irin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 simdi kyk basvurumda böyle yazıyor ama bi grup insanda kyk nın burs vermediğini yani karsılıksız olmadıgını söyluorlar.. e ozmn kredi ne simdi? yani burs demek karsılıksız demek deil midir? ben şimdi geri ödeme yapacak mıyım kü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Burs da veriyor, kredi de. Bursun geri ödemesi falanı yok. Kredinin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 açıklandı mı ya... nerden bakıcaz...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ya yok ..kısmi olarak acıklandı..yani neye hak kazandıgımız belli ama belgelerimiz inceleniormuss.tesekkur ederim ayrıca,ohh rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 http://www.kyk.gov.tr/Yurtkur/basvuruKimlikNoGirisBelge.do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 arkadaşlar bişi merak ettim ben daha okulda yeni gördüm bu kyk listesini de adım falan yazıyor zaten son sınıflardan 2 arkadaş başvurmuştuk listede anne-baba belgesi kısmında "belge verilmeyecek" yazıyor üni'ye ilk girdiğimde belge falan vermiştim,senet falan yapmıştık noterden de şimdi belge verilmeyecek falan yazıyor bu çıkmadı mı demek yoksa başka bir olayı mı var yoksa belge olayı falan bitti ben zamanını mı kaçırdım=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 belge verilmiyecek yazanları kyk kendisi inceliyor üniversiteden falan alıyo gerekli belgeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 sen oturup açıklanmasını bekleyeceksin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 sağolun yardımlar için ne zaman açıklanır peki tahminen? internetten mi takip edicem yoksa okulda yine kağıt fln mı takip etmem lazım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 okula asılıyo sanırım ama okullara asılan kağıtları genelde öğrenciler 1 sene sonra falan farkediyo . nette açıklanır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 aralık ortası açıklanır..ocakta paranı elden alacaksın şubat veya martta da kartın gelecek büyük olasılıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hehe hazır sizi bilgili görmüşken bir de şeyi sorayım aralıkta açıklandı ocak ta para aldık ocakta aldığım para ekim-kasım-aralık-ocak olarak birikmiş para mı olacak yoksa ocak ayınınkini alıp öyle mi başlıyorum? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 birikmiş para diye bir şey yok,hiç olmamış..herkesin öyle almış bir kankası var hatta o parayla gitar almış home theatre sistem almış arkadaşları var biliyorum ama olmamış öyle bir şey =) 170ytl alacaksın her ay.Eğer geri ödemeli alıyorsan buna yaz da dahil burs alıyorsan eylül-haziran arası sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hmm tüh toplu gelseydi iyi olcaktı ben ilk üniye başladığımda bana çıkmamıştı çıkan arkadaşlara toplu yatmıştı=) neyse ya bir de ben 10 ytl artacak 160 ytl olacak diye biliyordum 170 ytl mi olacakmış iyidir=) saolun bilgilendirmeler için arkadaşlar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yazan oldumu bilmiyorumda burs dediği okula yatırdığın harc parasını 15 ytl gibi komik bi rakam yatırmanı sağlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yok fistan harçı o kadar düşürmüyo bizde yine komik bi rakam gerçi.harç kredim var,yıllık 750-760 ytl yerine 130 ytl gibi bi rakam yatırıyorum. bana ilk üniye başlarken harç kredisi çıktı ama öğrenim kredisi çıkmamıştı her yılda internetten başvuruyodum öğrenime çıkmıyodu bu sene artık son sene mezun oluyorum,çıkmış öğrenim kredisi herhalde gider ayak bana bi kıyak geçmek istediler,iyi karşılayamadık bari güzel yollayalım dediler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 o bursta değil harc kredisinde oluyor karıştırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 yok öğrenim-katkı ikisini de biliyorum bugün bi arkadaşla konuşuyodum,o söledi 4 sene evvel benim dediğim gibi birikmiş şekilde veriyolarmış son 3 senedir ilk ödeme tarihinden itibaren-yani ocaktan itibaren veriyolar önceki aylardan bişi vermiyolarmış bu birikmiş para alma efsanesi de 4 yıl önceden kalma efsaneler hep yani ki ben 4 yıl önce arkadaşımın birikmiş aldığını biliyorum ayrıca bir de harç yatırmıştık biz,katkı kredisi çıkınca farkını gidip geri almıştık,onu da biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 fistana demiştim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 onu fistan yazmadıydı yaw ben onlarda kalırken ben yazdıydım şimdi şöyle bizim okulda 1. öğretimler 130 150 ytl felan bişi yatırıyor zaten benim dediğim burs mudur nedir 2. öğretimlere çıkmıyor 1. öğretimlere çıkmış gibi galiba ilk başta arkadaşıma 15 ytl yatırttılar sonra çıkmadı diye 6 ay sonra tekrar geri kalan parayı yatırttılar o ayrı ama çıkanlarda oldu 15 ytl yatıranlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ha tabi o şeye göre bölümün esas harcına göre değişiyor yani belirli bi %'sini yatırıyosun ondan dolayı az olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bursla harc karısmıs irbirine. 2. ögretimim ben ama burs cıktı..cıksın zateen o harcı öderkenn içim acıorr.(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 açıklandı mı acaba bu senenin öğrenim kredisi sonuçları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 daha değil.. bi de burdan sormaktansa www.kyk.gov.tr adresindne takip edersen daha kolay cevap alırsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kyk'ya zaten bakıyorum da linkleri çok abidik gubidik yerleştiriyolar 5dk boyunca aradığım link gözümün önünde oluyor ama göremiyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar