erucalavera Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 kardeşim dedi ki 1.12 patchini denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 1.12 patchini kurduktan sonra vidyo ve müzik dosyalarını kurulum dizinine kopyalayınca çalışır cdsiz. Daemondan load etme konusunda da tüm emulationların (4 tane mi ne seçenek) açık olduğuna emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Drall said: orj cdkey alarak girebilirsin. benim pc enteresan bi şekilde ne daemon toolsla yaptığım, ne de normal cdromumu göremediğinden dolayı giremiyorum oyuna. karakterler gitmiştir büyük ihtimal battlenetteki. acc gitmez demi yav? neyse yenisini açarım yazın. şimdi işime de geliyo girememek, malum össyim =( accler sanırım zamanaşımından kapanmıyor fakat 3 ay girmediğin karakterler EXPIRED olarak geçse de bilgisayarının tarihini geri alarak girebiliyorsun. Daha sonra tarihini normale çevirsen de expired damgası geçiyor ve normal kullanabiliyorsun. Ama ladder oynuyorsan en son geçen haziranda reset gelmişti. Bu haziranda yine gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 NightSorrow said: Uyumluluk modu falan hepsini denedim, fakat patch yapmadım, sonuçta orjinal oyun değil :D normalde çalışması gerekiyor, vistada sorun çıkartmadığını duymuştum. neyse silip tekrar yüklemeyi deneyeyim bir de. Netten indirdiysen crackini bul expansion packin ben yaptım oldu daha 2 gün önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 balşanıore hamachi; diablocanavarı 123456 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 level 30 olun gelrm arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soldier_wd Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Az kaldı hamachi kurayım geliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 lan kururorz giremiorz oyunlarımız :S her türlü şeyi denedik birincil ağ da yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bilgisyarım bozuldu finalde oyna oyna başka bahara artik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bnet'te oynayan yok galiba burada pek? Ben de bikaç aydır hiç girmedim de bu aralar yine kıpırdanmalar var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Hamachiden yapanlar var forumda şuan diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ben yazın akıcam b.nete tekrardan. ama belki de akmam. bilmiyorum gündüz sıcağında yapcak bişey bulamadığım vakitlerde oynarım d3 o vakte çıkmazsa şayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bir kaç aydır oynamıyordum heves geldi bana da bu aralar. Yazın patch ve ladder reset de olur, daha bi ciddi oynarım. Şu anda ucuz ve eğlenceli karakterler peşindeyim (: accname: FUbnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Diablo 2 LOD v 1.12 ile oynuoruz bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 dediğim gibi hell e geçince davet edin beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 canım sıkılıyorda bulaşmayacam ya... ta lise yıllarında oynuyorduk b.nette 3 çıksın oynarım euheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar