Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frida Kahlo - Ödev

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Manyak mı bu hoca ya..

Neyse bir iki soru var Frida kahlo ile ilgili.. ARadım bulamadım adam gibi arayamadım zaten.. Hangi dilde arayacağımı şaşırıyorum şu an..

Bir sorusu şöyle : Un evenement manquant et son influence a son oeuvre :

Anlamadım adam gibi.. Google a çevirttirdim :

One event missing and its influence / has his work:

diyor. Yine anlamadım. Ne lan bu? Eksik mi yazdım dicem arkadaşın defterinden kopya ettim direk..

Tekniği nedir diye soruyor. Onu da bilmiyorum. Nedir Frida Kahlonun tekniği?

3 titres ( titre , date , technique )

3 başlık ( başlık , tarih , teknik )

Bunu da bilmiyorum. Nereden bileyim?

Biri bana yardım etsin lütfen =)
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca kahlo resimlerinde kendi ilişkisinden ötürü şiddet içeren ilişkileri ve acıları da resmeder. cesetler, kanlı kuşlar, ölü ve kanlı fetüsler gibi oldukça şiddet içerikli resimleri bulunur. bu resimler genelde kendi yaşamını temsil eder derler ama. bunun yanında metal objeler, meyva çizimlerini içeren Levine's collection diye bişeyi vardı yanlış hatırlamıyorsam. kendini çizdiği resimler de meşhurdur üstteki arkadaşın dediği gibi.

eski meksika kültürü ve komunizme olan ortak ilgileri sayesinde kocasıyla tanışıyordu galiba. meşhur olmaya başlamasında Madonna gibi bazı ünlülerin tablolarını alması ve işlediği acı temaların popüler olması etkiliydi filan.

bilgilerin hiçbirinin doğruluğunu garanti edemem. sınav hazırlığı esnasında note-taking alıştırması için dinlediğim bir podcastten aklımda kalanlar bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.fridakahlo.it/
bu siteye bakabilirsin

"they thought i was a surrealist but i wasnt. i never painted dreams. i painted my reality.."
sürrealist olarak görmüyormus kendini bunuda ekşi sözlükte gördüm

Kübizm olabilir bencebide filmi vardı salma hayek oynuyordu galiba onuda izle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...