı oynuyordum zaten bayadır.Sese de pek gerek yok zaten bence. Grafikler güzel olmasına güzel olacak ama fps artışı ve buglardan pek ümitli değilim açıkçası,ki bu grafikler de bir sürü yeni bug u beraberinde getirecek.Ha zaten tüm efektler kapalı oynuyorum büyük savaşlarda yavaşlama olmasın diye pek birşey değişmeyecek aynı şeyi yapanlar için.Sadece 2-3 cicili bicili gemi filan.Bence grafik motorunu düzeltip, grafikleri şu anki seviyede tutsalardı çok daha güzel olurdu.Zaten EVE in grafikleri yeterince güzel 2003 oyunu olmasına rağmen. Tüm bunlarla beraber nano nerfler ardı ardına geliyor trinityde.Heavy dictor bubble,dictor speed nerf falan filan.Gizli gizli oyunu battleship vs battleship e çeviriyorlar.100m si ve 10m spsi olan bir BS pilotu heavy dictor sayesinde (ki bu da specialized karakter için yaklaşık 10m sp) 2-3 tane 20-40m spli gemilerine servetler harcamış insanları 10 snde patlatabilecek durumda.Ha SP EVE de hiç bir zaman pvpde önem taşımadı ama forumda 5 kişi ağlıyor diye de bu derecede nerflenmez bazı şeyler.Nano ganglere karşı da savaştım ve çoğu kez yendik.Niye?Çünkü düşündük, taktik yaptık, fitting ayarladık vs.Adamlar geliyor 10 tane random fitli bc ile nano gangle filan savaşmaya çalışıyor patlıyor ağlıyor. Hmm sonra bu carrier nerf var.Carrierlar şu an zaten yeterince güçsüz.Solo rapierla carrier tackle ettim geçenlerde,bizimkiler gelene kadar dronelarını tek tek webleyip patlattım shield'im yarıya bile düşmedi.Onun dışında yine 2 carrierla savaşıyorduk,bizim gangde yaklaşık 30 hac/recon vardı karşı tarafta 2 carrier+10 support.Hiç bir efor harcamadık yani adamlara karşı.Bu örnekler e-peen boost için filan değil,benim dediğim olay carrierlar şu an itibariyle zaten acayip güçsüz,15 hac çok rahat patlatır bir carrierı.Bir de drone nerf bilmemne ile artık ne olacak bilmiyorum.Bakalım CCP daha düşünme aşamasına bu carrier nerf için,umarım nerflenmez. Sonra bir de dampener ve tracking distrupter nerf var.Alliance tournament sağolsun lachesis ve arazu,curse ve pilgrim gibi forumda ağlayanlar sayesinde çöpe gitti.Dampening olayı taktiksel olarak pvpye çok şey katıyordu.Taktiksiz kaba kuvvet uygulayan gangların ilacıydı(jammingle beraber).Şimdi ne oldu,dampening için specialized olmuş lachesis yada arazuda bile işe yaramaz hale getirildi. Bravo yani CCPye oyundaki değişik pvp taktiklerini yok edip,BS ler dışındaki tüm gemileri kullanılmaz hale getirdi.Ha şimdi diyeceksiniz her gangde heavy dictor mu olacak.Evet olacak(1-2 aya en fazla),çünkü hac+dictor skill i gerektiriyor,ki bu bir çok kişide var,train edilmesi zaten kolay. Yani oldukça kötü olacak benim ve tanıdığım bir çok kişi açısından trinity.Haclere reconlara ve dictorlara harcadığım sp ve isk çöpe gidecek.Carrier pilotları içinse çok daha kötü,eğer nerflenirse tabi. Sonuç olarak EVE in mottosu "Adapt and survive or die" olmuştur.Bu değişikliklere de adapte olup yeni taktikler çıkacağız.Ama beni asıl üzen CCP'nin forumdaki 3-5 oyun mekaniklerinden habersiz insanları dinleyip bu şekilde tüm oyunu nerflemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ccp her online oyunda olan hataya dustu oyunu ingame takip etmek yerine forumlara bakarak oyunun gidishatına karar vermek. Nano shipleri nerfliyor tamam bende cok yakındım agladım ama nano shipler oyuna renk katiyorlar zaten haddinden fazla skill ve isk gereksinimleri var.Caresi yokmu var 2 tane recon 2 tane faction ship web bonus range veriyor al kullan...Bide nano shipler her zaman guzel lootlar birakirlar ve kagittan farksizdirlar. Gallante bc command ship nerf anlamsız bi okadar sacma bi nerf daha sirf dronelardan yakınanlar icin halbuki caresi o kadar basit ki ilk dronlari patlatacaksin o gemilerde drone olmadigi zaman hic bisey yapamazlar ki heavy dronelardan yakınanlar acip heavy drone tracking ve speedlerini incelesinler. Carrier nerf tabi eger yaparlarsa carrierlerin dominixden bi farkı kalmayacak hemen hemen zaten abartildigi kadar guclu uniteler deiller cunku fighter ve dronlar dısınd asaldıracak biseyleri yok ck rahat kitelanabiliniyor bi dunya skill ve para istiyor ayrica hele mothership alması bi dert kullanmasi bi dert ama 1 mothership combati hala her yerde epic combat olarak geciyor.Ayrıca carrieri combatta efektif kullanabilen alliance ve corp cok az (ben bi MM'i ornek gosterebilirim bu konuda). Dampner nerf gallente reconlarin 1 ozelligini silmistir her reconda oldugu gibi gallante reconda da 0 tank vardir dampner ve speed ile combatlarda patlamamktadir tamam dampnera bonus veren gemiler dısında sensor dampner kullanmayi nerflese ccp gayet mantikli bisey yapar ama koru korune gidilen bi yol. Ayrıca yeni gemilerin maliyetleri cok yuksek olacak onlari kullancak pilotlar gemi kayıplari sonra daha ne nerfler icin aglayacaklar kimbilir Ps: (from Lord vader to the Emperor -> "as you wish") tesekkurler o7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yeni sayılabilcek bi char olan ben bile napıcamı şaşırdım açıkçası. herşeye nerf gelio ne basıcam bilmiyorum şebelek oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ehehe aynen bende, stealht recon gidiyorum su anda, ama durum bi garip oldu acıkcası ne yapsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Cuce said: super gözüküyo ya yenı seste isteriz, ben tüf tüfe üfleyince large autocannondan daha duzgun ses cıkartıyorum sitedeki videoda oyunu ilk yaparken bazı şeylerden mesla smoke effects faln bunnardan feragat etmişler.ileride koyucaz falam diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 caldari recon gidin falcon bufflaniyor zaten yeterince guclu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ehehe minmatar olark gene sizlanmadan oyuna devam edicem :) su assult ship lere bir bonus gelecek mi yoksa su anki halleri iyi mi dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ishkur nerflenecek onu biliyorum bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Yeni patch notes a göre heavy dictor sphere sadece heavy dictor'u webleyecekmiş,etrafındakilere etki etmeyecekmiş.Süper haber ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar