deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Sonunda ligimiz başlıyor, açılış maçını da Bakırköy Rugby K. (benim takımım) ve Kadıköy Rugby K. (buradan bildiğim la_bombonera var orda da) olarak yapacağız. Lig TV 14.00'da canlı yayında gösterecek maçı, akabinde de Erman'la Şansal yorumlayacaklar; penaltı ve offsideları değerlendirecekler. Paticik Rugby bölümünde de en az 1k mesajlı bir topic olacaktır zaten, oradan da takip edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Kadıköyde Charsi ile ben de varımda ben gelemicem maça büyük ihtimalle Charsi benim için ezer sizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Biz size kibar davranacaktık oysa ki. Sizin hooker Murat'ın dün gece dediği gibi 1e 2 çalışırız biz de ne yapalım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 sen ciddi misin lig tv olayinda? dalga mi geciyorsun. abo ciddiysen ben boku yedim cok fena sekilde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Olaya bak of, çok iyi. Başarılar Azmo sdfsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yok canim sakadir :P degilse c.tesi meshur olacam erman sayesinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Azmo hakem mi oldun? :D Bizim Bilgin Abi vardı, sertifika almış yan hakem oldu. Maçı da galiba semineri veren eski rugby hakemi yönetecekmiş. Şaka bu arada :P , aktüelde bi de atvde çıktık ama kenar köşe haberi olarak vs. Daha lig tvde yayınlanacak kadar ilgi çekmiyoruz, ama kanımca üç beş mankenle barda yakalanıp biraz da kan döktük mü futbolun önüne geçebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben de hakem oldum da bana gorev alacagimi soylemisti birisi daha kesin degil ama. gorecez bakalim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Pati meşhur oldu sahalarda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Sorma ya :D , la_bombonera nerelerdeyse uğramıyor bu aralar, hep o bulaştırdı bizi bu işlere iyi de yaptı. Azmo seneye sizi de bekliyoruz, bir de Samsun, Erzurum ve Bodrum'da da takımlar kuruluyormuş baya eğlenceli olacak lig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 la bombanera antrenmanlara da gelmiyor,ne yapıyor kendisi acaba?hayır ben saat kaçta diye arıyorum genelde onunda gideceğini varsayaraktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bu macin hakemi buyuk olasilikla benim, sizinle yuz yuze tanismak keyifli olacak :) yalniz simdiden soyleyeyim en ufak itiraza direkt kart gosteririm affetmem ha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Azmo hakemle konuşmak yasak zaten rugbyde. Paticik olarak sahalara iniyoruz yalnız efsane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 deadwoll said: Sorma ya :D , la_bombonera nerelerdeyse uğramıyor bu aralar, hep o bulaştırdı bizi bu işlere iyi de yaptı. Azmo seneye sizi de bekliyoruz, bir de Samsun, Erzurum ve Bodrum'da da takımlar kuruluyormuş baya eğlenceli olacak lig. Erzurum? Haberim yok? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 deadwoll said: Azmo hakemle konuşmak yasak zaten rugbyde. Paticik olarak sahalara iniyoruz yalnız efsane :D burasi Turkiye, yasak masak islemez burda, herkes kesin at at konusacak bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Öyleymiş Athlet, sizin okul kuruyor diye düşünüyorum ben de, başkan söyledi daha ayrıntılı bilgi almaya çalışırım bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Kadıköy RUGBY!!!! Kol gibi kol gibi kol gibi kol gibi baş gibi baş gibi baş gibi baş gibi dağ gibi taş gibi dağ gibi taş gibi KADIKÖY RUGBY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 deadwoll said: Öyleymiş Athlet, sizin okul kuruyor diye düşünüyorum ben de, başkan söyledi daha ayrıntılı bilgi almaya çalışırım bu akşam. Detaylı bir bilgi alırsan sevinirim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Gün büyük gün :P , Türkiye'de yarım asır aradan sonra ilk kez profesyonel anlamda rugby oynanacak. Ligdeki tüm takımlara (en çok da BRK'ya :P) bol şans ve kazasız, belasız, sakatlıksız maçlar diliyorum. Umarım seneye daha da renkli ve daha da profesyonel bir ligimiz olur, sponsorlarımız olur, aradığımızda vidalı krampon bulabildiğimiz dükkanlar, temiz soyunma odaları olan tesislerimiz olur. Rugby oynarken kazanmak ya da kaybetmekten ziyade mücadele etmek önemlidir, dostluk önemlidir tüm dünyada. Umarım ülkemizde de bu spor bu çerçevede gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 aglamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Oynayasım geldi be =) Yok mu beni takımına alan? Eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Evet gün çok büyük bi gündür. Kadıköy RK'nin 2 numaralı oyuncusu olarak sahaya çıktım ve 55 dakka oyunda kaldım ( koçumuz herkesin oynamasını istiyordu ). Bakırköy RK'yı 48-10 gibi net bir skorla geçtik bundan büyük mutluluk duyuyoruz :) en baştada dediğim gibi dağ gibi dağ gibi taş gibi taş gibi kol gibi baş gibi kol gibi baş gibi kadıköy rugby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bakırköy'ün 80dk sahada kalan 2-3 oyuncusundan biri olarak (4 numarayım, uçan tekme atanım :P) şunu söyleyebilirim, yenildik ama mutluyuz. Hayatımızda ilk kez ciddi bir maç yaptık, hayatımızda ilk kez çim sahada (tam sahada) rugby oynadık, hayatımızda ilk kez adam gibi bir hakeme denk geldik. Oyun başı konstantre olamamamız nedeniyle yediğimiz 15 sayı en çok üzüldüğümüz 15 sayıydı açıkçası. Ha bu arada Kadıköy'e gidip hayvan gibi içtik, ben 4 bira bir de sokakta şişeden diktiğim JB'yi sayabildim anca, karışınca fena çarptı şerefsiz, eve geleli 1 saat oldu anca kendime geldim. Kadıköy'deki tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim, Azmodai'e bana anlayış gösterdiği için teşekkür ederim. (yaptığım beygirlik direk 10dk uzaklaştırmadır normalde, ama maçın heyecanına kapılmıştım, tekme atttığım arkadaştan da tekrar özür dilerim.) Umarım lig hep böyle dostça bir ortamda sürer, gerçi Ottomans vs. Pumas maçında duyduğuma göre biraz çirkinlik olmuş ama olsun. Heyecanlarına vermek lazım onların da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Acikcasi senin olayi cezalandirmak istemedim, mac genel olarak cok sakin ve guzel gecti cunku ve sari kartla ortami germek istemedim, zaten kasten yapmadigini biliyorum, yani yapmissindir da macin son saniyeleriydi ve konsantrasyon kaybi oldugundan yaptigini varsaydim orda :P Bidahakine affetmem yanniz haberin olsun :) Mac cok temiz ve guzeldi, ben acaip eglendim, umarim oynayan herkes te eglenmistir, elimden geldigince iyi yonetmeye calistim ve bence fena bir is cikarmadim, yan hakemlerim sagolsun cok kritik mudahelerde bulundular ve genel olarak iyidik. Bidahaki maclara artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bi dahakine öyle bişey yaparsam ben çıkarım zaten, orda tackle atıcaktım, çaprazdan depar attım ama adamın ayağına yatamadım fake attı, ben de bir anda Bruce Lee mode: on olup öyle bir hareket yaptım içgüdüsel olarak. Ha bu arada maç öncesi senden şüpheleri vardı takımdakilerin ama maç sonrası herkes senin hakkında olumlu yorumlar yapıyordu. Özellikle kibarlığın ve anlayışın baya işe yaramış görünüyor. Yalnız benim omuzlarım ve boynum fena ağrıyor bundan sonra maç öncesi omuz ve boyna da ben-gayı basıcam. *** Ben-Gay sporcunun dostu, cilalı taş devrinden beri yanınızda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar