Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SABAHLAR OLMASIN


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan derse çalışmaya başladım saat 12'ydi 7.5 saat geçmiş ben daha bu kadar az mı çalışabildim. napcam yetişmedi konular. SABAHLAR OLMASIN SINAVLAR YAKLAŞMASIN
Mesaj tarihi:
ulan bi tane sivrisinek vardı uyutmadı içine ediyim, ışığı açıyorum yok oluyor kapatıyorum geliyor yine şerefsiz, o değil suratımı 3 kez ısırmış arkadaş hırsız girse eve haberimiz olmucak.
Mesaj tarihi:
elaidi said:
ulan derse çalışmaya başladım saat 12'ydi 7.5 saat geçmiş ben daha bu kadar az mı çalışabildim. napcam yetişmedi konular. SABAHLAR OLMASIN SINAVLAR YAKLAŞMASIN
abi bişiy soracam sana 7.5 saatin kaç saati ders çalıstın? dsad
Mesaj tarihi:
Butun gece ugraslarim sonucu cv ve cover letter bitti sukur, gerisi Google'a kalmis. (nasi olmus bu arada bilenler bi solesin: CV
Simdi persembeye olan daha baslamadigim 15 sayfalik Leninizm - Stalinizm karsilastirmasina basliyorum. Bu sirada carsambaya olan compiler design ve persembeye olan computer networks odevlerini arkadaslarimdan cakma, persembeki logic labini asistani kafalayip atlatma gibi planlarim var, hadi hayirlisi.
Bu arada birisinin benim icin statement of purpose falan da yazmasi lazim grad okul basvurulari icin.
Ne guzel sene ak
Mesaj tarihi:
cv biraz tin olmus :p, daha sansasyonel birseyler beklerdim penth, benzer alanlardayiz ama.
guzel yine de, fakat daha iyisini beklerdim senden :)

tebrikler ama :)
Mesaj tarihi:
CV'ne bunu da yaz ilke.

radikal: liseli olmak zor zenaat said:
'Asıl bizden korkuyorlar'
İlke Kaya ve Dilşan Yılmaz, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi 1. sınıfta okuyorlar. İkisi de 16 yaşında.
Kaya, bedenindeki değişimi ilkokul son sınıfta fark etmiş. İlk erkek arkadaşıyla dört ay süren birlikteliği, tüm çocuksuluğuna rağmen ailesini ürkütmüş: "'Kızım senden değil, başkalarından korkuyoruz' diyorlar. Sallamasınlar, asıl bizden korkuyorlar. Biz her şeyin farkındayız."
Kaya'nın ergenliği, ailesiyle çatışmalarla geçiyor: "Sevgilim olmadığı zaman ailemle çok mutluyuz. Sevgilim olduğunu öğrendikleri zaman bağırıp çağırıyorlar. Çok çok sinemaya gidiyor, hafta sonu geziyoruz. Buna niye kızıyorlar, anlamıyorum."
Kaya'nın 'kankası' Yılmaz ise çocukluğunun bittiğini ilk erkek arkadaşından sonra fark etmiş.
Yılmaz, bu dönemde en çok babasının 'sinsi' tavrından yakınıyor: "Erkek arkadaşım olduğunu öğrenince kızmıyor ama kızmaktan beter ediyor. Onunla tanışıyor, ortamına giriyor, birlikte maçlara gidiyorlar ve benden uzaklaştırıyor."


kaynak
×
×
  • Yeni Oluştur...