Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 aynıları burda da var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 tabi bi de şu durum vardı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bilkent basar normalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yeditepe neden yok yaa orası bi numara bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 şov dedin mi akla bilkent gelir cin alim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 öyle bilirdik de odtü geçmiş aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 lan konu nası buraya geldi bu arada oh oh gizlice post da kasayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 İlgiye ve şevkate muhtaç yaratıklar bu kadınlar takmayınız kafanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 çamur atarken dikkat ellerde leke kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 kadın sarrafı gibi adam yahu, o bilmeyecek de sen mi bileceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Arabaya tav olmayan kadın mı? Kim o? Enzo Ferrari'nin torunu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ivy said: çamur atarken dikkat ellerde leke kalmasın Neden kendimi çok kılmışım gibi hissediyorum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Albümdeki fotoğraflar yüzünden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ben boğaziçine gidiyorum (grafiği görünce belirteyim dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Tamam alıp başımı gidiyorum buralardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 gelip burda kadın arabaya tav olur mu tartışılmaz.arabası olan kadınlar da var onları da mı arabayla tavlıcaz? ayrıca bulunduğumuz ortama göre de değişir hani. eğer etraftaki kadın arabaya tav oluyorsa bi bakalım o etraf nasıl bir etrafmış ama dedim ya çamur atmak serbest elleri iyi yıkamak koşuluyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Asteroth said: Albümdeki fotoğraflar yüzünden olmasın? ahaha çok iyiydi =) llama: abi yerine göre ettiğin laf kızlara eksik/fazla gelebilir. çok takmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ivy said: var onları da mı arabayla tavlıcaz? derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 kendimi sizin yerinize koyup "arabaya kadın tavlarım" lafını anlamaya çalışıyorum. yoksa ben tavlamıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 GAY ALE... pardon !!!LESBIAN ALERT!!! X( X( X( X( X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Hadi dayanamadım yazıyorum.Bayanlar duygusal canlılardır.Hayatlarında tutku ve heyecanı tercih ederler.Arabada hız(heyecan), karizma (estetik) ve rahatlıkla ergonomiyi ifade eder.Yani kısaca bayanların duygularına hitap eder.Hiç bir bayan araba içn tav olmaz tav olacağı vardır arabada bunu körükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 İStediğim arabayı ver, istediğin kızı tavliyim. Hodri maydan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 arabayla kız tavlanır nokta. ertesi gün çalıştığı mekana bırakmak koşuluyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 aktif idolümsün! haklı mücadelende hep destek tam destek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ara fobisi olan bir kadınıda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar