ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Selam Bir PSP alayım diyorum baktım bugun bimekse 500YTL Girdim Gittigidiyora kafa karıştı. O demiş bu versiyon iyidir, öbürü demiş o versiyon, diğeri demiş bu versiyon olursa UMD ile oynarsın diğeridemiş memory stcikten oynarsın, yok crackli oynarsın. Slimi varmış Beyazı varmış vs..vs...... Neye bakıcaz nerden alıcaz Alınca ne yapıcaz? Alırsak ama alacak mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 verisyonunun 2.xx olmasına dikkat et ve anakartının ta-082 olmasına dikkat et derim. bu sayede çok basit downgrade yapıp oyun oynayabilirsin. diğer modellerden alırsan da yapan bir çok kişi var 20-30 liraya senin yerine downgrade işlemlerini yapıyorlar sen alıp oynuyorsun. ayrıca versiyona göre oyun oynamak diye bişey yok her crackli versiyonda ms den oyun oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ya aslında bakman gereken birçok şey var.Tavsiyem www.pspturkey.net e gir.Orda bilmen gereken herşey var.oraya baktıktan sonra hala sorun olursa burda sor ben yanıtlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar