Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

outlandde 1 ayda 5k gold

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ticaret yapın al sat, ne kadar çok paran varsa okadar yüksek uçarsın, ben ticaretten kazanıyorum valla, piyasayı takip et , öyle güzellikler oluyo ki :) recipeler de özellikle 1k lık recipeyi 15g ye koyanlar var :)
Mesaj tarihi:
Dworgian said:
miner jc olsaydın sana 1.5 2 haftada 5k garantisi verirdim.

ben bir gece veya maksimum 2 gece de 1.5k farmlayabiliorum mining den.

Eskidenki o ya, yani serverın ne düzeyde bilmiyorumda gemler olmuş 25-30g nereye 2 gecede 1.5k. Ama ilk zamanlar bir günde 20 stuck adamantite farmlayıp, sadece livingleri 100g den satıp toplamda 1k vurduğumu bilirimde geçti o günler artık.
Mesaj tarihi:
devil 2 aydir falan burdayim paso canta satiodm ben ya :) valla dikkatte etmedim sana evvelsi gun gordum bi seni :)

nightkissa die bi eleman aklımı basıma getirdi adam 50 taneyi birden koyuo bende o yuzden ole koyuorm o yuzden dikkatini cekmisimdir

eskiden 10ar tane koyuodm bi sferde gormemisisndir o yuzden :P

ama artik birakcam valla nightkissa malı yuzunden 6g ye dustu fiyat herif 50 taneyi koyuo o fiyata ustune satamioruz.eskiden 10g ye falan sattigim olurdu bosken 11e sattighim olurdu :)
Mesaj tarihi:
Primal farm garantili iş, özellikle primal shadow drop pointler nerflendikten sonra kolay para kasma yolu oldu primal shadow farmlamak. 1 primal shadow'u 5-6dkde farmlıyorum roguela 10 gold sırf ondan geliyor. Saatte 120 gold + diğer droplar.
Mesaj tarihi:
Bu aralar çanta işi temiz oluyor yani ne farm ne bişi ile uğraşıyorsun. Gidip AHden 3gye 6 stack cloth al sonra 5 tane çanta yap 16lık. AHye koy oyununa devam et, 1 saat sonra gel 8g'a satılan baglerden 25g kazanmışsın yatırımın hariç. Yani bunu günde 3 kere yap al sana 75g mis gibi para.
Mesaj tarihi:
evet 19.11.2007 tarihinde başladığım gold kasma serüvenim 26.11.2007 tarihi itibariyle 2100 golda ulaşmıştır buda demek oluyorki 30 gün olan iddanın ilk çeyreğinde yarısına yaklaşmış bulunuyorum ama questler bitti :S şimdi geli gibi netherstormda blood elf kesip arcane tome satıyorum :S nereye kadar sürcek bilmiyorum
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:
Dworgian said:
miner jc olsaydın sana 1.5 2 haftada 5k garantisi verirdim.

ben bir gece veya maksimum 2 gece de 1.5k farmlayabiliorum mining den.

Eskidenki o ya, yani serverın ne düzeyde bilmiyorumda gemler olmuş 25-30g nereye 2 gecede 1.5k. Ama ilk zamanlar bir günde 20 stuck adamantite farmlayıp, sadece livingleri 100g den satıp toplamda 1k vurduğumu bilirimde geçti o günler artık.

işte ben eskiden 1 gecede 5k koydugumu bilirim çantama...

gecede 400 500 ore farmlıorum 2 gecede 1000 eder

1.5k 2 k çıkıo ya

:D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
numberten said:
anlat anlat nasıl kastın :D

2100 e kadar netherstorm ve shadowmoon valleydeki questleri yaparak.
3700 e kadar tailor yaparak ve netherstormdaki bloodelfleri keserek.
4500 e kadar og'rila questlerini yaparak
ve son 500 ü de epic degger düştü the night blade diye onu sattım :)

bide arkadaşlar ben çalıştığım için wow oynamaya günde en fazla 4-5 saat ayırabiliyodum
full oynayabilsem 1buçuk hafta falan sürerdi...
  • Yeni Oluştur...