Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 resim size her şeyi anlatacak da ben gene de bir özet geçeyim.CAnavar bir sistem var gördüğüm kadarıyla aa nedeni belirtilmeyen bir şekilde ekran kartı oyunu açamaz diyor ki tüm alt başlıkları da sağlıyor kart. ss http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest 'den alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 cof ne ya cod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 cof ne dicektim tam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bana da olmuştu öyle birşey fi tarihinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 sorun ne olabilir ki? yeni ekran kartı falan alıcam diyor arkadaş da sorun ne ne eksik falan onu bi bilsek güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ekran kartın cortmuş biraz normal. Teknoloji birazz:D gelişti senin şuanki sistemine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kartın shader model 2.0 shader model 3.0 gerekiyo oynamak için. gerçi cvp yazarken gec kaldım bayagı birileri yazmış olabilir yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Laorx said: ekran kartın cortmuş biraz normal. Teknoloji birazz:D gelişti senin şuanki sistemine göre. yukardaki sistemden daha gelişmiş bir sistemim hiç olmadı sanırsam 3-4 yıl daha olmaz ki min req.'tan bahsediyorum burda. oper sağol anacım,yazılmamıştı yukarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bu ekran kartlarını aratacak bir arama hedesi var mıdır? nvidia olsun isiyorum,p shader 3.0 istiyorum, directx 10 istiyorum etc. falan gibi gibi bir şeyler girdiğimizde sonuç veren, fiyatları (global fiyatlar da olur, yerli olmak zorunda değil) ile gösteren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 mavi bilgisayarın sayfası istediğin gibi ama pixel shader araması yok. atide 1550 haric tüm 1000 li seri shader model 3 nvidia da 6600 dan sonrası shader model 3 olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bende nvidia 7400 var 128 mb ben açabiliyor gözüküyorum.demek ki dediğin gibiymiş hakketten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 biliyoz da konuşuyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 dasaaa said: bu ekran kartlarını aratacak bir arama hedesi var mıdır? nvidia olsun isiyorum,p shader 3.0 istiyorum, directx 10 istiyorum etc. falan gibi gibi bir şeyler girdiğimizde sonuç veren, fiyatları (global fiyatlar da olur, yerli olmak zorunda değil) ile gösteren? Ekran kartı almadan önce araştırma ( mayıs 2007 ) yaparken oyle bir siteye denk gelmiştim ama şimdi ara ara bulamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yalnız bir saniye..ss'e dikkatli baktım da pixel shader 2.0 istiyormuş zaten oyun? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hani nerde yazıyor pixel shader 2.0 ? ben goremedim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ss'i aç..Video card bölümünde en alttaki alt başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 son driverleri kurdun mu? ati crysis için hotfix ve 7.10 sürümü çıkarmıştı en son driver olarak. driverlerin güncel olmayabilir. ati.amd.com a bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar