Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xkcd.com ve buluşması


Gazanfer

Öne çıkan mesajlar

önce xkcd.com'dan bahsediyim. ( http://www.xkcd.com )

ailemizin klasik geek'i diyebileceğimiz bi eleman var. bu arkadaş "A webcomic of romance, sarcasm, math, and language." diye tanımladığı çok komik ve zaman zaman hüzünlü bi comic çiziyo. bir de bunun blog'u var. bi kaç random yapın, genel havayı anlarsınız, zaten kesin şimdiye kadar bi kaç xkcd.com çizimi gelmiştir mailinize.

herneyse, bu arkadaş bi gün bişey çiziyo: ( http://xkcd.com/240/ )

bakınız ne çiziyo




oradaki sayılara bakarsanız, koordinat ve tarih olduğunu göreceksiniz(miş): "The date was in the future, the coordinates were a park in Cambridge."

işte geçenlerde o tarih geldi, ve aralarında önceden anlaşmamış olan bi sürü insan belirtilen saatte belirtilen koordinatta buluştu:

"People were camped out there starting the night before. Without any obvious organization, they brought altered signs for the park, raptor costumes, signs, red spiders, and a tent full of xkcd-related memorabilia. They climbed the octahedral structure in the middle of the park and did their best to collapse it. Afterward, at the nearby Danahey Park, there was a trebouchet."

bunu niye buraya yazdım? aslında "xkcd.com süper site girin bakın" diycektim, ama madem bu olay da olmuş ondan bahsediyim asıl dedim.

it turns out wanting something does make it real.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...