Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi biskrem versem

Anthelas

Öne çıkan mesajlar

reklamlari güzel
gerci bende almiom ülker mülker colada icmiom diyebilirim :) madem dincilere karsiyim emplere nie karsi olmiim :P
ama güzel reklam bence sempatik..
var olan bi topic duruken yeni bi topic acmayi gectim topicin uslubuda güzel deil saten.. nese..[signature][hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
resata, 16 January 2004 11:35 tarihinde demiş ki:
ulker in sahiplerinin tutumlari (dini) yuzunden bende almiorum ulker !! kimse gelip de demesin simdi insanlari bu sekilde yargilamamak lazim... almiom iste alla alla !

madem dinci(öyle demek yanlış dindar olarak yazsak daha ii olur) kişilerin ürünlerini sırf inançları için almıyorsun. Ben senin Atatürkçü yahut Atatürk ilkelerine bağlı biri olduğuna inanmam. Atatürk de savunmuyor muydu din ve vicdan özgürlüğünü. Ya arkadaşlar biz 3 kıtayı bayındır hale getirmiş ve hoşgörü timsali bir devletin torunlarıyız. Hoşgörü konusunda biliyorsunuz bir çk örnek var tarihimizde...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

valla kötülemek gibi olmasinda.. araplarda müslüman ama dünyanın en pislikleri die anilirlar? :)
din min derin konular bozar hem yasakta saten..

ülkerin kazancinin bi kısmının trnin aleyhine calisan grublara gittiğinide okumustum bi yerden ama rakip firmalarmi cikartir bu haberi bilmem

+ ülkerin ürünlerini yemem olai baya bi sinirlar insani ülkerin cikolatasini yemeip nestleyimi alican? onlar cokmu yararli bize? :)
coca cola companynin elini atmadiği icecek sektörümü var :)

atatürkcü düsünceyle alakali deilde biraz milliyetcilik saplantilari dicem ben (bi sürü kisi yanlis anlicak ama..)

off off..

sonuc olarak ben reklamda anlatilmak istenen olai anlatis seklini sevdim
oynayanlarin mimiklerini sevdim vs.. reklami sevdim ama biskrem aliyomuyum :) hayir ama reklam güzel :P[signature][hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Sosyal ağlarda paylaş

hacı filan dedinde ondan demistim ben :)
bi iki yerde ülkerin illegal dinci örgütleri maddi olarak desteklediğini okumustum ama iste rakip firmalarmi cikarmistir o yaziyi yoksa gercekmi bilemicem..
o günden beri ön yargiyla bakarim.. ne bilim..[signature][hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 17 January 2004 11:52 tarihinde demiş ki:
Haklısın araplar cidden pis, müslümanlığa baya büyük bir biçimde karşı geliyorlar. Ama yanlış bilmiyorsam ülkerciler türk, onların da çikolatayı araplar gibi yaptığını sanmıyorum...

Olay dinci olmaları değil kardiş olay
Türk silahlı devletlerin bile takibe aldığı bir kurum olması
Bunun nedenide kaynaklarının bir kısmının aşırı dinci örgütlere
aktarılıyor şüphesi olması bende
böyle bir şüphe olan bir kurumun mallarını almıyorum , almam kimse aldıramaz ehe
Alanada karışmam zaten sizde almayın demedim dememde...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 15 January 2004 19:33 tarihinde demiş ki:
bu topic daha önce açılmıştı... insan bi bakar da açar terbiyesiz

Yalnız o zaman caps ile açılmamış; olması gerektiği gibi küçük harfle yazılmış, birinin değiştirmesine gerek kalmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...