Overseer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Aç karnına tok karnına diye bi ayrım varmı varsa kaç saat önceden yemeyi bırakmalı söyleyebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bize takımda yaptırmışlarda birkaç sene önce ama hiç hatırlamıyorum valla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ekşi sözlukten alıntı said: en çok koroner yetersizlik tanısının koyulması ya da bu tanı koyulmuş hastaların takibi için yapılan test. gitmeden en az 2 saat öncesine kadar hiçbirşey yenmemeli ve sigara içilmemelidir. testten önce duş alıp en azından kolonya bulundurmak size testi uygulayanları daha bir memnun etmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Teşekkür ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ac karnınaydı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 efor testi çok güzel bişi ama çok yorucudur dikkat et ben efor testine girdiğimde 2 saat boyunca joging tempolu koşu ve depar yaptırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 kanda alıyorlar mı bu test sırasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yüksek tansiyon hastası olduğum için bana uygulandı..göğüsümdeki bütün kılları traş ettirdiler..en çok koyan tarafıda buydu çünkü kıllar yeniden çıkmaya başlarken dayanılmaz bir şekilde kaşındırıyor.. inanılmaz yorucu birşey. ben tamamlayamadım efor testini(hastalığımdan ötürü)..insan efor testine girince havayada giriyo sanki böle yeni transfer olmuş futbolcu gibi hissediyor kendini.aç-tok karın muhabbeti yoktu..adam traş et gel dedi... benden kan aldılar ama efor testinden önce aldılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 erkek adam manuel yapar efor testini boş ev lazım ama ya ben taksi şöferleri gibi oldum pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 2 kere yaptırmıştım. kan alınmadı sadece kalp ritmime bakıldı. aç veya tok fark etmiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar