Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Yalnız şaka maka turnuva 1 hafta daha ertelenip Aralığın 2. (ikinci) haftasına alınmazsa Othranx katılamayacak. Bu durumda da bizim takım gg oluyor. İlk söylendiği günden, bu güne kadar ertelenmiş zaten. 1 hafta daha ertelense, 1 hafta daha beklense kimsenin öleceğini zannetmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 shutter we khalanın girdigi turnuvaya girmek aslında kucuk dusurucu bişey ama neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Silmarwen said: Yalnız şaka maka turnuva 1 hafta daha ertelenip Aralığın 2. (ikinci) haftasına alınmazsa Othranx katılamayacak. Bu durumda da bizim takım gg oluyor. İlk söylendiği günden, bu güne kadar ertelenmiş zaten. 1 hafta daha ertelense, 1 hafta daha beklense kimsenin öleceğini zannetmiyorum :D anam sınavları var dimi? çaresine bakalım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShuTTer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bu robert adlı arkadas geçen gün oyun attıgımızda hll lan fln diodu bana ama umarım bişeyler öğrenebilmistir, bence turnuvanın en kötüsü olacak kendileri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Atıl:bundan aylar once "abi deny ne " die geziniodun yanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 BonePART said: LAN YOK MU BENI TAKIMA ALCAK ADAM TAMAM ULAN BENDE SIZE PS3 UMLE OYNATMICAM BEAEAAGGGGG yargılayanlar takımı +2 arıyor abi gir işte onlara penth xaenin alatariel bonepart +1 mis gibi kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yatar heralde bu turnuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yattı mı turnuva ertelendi mi bisiler dense bari utterable ses wer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bir yakınımın sağlık sorunu nedeniyle sözkonusu turnuvanın yapılacağı geceyi hastahenede geçirdim. Yine de yapılabilmesi için uğraştım ama daha organize çalışmak gerekiyor. Bir süre için askıya alındı diyebiliriz; fakat daha güzel şekilde tekrar "kesintisiz" şekilde düzenlenicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Geçmişler olsun Utterable. Umarım iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 aynen gecmis olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar