teufel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 o parayı 1 haftada yapıp satıyodum cok basit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 abi ticaret yapın al sat, ne kadar çok paran varsa okadar yüksek uçarsın, ben ticaretten kazanıyorum valla, piyasayı takip et , öyle güzellikler oluyo ki :) recipeler de özellikle 1k lık recipeyi 15g ye koyanlar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 daily questler ftw tek gelirim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 miner jc olsaydın sana 1.5 2 haftada 5k garantisi verirdim. ben bir gece veya maksimum 2 gece de 1.5k farmlayabiliorum mining den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Nasıl yapıyorsun anlatta bizde yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Dworgian said: miner jc olsaydın sana 1.5 2 haftada 5k garantisi verirdim. ben bir gece veya maksimum 2 gece de 1.5k farmlayabiliorum mining den. Eskidenki o ya, yani serverın ne düzeyde bilmiyorumda gemler olmuş 25-30g nereye 2 gecede 1.5k. Ama ilk zamanlar bir günde 20 stuck adamantite farmlayıp, sadece livingleri 100g den satıp toplamda 1k vurduğumu bilirimde geçti o günler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ne güzel çanta satıyodum hayin reumer işime el attı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Duz primal farmla 1 haftada 5k kasmistim ben epix mount icin. 1 ayda 5ksina iddiaya gircek arkadas bulmaliyim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 devil 2 aydir falan burdayim paso canta satiodm ben ya :) valla dikkatte etmedim sana evvelsi gun gordum bi seni :) nightkissa die bi eleman aklımı basıma getirdi adam 50 taneyi birden koyuo bende o yuzden ole koyuorm o yuzden dikkatini cekmisimdir eskiden 10ar tane koyuodm bi sferde gormemisisndir o yuzden :P ama artik birakcam valla nightkissa malı yuzunden 6g ye dustu fiyat herif 50 taneyi koyuo o fiyata ustune satamioruz.eskiden 10g ye falan sattigim olurdu bosken 11e sattighim olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Primal farm garantili iş, özellikle primal shadow drop pointler nerflendikten sonra kolay para kasma yolu oldu primal shadow farmlamak. 1 primal shadow'u 5-6dkde farmlıyorum roguela 10 gold sırf ondan geliyor. Saatte 120 gold + diğer droplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bu aralar çanta işi temiz oluyor yani ne farm ne bişi ile uğraşıyorsun. Gidip AHden 3gye 6 stack cloth al sonra 5 tane çanta yap 16lık. AHye koy oyununa devam et, 1 saat sonra gel 8g'a satılan baglerden 25g kazanmışsın yatırımın hariç. Yani bunu günde 3 kere yap al sana 75g mis gibi para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 evet 19.11.2007 tarihinde başladığım gold kasma serüvenim 26.11.2007 tarihi itibariyle 2100 golda ulaşmıştır buda demek oluyorki 30 gün olan iddanın ilk çeyreğinde yarısına yaklaşmış bulunuyorum ama questler bitti :S şimdi geli gibi netherstormda blood elf kesip arcane tome satıyorum :S nereye kadar sürcek bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 FreEmoon said: Dworgian said: miner jc olsaydın sana 1.5 2 haftada 5k garantisi verirdim. ben bir gece veya maksimum 2 gece de 1.5k farmlayabiliorum mining den. Eskidenki o ya, yani serverın ne düzeyde bilmiyorumda gemler olmuş 25-30g nereye 2 gecede 1.5k. Ama ilk zamanlar bir günde 20 stuck adamantite farmlayıp, sadece livingleri 100g den satıp toplamda 1k vurduğumu bilirimde geçti o günler artık. işte ben eskiden 1 gecede 5k koydugumu bilirim çantama... gecede 400 500 ore farmlıorum 2 gecede 1000 eder 1.5k 2 k çıkıo ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 abi quest biter mi hiç ya :/ thrallmarda kalmıstır BEM de kalmıstır bakın bi etrafa :D daily leri yap mutlaka hergun.. (skettis-ogrila-pvp-heroic-dungeon vs ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 3. haftada 5k gold kastım we kfc kovalarının yanında güveçte kokoreçte kazandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 anlat anlat nasıl kastın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ben 2 günde 900g kasıyor(dum) rogue charımla nasıl mı ? İnstancelardaki kutuları patlatıp patlatıp reset çakarak :Pahh ahh ne güzel o günler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mining yine değerlendi sonunda 85g e gem satabiliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 o 2 k goldu jc kasmaya harca bir günde 5k yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 jc ile bir günde 5k artık yalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 numberten said: anlat anlat nasıl kastın :D 2100 e kadar netherstorm ve shadowmoon valleydeki questleri yaparak. 3700 e kadar tailor yaparak ve netherstormdaki bloodelfleri keserek. 4500 e kadar og'rila questlerini yaparak ve son 500 ü de epic degger düştü the night blade diye onu sattım :) bide arkadaşlar ben çalıştığım için wow oynamaya günde en fazla 4-5 saat ayırabiliyodum full oynayabilsem 1buçuk hafta falan sürerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 esas soru simdi o kastıgın 5k goldu ne yapacaksın :D kor'gall daysan sponsor kabul ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar