Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynayan kaldımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben chimera ya transfer ettim charı.

gercekten kalabalık bi server, mop a gtsem, nyms e gtsem surekli insanlar goruorm, eclipse deki gbi degil yani tkrar mmorpg oynadgmı hissediorm.

e durum boyle olunca cogu sey dha zevkli, bos bos oturmak yok surekli yapcak bsiler oluo. oyun su anda cok guzel beyler
Mesaj tarihi:
iyi ben de charı chimerada açarım gerçi orası eu sunucusu galiba bana ama millet oradaysa orada açalım charı az kaldı 4 saat sonra bitiyor download gerçi client bu sadece ama daha patchi flm vardır da onlar dert diil 1 saatte gelir
Mesaj tarihi:
chimera eu server, ama bria haricindeki hicbi us server kalabalık degil, oyun saatlerimiz hic uymuo adamlarla (turkiyede yasıosan eger) bria da da jedi wannabeler dolu, cok asırı jedi var orda benim gordgum kadarıyla o yuzden sevmiorm orayı
Mesaj tarihi:
bakalım şimdi download bitti, installation yapıyorum sonra patchliycez, ondan sonra chimera ya bir bakıcam, briaya da bakarız hangisi daha iyise orada devam, eskiden eclipsede baya insan vardı ama kalmadı diyorlar artık kimse
Mesaj tarihi:
ekliycem, char ismi değişti bu arada class değiştirmeye karar verdim eski nicki alamadım charı silmeme rağmen, yeni char ismi cremeon istari bi arkadaşımın ultimadan nickiydi onu kullanım dedim
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
nuwanda said:
oth'mobast
othlayne

ikisi benim charim.

torandor var turk
havalı var (!) cantinayı fethediorz onunla =) bn de yeniyim chimerada ztn

aynen bende bu insan azmanının arkasına Chimeraya Transfer oldum :D
Karakterler :
Anron - Elder Noob
Emrek Northstar - G@Y Dancer
Mesaj tarihi:
arkadaşlar swg umudu kesin olcak gibi deil swg 2 ye kadar rahat yok bize umarım swg2 geldiğinde bunca zaman beklememize değer bi oyun yaparlar
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
SOE EQ1,EQ2 ve SWG için eski hesapları gene açtı geçenlerde ama kriteri nedir bilmiyorum .. Bende SWG yi açmamaış EQ2 yi 60 gün açmış .. Açsaydı girerdim gene ... Kimbilir ne oldu Galaxy'nin en güzel vendoruna :(
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
NGE'den sonra bırakmıştım. Bir sürü oyun oynadım sonrasında(GW,EverquestII,WOW,CoH,Lineage,AoC v.b.) ve tekrar döndüm SWG'ye... Tüm olumsuzluklara rağmen hala SWG gibi bir oyun yok bence piyasada.

13 Ocakta ücretsiz karakter transfer olayı geliyor... Böylece serverlar daha kalabalık bir hale gelecek... Şu an gördüğüm en kalabalık server Eu-Chi. 13 ocakta bende karakterleri bu server'a transfer edeceğim...
  • Yeni Oluştur...