Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeniden doğu$

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkeze uzun zaman sonra tekrardan kocaman selamlarrrr umarım beni unutmamıssınızdır...

yeni haberlele karşınızdayım ;)[signature][hline]Adamım, yürüdüğün yollara adını yazdım
Mesaj tarihi:
bende reenkarnasyon hakkinda bisiy bulucam diye baktim.

inaniyorum[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
bence bu yeni gelenler bolumune ta$ınmalı[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
said:
Dojorel, 16 January 2004 23:55 tarihinde demiş ki:
bende reenkarnasyon hakkinda bisiy bulucam diye baktim.

inaniyorum
+1 bende öle sanmıştım[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 16 January 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
reenkarnasyon dınımızce caiz degildir soyleyeyımde gunah ıslemeyın

ulan yeniden doğmayalım o zaman :D[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Mesaj tarihi:
her lafa ofansif cevap verme zorunlulugun olmadiginin farkinda misin?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
said:
Dojorel, 17 January 2004 00:22 tarihinde demiş ki:
her lafa ofansif cevap verme zorunlulugun olmadiginin farkinda misin?

Hadi canım ne oldu yoksa zoruna falan mı gitti? Dojorel
Mesaj tarihi:
Neden bilmiyorum, Levent Oran olayini animsatti bana. kimbilir ne icin ortaya cikip ona buna laf atan, sonrada ayni boslukla kaybolan biri.

konuyla alakasiz, bu adam da sarkici olmus bir barda.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
said:
Pakize, 17 January 2004 00:20 tarihinde demiş ki:
yeniden doğacagını kim söylediki sanaaa?

espiri.. şaka olarak yani..[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Mesaj tarihi:
yani hani insan isteyerek ee... nası derler etken bir şekilde yeniden doğmaz heralde olsa olsa edilgen... ee aman ...[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Mesaj tarihi:
Kimse bunun gerçek veya yalan olduğu konusunda,hiçbir gerçekçi bilgi ve-re-mez![signature][hline]The Holyman
Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki:
Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki?

• Yeni Oluştur...