Ozzytheguitar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Uzun yıllardan sonra oyuna tekrar döndüm..ancak patch yapamıyorum.patch yaparken ortalara geldiğinde takılıyor.., Neyseki sonuçta oynuyorum ancak vendorlardan alışveriş yapamıyorum.miner açtım zevk için,kazma alıcam ama alamıyorum.bunu almaya gücüm yokmuş,iznim yokmuş öyle söylüyo.yemek falan da alamıyorum.anlayamıyorum,kurallar flnmı değişik lütfen ilgilenin.iyi günler
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yav cok acikli yazmissin gozlerim doldu okurkene. bilen birileri yardim etsin ltf (:
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 patch olmadigindan kaynaklaniyordur onlar. patchin ortalarda tkaildigina eminmisin? cunku cok uzun suruyor belki kendin kapamissindir.
Leath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 paran yoksa oyun icinde alamazsin. oyun icinde para kazanmayi denedin mi ?
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 patch yoksa gücün yetmiyor demez. çantanda yeteri kadar paran yoktur bence de
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 şu 8*8 olayı olmasa bende kasıcam da. gemi al, taa o mekana git, hatta gideme denizde öl, reslen gel gemıyı bul bıda gıt kass makroya bırak falan zor iş. sakn sakın macroya almak ıstıyorum ben.olmadı banada yardım edın ehhe.yardım ulen!!
Zep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yardım derken?item olarak her türlü yardım yapılır ama kimse oturupta senin için skill kasmaz oynamak istiyosan kasılcak o skiller kasılcakkk : )
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 gemideki katliamdan tırsıyorum. + necro book lazım, spell book lazım ooh çok işimiz var :)
Katra Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Gemideki terörden kurtulmak için bir gemi alın japon adalarından ilkini moon gate deki listeden seçin ve ışınlanın. Sonra ısınlandıgınız yerden sağa dogru koşun denizi görene kadar sonra sahil şeridinden yukarıdaki kücük limana kadar koşmanız gerekiyor, dikkat edin elite ninjalar ve bir cok baska acaip yaratık var hic durmadan kosun. Limana geldiğinizde geminizi acın ve sağa dogru gemiyi acıklara götürün. Map ekranından beyaz bir çizgi denizin ortasında gordugunuzde durun. Beyaz çizginin sağında ve solunda yolculuk yaptıgınızda deniz bitmez ve yaratık saldırmaz
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 katra helal sana. auto map yuklıımde kolay bulıım denizde yoksa bşe kasarım orda.
Öne çıkan mesajlar