mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 oyle olmuyo iste onur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Oluyo baya,ben yaptım kaç kere oldu.Gereken tek şey deli olmak,bi taş atıcan kuyuya,arkandan da herkesi sürüklicen çıkaralım taşı diye al işte sana buluşma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Izmir'de, Istanbul'da olur.. Ankara'da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Lexius said: iptal ediyorum paintballı ben düzenlemicem.. iyi günler isteyen başka biri varsa düzenlesin lütfen. beceremiyorum. biz ijelim abijim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 biz ijelim mi abijim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 olm lan gelin yarın ijelim, güzellejelim. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 yrn'a baskasina sozum var, ama abijim fener macindan sonra biz coook ijtik. :D Sonra'da zaten abbas istanbul'a yolcu.. Yilbasina doooru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 hehe kolay gele o zaman abijim : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 paintball diyorum susuyorum.hatta ijelim paintball'a gidelim ahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ahhaha evet daha zevkli olur sarhoş sarhoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 sora sızarız fabrikada falan ehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Sapıtır millet, eline iki silah alır maxpayne edasıyla etrafa sıkmaya başlar falan. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 gelmiyom ben bulusma falan.kimseden çıt çıkmıyo,bende yeni yatıyorum zaten,asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 kar yagiyo burda, hafta ici bulusuruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ve bir ankara bulusmasi daha yalan olur. nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 doğancan sen buluşma istiyorsan akşam bizi ara bi 5 dakkalığına seni görmeye kapına gelelim ordan aspava ordan çay içme ordan ev nerden baksan 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Biz insan değilmiyiz :) Hem yok abi yapamıyosunuz madem buluşma açmayın topic :D Dedim ya daha önce,şugün,şu saat,şurası,gelenler şunlar şunlar.Ben gerekirse gider 3-4 kisi paintball'da oynardım yani.Ha oynamazdık gider atakuleyi gezerdik atıyorum nebiliyim. Ki 10 kasım buluşması dendi,hadi dedik gittik 4 kişide gayet eğlendik.Sonrası kendiliğinden gelişti zaten gelen geldi,gelemeyen üzüldü vesaire.Bi paintball dediniz heyecan yaptırdınız,kar maskeme kadar hazırlamıştım bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 biz hergün buluşuyoruz isteyen bi alo desin kapıya gelip almayan nolsun heyyytt beaaaahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Onur valla içimden bi parça koptu, elinden tutup paintball'a goturesim geldi. :D :D :D X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 bayram öncesi bi fasıl süper olur bayram sorası bi sinema+bowling soraki hafta paintball ondan soraki hafta da piknik ve mangal nası fikir? ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Gelmem abi artık zorlasanızda :) Şunun şurasında 2-3 ayım kaldı,onuda kendim kendime eğlenerek geçiricem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 biz yarın bankaya para yatırmaya gidicez isterseniz gelin para yatırma buluşması yapalım kuyrukta bekleriz takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ben evde ağzımı 56 karış ayırmış,uyuyo olcam,telefonlara cevap vermicem,çalan kapıları sallamicam hatta zorlarsanız polisi bile arayabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 bu da bayram oncesi sonrasi emme plan yapmissin, gel bogazda cay içelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar