Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarana doku enjeksiyonu

Chemical

Öne çıkan mesajlar

-Wissy said:
Yagli yiyecekler zarar veriyor mu cevrene?

kalp ve damar hastaliklarini arttirip, obezite ile yakit tuketimi ve kumas tuketimini arttirdigi icin cevreme zarar veriyor. ayrica verilen vergileri daha cok tukettikleri icin gene zarar veriyorlar.

kirmizi et varsa sigara da olur alkol de.
Sosyal ağlarda paylaş

ben her gun senin gibi pis kokmam zorundamiyim ? senin bogazin yaniyor diye benimkide mi yanmak zorunda

bu kadar bencil olmayin

sigara icmek mi istiyorsunuz icin gidin insanlarin olmadigi yerde icin bu kadar basit. Kapali alanda sigara icilmez bu kadar basit, daha gecen gun babylon dayiz bilenler bilir babylonun tepesinde kucuk bir yer var, boyle sigara icilmez yazan. Kiz gelmis orada iciyor, lutfen sigara icme diyorum banane icerim sen karismazsin. Hayir erkek olsa gomecem bir tane, ama kiz olunca diyecek birseyin olmuyor.

Bu kadar da dag adami olmayin yasaksa yasak iste neyi kanitlamaya calisiyorsunuz. Okulda yasak bonepart okulun koridorundada odasindada tuvaletindede yasak, defolun gidin vari kelimlerle kendini ustun gosteremezsin yasak yasak iste cik disarida ic.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski mühendislik kampüsünde koridorda içiyorduk biz. 2 sene içersinde 1 kere hocanın müdahelesine maruz kaldım. Oda sınav haftasıydı hoca "acelem olmasaydı alırdım kimliğini" diye uyardıydı. Hiç sigara içmeyen biri gelip "rahatsız oluyorum dışarda içerbilirmisin" yada "ulan sokarım o sigarayı bir tarafına yasak lan burda" demedi. Zaten koridorda da fazla içtiğimiz yoktu, sadece ya dersin başlamasına doğru hocayı görelim diye yada sınav başlamadan stresslenince içiyorduk koridorda. Prefabrik ve çok dar koridorlara sahip olmamıza rağmen hiç duman altı olmuyordu etraf.

Zaten birisi söylese, rica etse rahatsız oluyorum diye gider pencerede içerim yada dışarı çıkar içerim. Sorun değil. Söndürürüm hiç olmadı. Rahatsız olan kişinin sorunu sadece söyleyiş ve tepki şeklinde bağlı. O kişide sorun yoksa sigara içende sorun vardır. Fakat yine de bu durumda gidip sınıf arkadaşını yada aynı okulu paylaştığın bir insanı hocaya şikayet etmek pek etik değil be. Bazı şeyleri göze alırsın önce. Ki önceden de şikayet ettiğini söylemişsin, o kızın sana verdiği ters tepkinin nedeni senin şikayet etmiş olmanda olabilir. Biraz diplomatik olmak lazım. Zor lan bu insan ilişkileri.

Birde senin bu kadar rahatsız olabilme durumun var. Valla ben de astım var. Sigara içiyorum evet aptallık. Konu o değil tabi. İçmeden evvel hiç bu kadar isyan edecek kadar rahatsız olduğumu hatırlamıyorum. Rahatsız olmazsın zaten, seni tıbbi açıdan bu kadar rahatsız edecek derecede olması için gün boyunca oranın hiç havalandırılmamış olması ve baya bir sigara içilmiş olması lazım. Sen kokusundan ve haklarının çiğnenmiş olmasından rahatsız oluyorsun bence. Rahatlayalım biraz germeyelim kendimizi kafamızda büyüttüğümüz ufak şeyler için.

He bide kampüs değişti artık binanın içersinde hiçbiyerde içemiyoruz. Dışarı çıkıp dağın başında ayazda donuyoruz anasını satayım. Salaklık.
Sosyal ağlarda paylaş

bonepart dediğin laflar o kadar mantıksız ki, bi kilo pamuk mu daha ağır yoksa bir kilo demir mi sorusuna "demir daha ağır" diye cevap verip ikisinin de aynı ağırlıkta olduğunu duyunca demirin daha ağır olduğunu direten insanların savunmaları bunlar.
ne kadar aşırı örnekler verirsen ver, felsefe yaparsan yap, gerçek değişmiyor, toplum içinde kapalı yerlerde sigara içmek yasaktır.
Ayrıca Amsterdama gittim görebiliceğin yerde sigara içen ot içen yok orada, yok yani, sokakta bile içmiyorlar, sigara dumanından çok ot kokusu geliyordu sadece, o da sadece ot içmek için toplanılan kafelerden geliyordu. Sigara içecek adam kapalı yeri bırak yolun ortasında bile içmiyor.
Ayrıca o yoldan 3 saniye geçiyorsun gibi bi mantığı anlamadım, o koridordan günde 10 defa geçiyorum ben, yolumu mu değiştiricem iki kız sigara içiyor diye?

Bu arada yeni bir değişik hikaye.
Bi kız bugün masada oturuyordu, t-cetvelini dayicam masaya çerçeve bişiy yapıcam, masa sağdaki masaya bitişik, masayı olduğu yerde çeviricem ki t-cetvelini dayıyacak yer açılsın, masalar dikdörtgen, kız da sağdaki masanın sağındaki masada oturuyor ama elini ve götünün yüzde yirmisini çeviriceğim masaya dayamış. İki santim sağa kaydırıp elini çektirene kadar 5 dakika uğraştım ya, senin için yerimden mi kalkıcam arka masaya git dedi kız, ya ben de senin için 4 tane çanta mı taşıcam (boya kalemleri silgiler kalemler 4-5 tane cetvel 4-5 tane şablon palto çanta masa tepeleme dolu, kız diyor bunların hepsini taşı arkaya git)
sırayı altından çekip çevirince sağa kaymak zorunda kaldı tabi 4-5 santim.
Kızın mantığına göre kendi ders yapılan masada oturma keyfi bozulmasın diye benim o kadar eşyayı alıp arka masaya geçmem gerekiyor, aynı kıza sigara konusunu sorsak, sigara içtiği koridordan geçmeyip camdan falan girmemi önerirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...