di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Selam, Windows altında resmen işkence etti bana Deluge. Özellikle ara birimin yavaşlığı ile. Aynı zamanda bağlantı sayısı konusunda da belli limitlerin üstüne çıkamadım, ayarlarını gayet düzgün yaptığım halde. Bu sorun genel mi acep ? edit: sorumun cevabı son mesajda varmış zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Yeni RC7 ile Vista'daki hız sorunu ve dosya açma sorunu giderilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 utorrent bende de problemsiz çalışmakta. (1.7.7 version) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bu deluge yükledide açmadı vista 64bit kullanıyorum ondan mı acaba ? bide bu uTorrent'in en sonu var bende galiba bu şekli kare gibi olan yeni şekillisi : P spy mpy diosunuzda bana zararı oluyo mu anlamadım ? varsa ne gibi zararı oluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Yeni versiyonu çıktı. 0.9.09 Çok değiştirmişler. Artık her torrent için özel seed dl slotu ayarlanabiliyor. ara birim de değişmiş. bakın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ya şeyi sorucam,torrenti kaldırdığınızda program görüntüsü donuyor mu sizde de? yani altta ki kutucuğa baktığımda download devam ediyor ama görüntüde değişen birşey olmuyor,umarım yeni sürümde düzelmiştir bi deniyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oha windows installer 30mb olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 1.0.1 versiyonu yeni kernel ile çok çıkarıyor, yarım saatde bir internet bağlantım kopuyor. Niye olduğu hakkında hiç birşey bulamadım, loglar dahi boş. Transmission'a geçtim. Sorun düzeldiğinde haber veririm buradan. Not: VBox ve Flash da yeni kernel ile sorun çıkarıyor. Çıktığı gün atlamayacaktım üzerine, neyse ders olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 1.xx serisi çok başarısız geldi bana. 0.59 ile 500-600kbps ile indirdiğim torrenti 1.xx 70-80kbps ile bile zor indirdi. country resolving dediler, hedehödö dediler, bir türlü düzeltemediler. windows portunu lightweight halinden uzaklaşması da sıvası olmuş. ömrümü kısalttı, tükürdüğümü yaladım, utorrente döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mum_Chamber said: ömrümü kısalttı, tükürdüğümü yaladım, utorrente döndüm. one program to bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mum, sende mi yeni kernel'i kullandım. 2.6.27'ye geçmeden önce bende sağlam çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yok, linux versiyonunu update etmedim, windows portunda yaşadım sorunu. yoksa ettim mi? yok etmedim yahu.. ne zamandır iş güç uğraşmaktan adam gibi bilgisayar kullanamıyorum, linux yüzü gördüğüm de yok. garibanım grub her açılışta ısrarla soruyor ama nafile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 http://forum.deluge-torrent.org/viewtopic.php?f=7&t=10305 Sorun epey kişide var, ama ilgilenen yok. Çok güzel program, umarım düzeltirler. Tranmission'u aciliyetten kullandım ama yeni bir program arıyorum şu anda GTK için. Transmission'da Downloading ve seeding queue ile scheduling yok, kullanamıyorum istediğim gibi. Deluge düzelene kadar deneyeceğim yetenekli bir tavsiyen var mı? Ktorrent KDE bağımlılığı ile gelmeseydi keşke. Azureus'un Java olması da kaynak bırakmıyor. ---10 dakika Wikipedia arası--- Hiç birşey bulamadım alternatif olabilecek Transmission'a. Azureus 4.0 çıkmış iki gün önce, repolara düştüğünde onu deneyebilirim. Şimdilik Transmission'dayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 utorrentte max upload'ı kısarsan download da yavaşlıyor acayip bir denge zımbırtısı yapmışlar eski versiyonlarında olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ul 6kbps da sabitlersen dlye bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Tekrar denedim bu gün. Sorunlar düzelmiş. Kullanıyorum yine. Sonunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kasana kadar u torrentin eskisini yükleyin ebende 1.5 var 1le ulyi veriom 200 le çekiom mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 1.1.0 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar