Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DomPlayer zımbırtısı


Flameoffear

Öne çıkan mesajlar

Bearshareden dexterin bir bölümünü indirdim ve BS ile açmaya kalkınca hönk diye bi uyarı çıktı.
Bu zımbırtı sadece domplayerle açılır filan tarzı bir uyarı, girdim baktım siteye 3 dolara satıyorlar. Sayfanın başında da yazmışlar %100 temiz filan diye. Eyi bari diye indirdim bi daha çekmim diziyi diye. O da nesi kurulum ekranında daha paypal hesabı istiyor meret. Vazcaymamla beraber sildim setup neyin.

Nedir bu DomPlayer? Adamı niye asabiyete sevkediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok virüs filan değil, gayet tarattım nod32 yle setupını bşi çıkmadı. Zaten kurmadım para isteyince de bir video dosyasını izlemek için insan niye domplayer diye bişi ister abicim.
Ulan paylaşım proğramından film, dizi neyin indiren adam gidipte oynatma proğramına paramı verir. Hey allam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara açılmıştı böyle bi konu. o gördüğün uyarı direk film dosyası. Yani o dediğin program olsa bile seyredemezsin, milleti kazıklamaya yönelik. Bide yanlış hatırlamıyorsam trojanlı falan bişeydi. Nod32 bişey bulamadı diye çok rahatlamanı önermem. Bi antivürüsün bulamadığını başkası bulabilir...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ama abi bazen mesela dizinin yeni bölümü çıkıyor, sabah bakıyosun gece uğraşıp iki saatte uplamışlar. Bi ton da seed var yorumlar da sıfır. Sonra bi iniyo, anaa zix. Saçma sapan işler. Sonra winzix yükle yok sil tarat, bi süre CiD adult friend finder çıksın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...