oreca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Arkadaşlar herkese selam.Bana acilen windows xp personel edition lazım oldu.Elinde bulunan ve özelden paylaşmak isteyenlere şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 no warez anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yassak burda... torrentlerde falan aramalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 personel edition?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 dostum yasak olduğunu biliyorum o yüzden özelden istedim zaten.Ama bu lisanslı bi yazılım değil.Sanırım beni yanlış anladın.Sadece bir kere kullanılabilen,windows u cd den boot eden bir yazılımdır.Neyse yinede saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 personel dediğin o muydu.. valla ben ilk defa duydum böyle bi şeyi. olsa dükkan senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Hmm sen Windows Preinstalled Environment'tan bahsediyorsun pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 PE'yi görünce yapıştırdın herhalde personel edition diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ya haklısınız benim aklımda personel edition diye kalmış ama aslı live edition.Epey bir süre geçti üstünden kullanmayalı. AutolycuS paylaşımın için ayrıca teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 terazisine tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ehah :) "paylaşım için teşekkürler" repliği, cılkı çıktı güldüm bayağı şimdi biri ciddi ciddi kullanınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 evet teşekkür ettim çünkü adam özelden linkleri vardi ama neden bu kadar güldüğünüzü anlamadım.Neyse burada insanlar gülmeye hasret sanırım.Gülmek iyidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Üstüne alınma, seni kırmak istemedim. Uzun zamandır bunun geyiği dönüyorda forumda o yüzden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar