Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ya ben single da duriel'i geçemedim. 1.10 da feci eşya düşüyordu bunda hiç düşmüyor. baydım silicem oyunu neredeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 orijinal cd almadan battle.net e giriş yolu yok mudur?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 orj cdkey alarak girebilirsin. benim pc enteresan bi şekilde ne daemon toolsla yaptığım, ne de normal cdromumu göremediğinden dolayı giremiyorum oyuna. karakterler gitmiştir büyük ihtimal battlenetteki. acc gitmez demi yav? neyse yenisini açarım yazın. şimdi işime de geliyo girememek, malum össyim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ben chastise ve zheld başlıyoruz pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 aha mpq dosyalarını alınca cdye gerek kalmadı, ammavelakin yine de gelmicem çünkü össyim dizileri bile bıraktım diablo da oynamadan yaşamımı sürdürebilirim =P içten içe gelmek istiyorum oyüzden böyle içerik bkaımından sıfır bi mesaj attım ama gelmicem yine de =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 abi net gittiydi bu gece bi oynayam dedim midem kalktı 231231231 defa mouse basmaktan zamanında zor gelmiodu sanırım ama wowdan sonra bayıyor yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 oha diabloyla wowu karşılaştırdı adam. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 adam oyunu karşılaştırmamış full sol click arada bir f tuşu ve sağ clickten şikayet etmiş ki haklı ama sanırım başka türlü olacakta değil oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Yeniden başlıyoruz ilgilenenler hazırlıklarını yapsın, Ben Sorceres N-c Druid şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godmorgon Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 orjinal serverdamı oynıcaksınız yoksa hamachi falanmı?Bendeki diablo2 kopya eger durum müsaitse bende gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hamachi yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 1.12 ise gelebilirim. sıfırdan mı başlıcaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 evet sıfırdan başlıcaz, bu gece başlarız heralde =) yeni gelenler sonradada dahil olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 eğer cdler duruyosa bende gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Lod lazımmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 e tabi lüfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Katılacak olanlar msn adreslerini özel mesaj olarak atıversinler gayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 expension pack yok bende :( netten bulabilir miyim acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 o halde siz nightmare a gelin ben öyle katılayım aranıza. baştan kasmayı gözüm yemedi :) altmış küsür level paladinim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Buyse said: expension pack yok bende :( netten bulabilir miyim acep bulursun torrentini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Benim bir sorum olacak. Oyunu yükledim fakat "insert play disc" diye hata veriyor, daemon da play disc takılı olmasına rağmen. Var mı çözümünü bilen acaba? (vista yüklü bilgisayarda.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yassahmış megersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 NightSorrow said: Benim bir sorum olacak. Oyunu yükledim fakat "insert play disc" diye hata veriyor, daemon da play disc takılı olmasına rağmen. Var mı çözümünü bilen acaba? (vista yüklü bilgisayarda.) hiç fikrim yok bende sorun olmadı, şöle bişi dene exe ye sag tıkla xp de çalıştır de son patchini yaptınmı bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Uyumluluk modu falan hepsini denedim, fakat patch yapmadım, sonuçta orjinal oyun değil :D normalde çalışması gerekiyor, vistada sorun çıkartmadığını duymuştum. neyse silip tekrar yüklemeyi deneyeyim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar