Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Yalnız şaka maka turnuva 1 hafta daha ertelenip Aralığın 2. (ikinci) haftasına alınmazsa Othranx katılamayacak. Bu durumda da bizim takım gg oluyor. İlk söylendiği günden, bu güne kadar ertelenmiş zaten. 1 hafta daha ertelense, 1 hafta daha beklense kimsenin öleceğini zannetmiyorum :D
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 shutter we khalanın girdigi turnuvaya girmek aslında kucuk dusurucu bişey ama neyse...
zydar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Silmarwen said: Yalnız şaka maka turnuva 1 hafta daha ertelenip Aralığın 2. (ikinci) haftasına alınmazsa Othranx katılamayacak. Bu durumda da bizim takım gg oluyor. İlk söylendiği günden, bu güne kadar ertelenmiş zaten. 1 hafta daha ertelense, 1 hafta daha beklense kimsenin öleceğini zannetmiyorum :D anam sınavları var dimi? çaresine bakalım :S
ShuTTer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bu robert adlı arkadas geçen gün oyun attıgımızda hll lan fln diodu bana ama umarım bişeyler öğrenebilmistir, bence turnuvanın en kötüsü olacak kendileri...
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Atıl:bundan aylar once "abi deny ne " die geziniodun yanımda
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 BonePART said: LAN YOK MU BENI TAKIMA ALCAK ADAM TAMAM ULAN BENDE SIZE PS3 UMLE OYNATMICAM BEAEAAGGGGG yargılayanlar takımı +2 arıyor abi gir işte onlara penth xaenin alatariel bonepart +1 mis gibi kadro
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yattı mı turnuva ertelendi mi bisiler dense bari utterable ses wer
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bir yakınımın sağlık sorunu nedeniyle sözkonusu turnuvanın yapılacağı geceyi hastahenede geçirdim. Yine de yapılabilmesi için uğraştım ama daha organize çalışmak gerekiyor. Bir süre için askıya alındı diyebiliriz; fakat daha güzel şekilde tekrar "kesintisiz" şekilde düzenlenicek.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Geçmişler olsun Utterable. Umarım iyidir..
Öne çıkan mesajlar