Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avukat(2007)


Mike

Öne çıkan mesajlar

3 gün sonra vizyona giricek filmde baş rolü George Clooney oynadığı için umutluyum. Her filminde gerçekten süper bir performans gösteriyor. İzlemeye doyamıyosunuz. Slogan olarak "Sadece o gerçeği değiştirebilir" kullanılmış.
Slogana göre yorum yapmak gerekirse, kötü rolü oynuyor abimiz. Gerçek olan şeyi değiştirmek için, tabi tam terside olabilir.
Şu sıra musallattan sonra iyi gelebilcek filmlerin başında geliyor.


Filmin afiş resmi






Film hakkında bilgiler

said:
Orjinal Adı: Michael Clayton

Yönetmen: Tony Gilroy
Oyuncular: George Clooney, Tilda Swinton, Tom Wilkinson, Sydney Pollack

Senaryo: Tony Gilroy
Görüntü Yönetmeni: Robert Elswit
Müzik: James Newton Howard
Kurgu: John Gilroy
Tür: Dram - Gerilim
Süre: 119 Dk.
Yapım: 2007 - ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.

Gösterim tarihi: 23 Kasım 2007



Film hakkında yapılan açıklama ve konusu

said:
Michael Clayton (George Clooney), New York’un en büyük şirket hukuku firmalarından birinde "sorun çözücü" olarak çalışmaktadır. Eskiden savcı olan ve polis bir aileden gelen Clayton, firmanın kurucu ortaklarından Marty Bach’ın (Sydney Pollack) emrinde, Kenner, Bach & Ledeen firmasının en kirli işlerini halletmektedir. Clayton müşterilerin pisliklerini temizler, arabayla vurup kaçma olaylarını örtbas eder, basında çıkan kötü haberleri düzeltir, müşterilerin mağazada hırsızlık yapan eşlerinin ya da kirli politikacıların olaylarının gizli kalmasını sağlar. Clayton işinden çok bunalmış ve hoşnutsuz olmasına karşın, Kenner, Bach & Ledeen firmasına sıkı sıkıya bağlıdır çünkü bir boşanma, kumar alışkanlığı ve başarısız bir iş kurma girişimi onu dağ gibi bir borçla baş başa bırakmıştır.





Filmin yayınlanan traileri.



Elizabetten sonra kesinlikle izleyeceğim ilk film olacak. Bu hafta iyi filmler vizyona giriyor, umarım devamı gelir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Giden yok sanırım, bugun gittim gerçekten gittiğime değdi. aksiyon sahneleri, adam kaçırma sahneleri olsun, patlamalar olsun grafiksel açıdan çok iyi düşünülmüş bir film, kurgu biraz alışıldık olmuş sonunda isyan etmeler falan, ama yinede imdb de yüksek puanı. bende 7 falan verirdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baya iyi filmdi . Çok yavaş gelişiyor , anlam veremiyorsunuz başta ama çözülünce , hele sonları baya iyi .



Patlama 1 tane oluyo zaten , 2 kere görüyoruz , 1 de farklı açıdan . Kaçırılma dediğin yok zaten ben mi ters izledim filmi ? Ayrıca :

-Have you seen Arthur ? He's around here somewhere .

Baya güldürdü .

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


O kısmı ben de anlayamadım , takip edildiğini mi anladı diycem , anladıysa neden arabadan insin , basar gider . Kafayı yedi intihar etmek için dağa bayıra mı sürdü , o sırada atları gördü de "aa ne güzel bir tur bindirsene" demeye mi gitti , çözemedim . Kakam gelirse tuvalette çözerim ama az bekleyelim .

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kaan,
musallat fragmanına bakarsan film çıkmadan yapılacak en iyi yorum, hocanın elinde kazma kürekle, başroldeki elemana saldırdığını ve öldürmüş gibi gösterildiğini görebilirsin.
Ondan çıkarak yorum yaptım, sonuç olarak herif cesedi saklıyo bi bakıma katil diyebiliriz.

patlama sahnesi aksiyona girmiyormu? kızla izlediğimden fazla dikkat edemedim aslındada ne bileyim, bi ara atlı sahnelerde kacırılma havası sezdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...