Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Turnuva öncesi laf topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yalnız şaka maka turnuva 1 hafta daha ertelenip Aralığın 2. (ikinci) haftasına alınmazsa Othranx katılamayacak. Bu durumda da bizim takım gg oluyor. İlk söylendiği günden, bu güne kadar ertelenmiş zaten. 1 hafta daha ertelense, 1 hafta daha beklense kimsenin öleceğini zannetmiyorum :D
Mesaj tarihi:
Silmarwen said:
Yalnız şaka maka turnuva 1 hafta daha ertelenip Aralığın 2. (ikinci) haftasına alınmazsa Othranx katılamayacak. Bu durumda da bizim takım gg oluyor. İlk söylendiği günden, bu güne kadar ertelenmiş zaten. 1 hafta daha ertelense, 1 hafta daha beklense kimsenin öleceğini zannetmiyorum :D

anam sınavları var dimi? çaresine bakalım :S
Mesaj tarihi:
Bu robert adlı arkadas geçen gün oyun attıgımızda hll lan fln diodu bana ama umarım bişeyler öğrenebilmistir, bence turnuvanın en kötüsü olacak kendileri...
Mesaj tarihi:
BonePART said:
LAN YOK MU BENI TAKIMA ALCAK ADAM
TAMAM ULAN BENDE SIZE PS3 UMLE OYNATMICAM
BEAEAAGGGGG

yargılayanlar takımı +2 arıyor abi gir işte onlara
penth
xaenin
alatariel
bonepart
+1

mis gibi kadro
Mesaj tarihi:
Bir yakınımın sağlık sorunu nedeniyle sözkonusu turnuvanın yapılacağı geceyi hastahenede geçirdim. Yine de yapılabilmesi için uğraştım ama daha organize çalışmak gerekiyor. Bir süre için askıya alındı diyebiliriz; fakat daha güzel şekilde tekrar "kesintisiz" şekilde düzenlenicek.
  • Yeni Oluştur...