nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ben chimera ya transfer ettim charı. gercekten kalabalık bi server, mop a gtsem, nyms e gtsem surekli insanlar goruorm, eclipse deki gbi degil yani tkrar mmorpg oynadgmı hissediorm. e durum boyle olunca cogu sey dha zevkli, bos bos oturmak yok surekli yapcak bsiler oluo. oyun su anda cok guzel beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 iyi ben de charı chimerada açarım gerçi orası eu sunucusu galiba bana ama millet oradaysa orada açalım charı az kaldı 4 saat sonra bitiyor download gerçi client bu sadece ama daha patchi flm vardır da onlar dert diil 1 saatte gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 chimera eu server, ama bria haricindeki hicbi us server kalabalık degil, oyun saatlerimiz hic uymuo adamlarla (turkiyede yasıosan eger) bria da da jedi wannabeler dolu, cok asırı jedi var orda benim gordgum kadarıyla o yuzden sevmiorm orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bakalım şimdi download bitti, installation yapıyorum sonra patchliycez, ondan sonra chimera ya bir bakıcam, briaya da bakarız hangisi daha iyise orada devam, eskiden eclipsede baya insan vardı ama kalmadı diyorlar artık kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bir umutla izleniyorsunuz!!! ***************** May the force be with us ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 evet patch de bitti, bakalım bnm laptop adam gibi çalıştıracak mı oyunu. girince bi bakım chimerada nickler nedir arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 açtım chimerada bir bounty hunter ama ilk tutorial yerinden çıkamadım bir türlü... nick Fortinbras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 oth'mobast othlayne ikisi benim charim. torandor var turk havalı var (!) cantinayı fethediorz onunla =) bn de yeniyim chimerada ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ekliycem, char ismi değişti bu arada class değiştirmeye karar verdim eski nicki alamadım charı silmeme rağmen, yeni char ismi cremeon istari bi arkadaşımın ultimadan nickiydi onu kullanım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chimera-tr Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 oynancak gibiyse bnde gireyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 nuwanda said: oth'mobast othlayne ikisi benim charim. torandor var turk havalı var (!) cantinayı fethediorz onunla =) bn de yeniyim chimerada ztn aynen bende bu insan azmanının arkasına Chimeraya Transfer oldum :D Karakterler : Anron - Elder Noob Emrek Northstar - G@Y Dancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 arkadaşlar swg umudu kesin olcak gibi deil swg 2 ye kadar rahat yok bize umarım swg2 geldiğinde bunca zaman beklememize değer bi oyun yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamanjazz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Eclipse öldüyse Chim'e gelek ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 chimerada zaten hayat eclipseye bi girdim dün 5 kişiyle karşılaştım toplam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 chim bya kalabalık yapcak bsi bulunuo surekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 kesin hep farklı şeyler yapıyosunuz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 europe-infty full çekiyo diyebiliriz bide bria konu eskidide olsun işte cvp atiyim uplama istedi gideriyim istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben yazın accountu açmayı planlıyorum da hangi serverda olduğumu bile unuttum lol bria olması lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 europe-infty gel sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 SOE EQ1,EQ2 ve SWG için eski hesapları gene açtı geçenlerde ama kriteri nedir bilmiyorum .. Bende SWG yi açmamaış EQ2 yi 60 gün açmış .. Açsaydı girerdim gene ... Kimbilir ne oldu Galaxy'nin en güzel vendoruna :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Son durumlar nedir ? hala oynayan kaldı mı? aylık ödemeler ne kadar? girip de pvp yapasım geldi ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ben trial acc aldim tektar denemek icin, nerde char acayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 euro-chimera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 NGE'den sonra bırakmıştım. Bir sürü oyun oynadım sonrasında(GW,EverquestII,WOW,CoH,Lineage,AoC v.b.) ve tekrar döndüm SWG'ye... Tüm olumsuzluklara rağmen hala SWG gibi bir oyun yok bence piyasada. 13 Ocakta ücretsiz karakter transfer olayı geliyor... Böylece serverlar daha kalabalık bir hale gelecek... Şu an gördüğüm en kalabalık server Eu-Chi. 13 ocakta bende karakterleri bu server'a transfer edeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 eclipse falan ne alemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar