Mike Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 3 gün sonra vizyona giricek filmde baş rolü George Clooney oynadığı için umutluyum. Her filminde gerçekten süper bir performans gösteriyor. İzlemeye doyamıyosunuz. Slogan olarak "Sadece o gerçeği değiştirebilir" kullanılmış. Slogana göre yorum yapmak gerekirse, kötü rolü oynuyor abimiz. Gerçek olan şeyi değiştirmek için, tabi tam terside olabilir. Şu sıra musallattan sonra iyi gelebilcek filmlerin başında geliyor. Filmin afiş resmi Film hakkında bilgiler said: Orjinal Adı: Michael Clayton Yönetmen: Tony Gilroy Oyuncular: George Clooney, Tilda Swinton, Tom Wilkinson, Sydney Pollack Senaryo: Tony Gilroy Görüntü Yönetmeni: Robert Elswit Müzik: James Newton Howard Kurgu: John Gilroy Tür: Dram - Gerilim Süre: 119 Dk. Yapım: 2007 - ABD Dağıtımcı: Warner Bros. Gösterim tarihi: 23 Kasım 2007 Film hakkında yapılan açıklama ve konusu said: Michael Clayton (George Clooney), New York’un en büyük şirket hukuku firmalarından birinde "sorun çözücü" olarak çalışmaktadır. Eskiden savcı olan ve polis bir aileden gelen Clayton, firmanın kurucu ortaklarından Marty Bach’ın (Sydney Pollack) emrinde, Kenner, Bach & Ledeen firmasının en kirli işlerini halletmektedir. Clayton müşterilerin pisliklerini temizler, arabayla vurup kaçma olaylarını örtbas eder, basında çıkan kötü haberleri düzeltir, müşterilerin mağazada hırsızlık yapan eşlerinin ya da kirli politikacıların olaylarının gizli kalmasını sağlar. Clayton işinden çok bunalmış ve hoşnutsuz olmasına karşın, Kenner, Bach & Ledeen firmasına sıkı sıkıya bağlıdır çünkü bir boşanma, kumar alışkanlığı ve başarısız bir iş kurma girişimi onu dağ gibi bir borçla baş başa bırakmıştır. Filmin yayınlanan traileri. Elizabetten sonra kesinlikle izleyeceğim ilk film olacak. Bu hafta iyi filmler vizyona giriyor, umarım devamı gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Giden yok sanırım, bugun gittim gerçekten gittiğime değdi. aksiyon sahneleri, adam kaçırma sahneleri olsun, patlamalar olsun grafiksel açıdan çok iyi düşünülmüş bir film, kurgu biraz alışıldık olmuş sonunda isyan etmeler falan, ama yinede imdb de yüksek puanı. bende 7 falan verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Baya iyi filmdi . Çok yavaş gelişiyor , anlam veremiyorsunuz başta ama çözülünce , hele sonları baya iyi . Patlama 1 tane oluyo zaten , 2 kere görüyoruz , 1 de farklı açıdan . Kaçırılma dediğin yok zaten ben mi ters izledim filmi ? Ayrıca : -Have you seen Arthur ? He's around here somewhere . Baya güldürdü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 fena deildi. sadece anlamadıgım kısım o adam neden atların oldugu yola sapıyo atları görünce neden inio belirttiler mi ben dikkat etmedim sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 O kısmı ben de anlayamadım , takip edildiğini mi anladı diycem , anladıysa neden arabadan insin , basar gider . Kafayı yedi intihar etmek için dağa bayıra mı sürdü , o sırada atları gördü de "aa ne güzel bir tur bindirsene" demeye mi gitti , çözemedim . Kakam gelirse tuvalette çözerim ama az bekleyelim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bence sıçtık baglayamadık sıkalım orayı demişler gibi geldi bana. ilk ben adamın birine çarptıgı yere gidio sandımda öle degilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bu arada Mike kanka sen filmleri nasıl bir kafayla izliyorsun anlamadım . Musallatta hoca efendi katilmiş dedin daha filmi görmeden neyse , yalan oldu değil dediler . Bunda da adam kaçırma falan demişin , aksiyon demişin , ben bunlara şahit olamadım , neden ve nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 abi adam kaçırmayı geç filmde aksiyon sahnesi yok en aksiyon patlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 kaan, musallat fragmanına bakarsan film çıkmadan yapılacak en iyi yorum, hocanın elinde kazma kürekle, başroldeki elemana saldırdığını ve öldürmüş gibi gösterildiğini görebilirsin. Ondan çıkarak yorum yaptım, sonuç olarak herif cesedi saklıyo bi bakıma katil diyebiliriz. patlama sahnesi aksiyona girmiyormu? kızla izlediğimden fazla dikkat edemedim aslındada ne bileyim, bi ara atlı sahnelerde kacırılma havası sezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Banane bence kafan güzeldi djfhg . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 çok saçma bi filmdi -.- havada yüzdü film sürekli, boştu en sonunda da Cartman yöntemi ile yakaladı çok salaktı "GOTCHA" demediği kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bende beğenmedim harcadığım paraya ve zamana üzüldüm cok boş bir film bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Az önce DVD'sini izledim. Çok hoşuma gitti. Başlarda biraz kopuk ve sıkıcı olabiliyor. Fakat ilk yarıdan sonra bağlamaya başlıyor ve sonunda bir şok dalgası gibi vuruyor insanı. Özellikle George Clooney karakterini çok güzel oynamış. Herkese öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Güzel film ama senaryoda atraksiyon yok, herkes beğenmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar