Anthelas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Ya arkdasalar bukadar salaak bı reklam olabılırmı adamın gozu donuo taksıyı kaldırıo sankı sey dio bi go..mu wersem? ya sevıyemız bukadarmı b.ktan 5 yasındakı cocuk beenmez ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bu topic daha önce açılmıştı... insan bi bakar da açar terbiyesiz[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 hatta bakınız nasıl da[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bence gayet hos ordakı muzık yuruyusu falan basarılı bır reklam yanı ama reklamı ızledıkten sonra ben gıdıp bıskrem aldıımı 'hayır' nıye.. cunku ben hıc bıskrem almıyodum[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 tutku daha güzel.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 direk ülker ürünlerinin hiçbirini almadığım için onuda almam dünyanın en süper reklamlarınıda yapsa Ülkere Hayır!!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ya hadi aramaya üşeniyorsunuz .. aynı sayfadaki topic'e basmaya da mi üşeniyorsunuz ??? bunun mantiği nedir .. daha fazla topic açinca yada açilan topicde adiniz yazinca boyunuz mu uzuyor ?????? buradan...!!![signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bu sayfada deildi topic. ben linkini verince biri mesaj attı öyle yani.. bu sayfada değildi yani adamı suçlama :)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anthelas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 sen hakaret edınce göğemi eriyosun. insan iste yapmis bi hata[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 YA EVET YUKARDAKİ ARAMA TUŞUNUN TURŞUSUNU KURANLARA SOYLEDİĞİM LAFLAR AZ BİLE ...[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anthelas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bak guzelım kabul esseklık yaptım gozumden kactı ozur dılıyorum daha uzatma tamam ?ama bu kadarda kırıcı olma surda gusel bı ortam varken[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ulker in sahiplerinin tutumlari (dini) yuzunden bende almiorum ulker !! kimse gelip de demesin simdi insanlari bu sekilde yargilamamak lazim... almiom iste alla alla ![signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 kız çok tatlı reklamdaki.[signature][hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 reklamlari güzel gerci bende almiom ülker mülker colada icmiom diyebilirim :) madem dincilere karsiyim emplere nie karsi olmiim :P ama güzel reklam bence sempatik.. var olan bi topic duruken yeni bi topic acmayi gectim topicin uslubuda güzel deil saten.. nese..[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: resata, 16 January 2004 11:35 tarihinde demiş ki: ulker in sahiplerinin tutumlari (dini) yuzunden bende almiorum ulker !! kimse gelip de demesin simdi insanlari bu sekilde yargilamamak lazim... almiom iste alla alla ! madem dinci(öyle demek yanlış dindar olarak yazsak daha ii olur) kişilerin ürünlerini sırf inançları için almıyorsun. Ben senin Atatürkçü yahut Atatürk ilkelerine bağlı biri olduğuna inanmam. Atatürk de savunmuyor muydu din ve vicdan özgürlüğünü. Ya arkadaşlar biz 3 kıtayı bayındır hale getirmiş ve hoşgörü timsali bir devletin torunlarıyız. Hoşgörü konusunda biliyorsunuz bir çk örnek var tarihimizde...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 o zaman ülker ürünlerini almayanlara da hoşgörü göstermeliyiz. :)[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 walla bi biskrem için en fazla kolumu kaldırırım çene yukarı aşaga hareket ettiririm yani, deli sevmiş bunları[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 valla kötülemek gibi olmasinda.. araplarda müslüman ama dünyanın en pislikleri die anilirlar? :) din min derin konular bozar hem yasakta saten.. ülkerin kazancinin bi kısmının trnin aleyhine calisan grublara gittiğinide okumustum bi yerden ama rakip firmalarmi cikartir bu haberi bilmem + ülkerin ürünlerini yemem olai baya bi sinirlar insani ülkerin cikolatasini yemeip nestleyimi alican? onlar cokmu yararli bize? :) coca cola companynin elini atmadiği icecek sektörümü var :) atatürkcü düsünceyle alakali deilde biraz milliyetcilik saplantilari dicem ben (bi sürü kisi yanlis anlicak ama..) off off.. sonuc olarak ben reklamda anlatilmak istenen olai anlatis seklini sevdim oynayanlarin mimiklerini sevdim vs.. reklami sevdim ama biskrem aliyomuyum :) hayir ama reklam güzel :P[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hacı filan dedinde ondan demistim ben :) bi iki yerde ülkerin illegal dinci örgütleri maddi olarak desteklediğini okumustum ama iste rakip firmalarmi cikarmistir o yaziyi yoksa gercekmi bilemicem.. o günden beri ön yargiyla bakarim.. ne bilim..[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: BOccOB, 17 January 2004 11:52 tarihinde demiş ki: Haklısın araplar cidden pis, müslümanlığa baya büyük bir biçimde karşı geliyorlar. Ama yanlış bilmiyorsam ülkerciler türk, onların da çikolatayı araplar gibi yaptığını sanmıyorum... Olay dinci olmaları değil kardiş olay Türk silahlı devletlerin bile takibe aldığı bir kurum olması Bunun nedenide kaynaklarının bir kısmının aşırı dinci örgütlere aktarılıyor şüphesi olması bende böyle bir şüphe olan bir kurumun mallarını almıyorum , almam kimse aldıramaz ehe Alanada karışmam zaten sizde almayın demedim dememde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Sen diosunki burası hukuk devleti deil ve ben kanıtlanmasa da cezayı veririm. Şu an biskrem yiyorum.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 kekte eti derim ama geri kalanında ülker daa başarılı bence.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: karpuz, 15 January 2004 19:33 tarihinde demiş ki: bu topic daha önce açılmıştı... insan bi bakar da açar terbiyesiz Yalnız o zaman caps ile açılmamış; olması gerektiği gibi küçük harfle yazılmış, birinin değiştirmesine gerek kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Valla inşallah diğer markalar hakkında da o tip şüpheler olmaz ilerde. Allah kimseyi şüphe uyandıracak durumlara sokmasın.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar