Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 .. bi yandan dışarda olmak istiyorum, evde olmayı yeğledim ama yanımda birileri devamlı konuşsun evde bi hareket olsun istiyorum arakdaşları çağırayım diyorum kimse gelmez aile ile yaşıyorum. çok garip durumlardayım ne yapcam yav ben bu gece erkenmi uyusam ne etsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 televizyonu aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bence erken yat. iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ortam istiyosun kısacası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 evet ortam istiyorum ama ben konuşmayaım elimde biram arka fonda siya siyabend çalmaya devam etsin şimdiki gibi ama böyle bi ses olsun ayrıyetten güleyim falan arada bıyık altından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 No more american teen movies! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 sımdılık ıstedıgın sey fızık kurallarına aykırıydı bır cısım aynı anda ıkı farklı yerde bulunamaz gercı kendını klonlatsan belkı ısıne yarar gıbı gelıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 klonun hissettiklerini de asıl şahsiyet hissedecek mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 telepati kurarlarsa olabılır galıba psısık bıseyler gerek onun ıcınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ozaman sen bi arkadaşının evine git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 derin bir nefes al herşey geçer. (amarikan filmlerinde öyle oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Llama said: evet ortam istiyorum ama ben konuşmayaım elimde biram arka fonda siya siyabend çalmaya devam etsin şimdiki gibi ama böyle bi ses olsun ayrıyetten güleyim falan arada bıyık altından sen bulusma istiyorsun anladım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Hardter said: sen bulusma istiyorsun anladım ben :D hepiniz bana gele bilirsiniz bi dahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 oha bu bi teklif mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 aynı duyguyu ben hergun yasiyorum o yuzden eve gitmiyorum hic:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 mastır yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bende lan kadıköye gidicektim 7'de saat oldu 10 daha gidilmez de sıkıldım LAN! Of çürüdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bi kedi al bence.hatta tekir olsun,eve fazlasıyla hareket getirir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 arkadaslarindan eve cikmis olanlar varsa git takil bi hafta yanlarinda kafani dagit gel.ama gidipte sülük gibi emmek olmaz tabi, buzdolabini sen doldur mesela kaldigin sure boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Akerfeldt said: arkadaslarindan eve cikmis olanlar varsa git takil bi hafta yanlarinda kafani dagit gel.ama gidipte sülük gibi emmek olmaz tabi, buzdolabini sen doldur mesela kaldigin sure boyunca. oha goksu agliycam simdi ='(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 olm alicam da para yok yaa bu ara ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Çağır kankalarını al alkolu yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Catzee said: No more american teen movies! +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ulan arkadaşa geldim adam sızdı. Harraslicam biraz uyansın kolpacı sıkıldım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar