Sylian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Arkadaşlar iki tane account'um var bu nedenle tamamen specialized karakterler yarattım lütfen ona göre yorumda bulunun: Fighter/mission runner: Cha: 3 Int: 9 Per: 12 mem: 6 will: 9 Science-Industrial-Manufacturer + Salvager: cha: 6 Int: 14 per: 5 mem: 8 will: 6 Fighter'da yaklasik 1.5m sp var ve stat'lar biraz yamuk olmuş yine de silip yeni karakter yapmama değer mi? Manufacturer'in statları sağlam olmuş mu(Arada trade yapmayı da düşünüyorum fakat ciddi anlamda trade skill'lerine yüklenmeyeceğim)?
Moss Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 statlar konusunda haklısın baya kotu ama diyosan ki baska bi is yapmıyacaklar o zaman bisey diyemem ama tavsiyem eskiden soylendigi gibi 2 skill i abartım otekileri gimp birakmak deil hepsini dengeli vermektir trade icin cok fazla skill lazim deil sanirim 10 gune full olur
behran Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 şöle bi msj attım foruma az önce bi gözden geçir istersen
jagd Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mission runner benim geçen sene karakediye tavsiye ettiğim statlara sahip neredeyse ,bu konuda geçen sene martta epey konu vardı birinin başlığıda '' end of balance '' dı orda epey bilgi bulursun .Arama için www.eve-search.com u kullan http://forum.paticik.com/read.php?53,1860601 Genel olarak misssion runner iyi.industrial karakter 5 perception la implanta ihtiyaç duyacak gibi eğer industrial 5 çalışacaksan bunun dışında neleri çalışmayı planlıyorsun* Bu arada bu linkede bir göz at ,yalnız topik 2005ten kalma bu nedenle dikkat etmek lazım okurken eski şeylerle kafan karışmasın http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=242786
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Aslında en dengeli char olarak şahsi düşüncem ,Caldari Achura dır . Tabi leader ship kasacam derseniz o zaman baya uzun sürer, ama attributeleri 9 9 9 9 3 olarak ayarlayabiliyorsunz. o neden den dolayı sanırım zaten caldari populationda patlama yarattı :) zamanında olsa idi boyle bir imkan o şekilde yaratırdım. her yola gelir industrial , agent runner , canınız ne cekerse trader olarak zorlar o da charisma dusuk oldugundan. Irk olarak secim Caldari Achura attribute ekranında +1 int , + 1 perc , +3 will verin attributeler 9 9 9 9 3 olur geri kalan Stargazers , soldier şeklinde devam edin size daha bir iki skill verir o da will ve perc tir sonuc olarak 13 perc ,11 will ,9 int ,9 mem ,3 cha olarak bir char yaratırsınız geri kalan skillerinizi de kasınca zaten onlar da aynı seviyeye gelir ve cok dengeli bir charınız olur ve butun statları (charisma hariç) eşit olan bir charınız olur. işin iyi tarafı missile ve gunnery skillerinden gerekli olanlar gelir.Perception yüksek oldugu için ilk başta cruiser e gecmek daha kısa sürer.Wilpower olarak ta gunnery veya missile skillerinze yardımcı olur. 13 perc 11 will derken nasıl oluyor ,hani 9 9 9 9 3 olacaktı diyenler olur belki. Train olarak Spartial awarenes ve İron will weriyor ordan geliyorlar geri kalan skillerinizi de kasınca aynı seviyeye cıkıyor skiller.
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Yardımlar için saolun, bu durumda mission runner'ı silmiyorum. Şimdilik hedefim gallente industrial 5'e gitmek zaten mining'den fazla zevk almıyorum eğer zaman kalırsa mining barge 5 yaparım.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 o kadar willpower'a gerek yok bence will'e vermeyip onu +2 perc +1 int vermek daha mantıklı bence
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Cuce said: o kadar willpower'a gerek yok bence will'e vermeyip onu +2 perc +1 int vermek daha mantıklı bence Ne demek istediğimi anlatamadım galiba , base statlarınız 9 9 9 9 3 oluyor 13 Perc ve 11 wil oluyor ama Spartial awarennes 4 train olmuş halde geliyor , İron will de 2 train olmus halde geliyor , bütün learninglerinizi full kastığınız zaman 19 19 19 19 13 olarak attributelere sahip oluyorsunuz.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 attribute ekranında +1 int , + 1 perc , +3 will verin int te perc de will den cok daha değerli statlar will power'ın primary olduğu skill bile yok oyunda, +3 will vericeğine +3 perc +2 int vermek daha mantıklı
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 :) Charisma da yoktu , yakında willpower de bir taraflara primary olursa hiç şaşırmam. Yanlış hatırlamiyorsam zamanında gunnery de bazı skillerde primary willpower idi. İşin iyi tarafı o şekilde primary skill değişikliklerinden etkilenmezsiniz :) tabi herkesin kendine göre bir düşüncesi vardır . fly safe
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Assault Ships Heavy Assault Ships Command Ships Covert Ops Recon Ships Interdictors Interceptors Logistics Exhummers Transport Ships Aha bunların primary si willpower :D
jagd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Buzx 'inde dediği gibi tech2 ship ve bazı i trade skilleri için willpower primary ama +3 will deki amaç 9/9/9/9 ve 3 charisma lı bir karakter açmak. şahsi görüşüm statlarınız advanced learning lvl 4 te learning bonusuylayla 16/20 arasında oluyorsa endişelenmeye gerek yok bir +3 +4 implantda taktınızmı tamamdır.hatta sylian +5 bile takabilir nasıl olsa mission yapacak alır Loyalty storedan :)-D
Moss Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bizim 6 ay once actigimiz alt charda caldari achura recon ship V covertops V ciddien hic bis skillde zorlanmiyor dengeli stat vermek oyunun ilerisi icin cok mantikli.İlk charim amarr khanid di hic unutmam +3 implanla 28 per 25 will vardi ama int ile memory yerlerdeydi : )
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bence statlar genel olarak dengeli olmalı,sonuçta 1 yıl sonra hangi skille gideceğinizi bilmeniz imkansız.Maksimum/minimum yerine tüm statları optimum yapmak bence daha mantıklı.Çünkü oyunda ne yaparsanız yapın,gunnery/missile,drones,spaceship command,navigation,mechanic,electronics ve engineering de kafadan tamamamlamanız gereken bir çok skill var.Ha bir de üstüne özelleşeceğiniz role göre trade'dir science'dır leadership'dir vs vs bir çok alan var.Onun üzerine skill cap olmadığı için "şunu da bir kasıp deneyim" diyecekleriniz olacak.Yani sonuçta dediğim tüm statların zamanı gelecek lazım olacak.
behran Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Benim charda caldari achura 99993 +4 ile herşeyim 24 charisma 3 :) Oyun zamanı açısından önemli dengeli bir char att. leri yuakrıdakilerin dediği gibi ne zaman neye kasıcanız belli değil ve primaryler değişio
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bu konuda haklısın charizma mininmum olduğu için hala leadership ve cammand ship kasmaya üşeniyorum gözümde büyüyo
Moss Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 5 gun arti 4 implantla command ship isini bitirirsin de wing skilleri biraz yorar ne yalan soliim
Öne çıkan mesajlar