DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 2326 yılında geçen değişik bir spor oyunu. Amerikan futbolu tarzı ama şiddette sınır tanımayan bir konsepte sahip. Maçlar arena tarzı stadlarda geçiyor ve çizimler falan harika. Ayrıca oyun kendi karakterimizi yaratmamıza olanak sağlıyor. Daha fazla bilgi için Çıkış tarihi: 27 Kasım 2007 Official Website: Speedball 2 Tournament Youtubedaki official video: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 fazla güzel değil. çok mekanik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Pre-order € 30 .. ilginç.. Bakalım bi ingame görüntüler çıksın nasıl olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 aaa taaaaa seneler önce oynadığımız benzer bi oyun vardı. speedball muydu o acaba? acayip eğlenceliydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 video çok abartı geldi şahsen bana.. o metalik elbiseler de çok kasış görünüyo.. daha sıska adamlarla şiddetli mücadelelere girmek daha zevkli olabilirmiş sankim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Evet, Amiga döneminden :) Hatta bunu da aynı firma yapıyor. Adamların az ama öz oyunları var: Gods, Chaos Engine (multisine doyum olmazdı), Z gibi. Trailer şahane de benim bazı endişelerim var. Öncelikle oyun takım bazlı değil yani tek oyuncu yönetiyorsunuz. Buna ilave olarak oyun içi şeyleri online satma gibi bir planları var, bunlar kozmetik şeylerle sınırlı olmazsa kötü. Gameplay vid görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 arcane said: Gameplay vid görmek lazım. azımdan aldın lafı ama 14 saat kadar önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 galactic footbal die bir cizgi film vardi acayip ona benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Birde film vardı Geleceğin Sporuydu galiba adı :) Aynı filmin oyunu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 wesley snipes oynuyodu http://www.imdb.com/title/tt0158409/ oyunun trailer güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ben niye adını speedball koymuşlar onu anladım, speedball normalde paintball un bir dalı, başka bir spor. Neyse trailer hoş baya ama trailer güzel olup patlıyan çok oyun var bakalım beklicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 var mı alıp oynayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 abow 2 si çok bomba oyundu bunun. ilkinin tadını alamayacağımı biliyorum ama çıksın oynarım ben bu oyunu. bi dakka bi terslik sezdim, bu çıkacak olanın 3 olması gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 2. oyun bizim vaktinde Amiga'da oynadığımız, Speedball diyince akla gelen oyundu. Niye bu da 2 anlamadım acaba remake hesabına mı öyle demişler? İlk oyun bu filmden esinlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar