Xayder Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 umarım sorunun çözülür benimki aopen[signature][hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Cat adamlar dogru soyluyor 300 watt yeterli. Kartın gereksinimleri içersinde 300 watt PSU istediği yazıyor. 400-450 watt daha cok neon felan tarzı seyler kullananlara lazım oluyor bildigim kadarıyla. Bence sorun karta da değil ayarlarda bir hatan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Monitörün yanındaki hoparlorlerin fazla bi etkisi olacağını sanmıorum ama tek bi tarafa toplamayı deniyebilrisn.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 FSP 300 watt aldım. Üstüne anakartı değiştirdim. Epox 8rda+ rev2.1 aldım. Kart süper çalışıo falsosu yok. 11496 puan aldım 3dmark 2001 SE'de. FSB 266 çalışıo CPU yüzünden.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 :D oh en sonunda hayırlı olsun, iyi günlerde kullan[signature][hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar