Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 download manager a 100 mb lık bir part koyun download başlamadan önce rapidshare premium bölümünüzü açıp download ettiğiniz miktara bakın downloadunuz bitince 100 den fazla üzerine ekleniyorsa başka download manager kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Son gunlerde ben de cap speede ulasamiyodum, simdi 2 download ayni anda 20'ser section olarak indiriyorum FDM'den, 420-450, normal. Firefox veya IE ile FDM kullanirsaniz context menuye giriyor gerekli seyler, "download all, download selected, download this" gibi, rahat. Avant ile biraz uyumsuz ne yazik ki, onun yuzunden Firefox'a gectim. Opera falan denemedim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 IDM en krali bu konularda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ayrıca tek part ta tam hızı alamayabilirsiniz, 2 part birden çekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 off flashget deli etti beni ya,3 gündür 50 partlik bi oyunu indiremiyorum,gece birakiyorum geldiğimde 15-20 part in 5kb indiği oluyor,linklere bakıyorum çalişiyor,sonra hız birden 3-4 kb/sn e düşüyor,o linki baştan indirmedende düzelmiyor,bazi indirdiği partlarda crc hatasi oluyor vsvs.,download acc. vardi bi ara fıstık gibi onu denicem bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Brigand said: Hmm o zaman her an açılabilir, olmadı gece 00.00'da kesin açılır. Tabi almanya saatine göre. Teşekkürler. Edit: Şifremi kimseye vermedim, hacklenme durumu da olamaz. Rapid kotayı g.tünden sayıyo.hacklenme durumu da olmaz nedemek ya tahrik etme insanlari herkez hacklenebilir yeterki hedefe girme:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Rahat ol sen bişe olmaz bana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 24 saat bekletmiyor, 25 gb'a katkı sağlayan ilk download'ının başlangıç tarihinden 5 gün geçmiş olduğu anda indirmeye başlayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar