Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bearshareden dexterin bir bölümünü indirdim ve BS ile açmaya kalkınca hönk diye bi uyarı çıktı. Bu zımbırtı sadece domplayerle açılır filan tarzı bir uyarı, girdim baktım siteye 3 dolara satıyorlar. Sayfanın başında da yazmışlar %100 temiz filan diye. Eyi bari diye indirdim bi daha çekmim diziyi diye. O da nesi kurulum ekranında daha paypal hesabı istiyor meret. Vazcaymamla beraber sildim setup neyin. Nedir bu DomPlayer? Adamı niye asabiyete sevkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 aushausha domdom kurşunu o .. virüs durumları falan var sanırım. virüs taraması yapmanı öneririm, virüs yemiş olabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Yok virüs filan değil, gayet tarattım nod32 yle setupını bşi çıkmadı. Zaten kurmadım para isteyince de bir video dosyasını izlemek için insan niye domplayer diye bişi ister abicim. Ulan paylaşım proğramından film, dizi neyin indiren adam gidipte oynatma proğramına paramı verir. Hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bi ara açılmıştı böyle bi konu. o gördüğün uyarı direk film dosyası. Yani o dediğin program olsa bile seyredemezsin, milleti kazıklamaya yönelik. Bide yanlış hatırlamıyorsam trojanlı falan bişeydi. Nod32 bişey bulamadı diye çok rahatlamanı önermem. Bi antivürüsün bulamadığını başkası bulabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 indirdiğin dosya fake kasma boşa çalıştıracak player aramakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 firma nın web sitesini yollasana özelden yada buraya da post edebişlirsn fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ya yalnız program ismine hala hastayım.. DomPlayer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Evet biraz araştırınca gayet fake olduğunun farkına varıyorsun. Sistemi kontrol ettim temiz çıktıda, illet oldum böyle dandik işlerle uğraştıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 GomPlayer'ın fake'i sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 demonoid kapalı olduğundan beri 3 tane film çektim hepsi elimde patladı .. allah belanı versin dom player :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Önizleme yapmadan indirmiyorum artık. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 indireceğiniz dosyanın altındaki yorumları okuyun öyle indirin :) edit: anlatım bozukluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ama abi bazen mesela dizinin yeni bölümü çıkıyor, sabah bakıyosun gece uğraşıp iki saatte uplamışlar. Bi ton da seed var yorumlar da sıfır. Sonra bi iniyo, anaa zix. Saçma sapan işler. Sonra winzix yükle yok sil tarat, bi süre CiD adult friend finder çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 allah belasını versin bu olayı yapanlar kadar şerefsiz insanlar tanımıyorum , windowsun güzellikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 sazan.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bir de gitmişsin bearshare indirmişsin. nerden aklına estiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Nod32'nin sorunu da o zaten. "Hic" uyari yok, tehlike yok, popup yok. temizliyor mu bulamiyor mu belli degil. bulamadigini ispatladik gerci vakt-i zamaninda ama, halen insanlar kullaniyor, o da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Valla bu mesajı yazalı baya olmuş. Baya süredir de Nod32 kullanıyorum. Sistemde hala bir şey yok. Demek ki işini yapıyor. Bone zaten son tercihti bearshare. Beardan video indirmiyorum zaten varsa yoksa mp3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar