mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Lexius said: temmuz diğer hafta die rica etti snrm öyle bşi olucak önümüzdeki hafta pazar günü fix olarak tarihi sabitliyorum.programlarımızı ayarlayalım bizde yeri ayırtalım abi ben rica ettim diye yapmayin yani, ben yetismez ayin 2sine diye dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ayin 2 si zor gibi +sinavlar var ne yaptiniz ya siz 8 yada 9 una ne dersiniz bence bir baska topicde gelip gelmeyenlerin listesini cikartalim gelecek kisileri motive edelim belki diyenleri spam yagmuruna tutalim gelmeyeceklere sovelim vs vs vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 aynen gellidus oyle yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 öbür haftaya zor olur yahu benim. gelemem sanırım. ödev falan girecek büssürü. zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 burdan devam işte konuya.bana uyar hertürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 8 ine belki gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 8 9 farketmes bana ikisi de uyar, herkes hangi gün uygun olduunu yazsın işte buraya, haftaya olmak zorunda da deil yani çoğunluğun uygun olduu bi gün seçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 2 si uymadı zaten bana 9u daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 iyi 9 u uyuyo hemen herkese ozaman.Gelecem dayı diyip gelmeyen böyledir.===> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Laraken said: öbür haftaya zor olur yahu benim. gelemem sanırım. ödev falan girecek büssürü. zor iş. tamam lakaren'i ekarte ettik bir kişi eksildi, geliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 beni de sayan oldu mu acep 9 u için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 belli olmaz gelinebilir. bir gece, ansizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kingpin said: Laraken said: öbür haftaya zor olur yahu benim. gelemem sanırım. ödev falan girecek büssürü. zor iş. tamam lakaren'i ekarte ettik bir kişi eksildi, geliyorum :P lan?! geliyom lan o zaman. : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 9 una kesinleştirdik akşam bi liste alıcam ama o sırada gelip gelemyeceğini bildiirirse insanlar süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 biz gelmiyok gelsek de oynamıyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 gelirim ama acımam gizemi oynatmam çünkü sakat.ama haberiniz olsun 330 metreden hk 330 la at eşek falan hatta arada çoban vurmuşluğum vardır. uyarı atışı yapmam onur bilir direk vururumç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 valla mermimin bittiği yerde dipçik,tekme yumruk kullanırım karışmam,göksuyla olacam yoksa oynamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 iyi eğlenceler gençler, gelemiyorum ben. benim yerime de eğlenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Black_Lupin said: gelirim ama acımam gizemi oynatmam çünkü sakat.ama haberiniz olsun 330 metreden hk 330 la at eşek falan hatta arada çoban vurmuşluğum vardır. uyarı atışı yapmam onur bilir direk vururumç nası ya? hani gitmicektik? hadi madem gidiyoruz diyelim ben niye oynamıyorum ya sakat falan değilim ki ben sakat mıyım yoksa? banane ya öhüm pardon yanlış anlamışım sanırım sakat olan ben değil benim oynamammış zarar neyim görmeyelim diye sanırım galiba hakketen sakat değilim ki ben edit: saol balugül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 abi 9 u ne ya, 9 u mac yok mu ? Naaptiniz gunduz olsun geliim :D Edit : Maç 8iymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 maç muç dinlemem,yapacaz dedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 8i maci izleyelim birlikte msnden telefondan omden ulasin bana bu arada gizmo sen de iyice kilibik yaptin cocugu ha :D helal gizem dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 gizemi oynatmam demiş bunun nesi kılıbık? ayıp demmuş bu yaptığın demmuş = temmuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ivy said: biz gelmiyok gelsek de oynamıyok ben buna dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ya napiim bana öle dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar