mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 su mace stun nası bişeydir? çalısır mı? 2h ne onerirsiniz arena için mesela? s1 mace i mi daha iyidir yoksa s1 axe i mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mümkünse Blacksmith Mace ini al (thunder, deep thunder, stormherald) Mace benim gözlemlediğim kadarıyla en iyi warrior spec i. Genelde yüksek ratinglerde (2-2.1k üzeri) çoğu warrior mace kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 stormherald + mace stun effect baya procluyor. Üstüne üstlük rage gaini de fazlalaştırdılar yeni patchle. Eğer sword, aze vs. olursan cc'in mace kadar iyi olmaz ve arenada cc önemli bir olgu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 mace güzeldir. hızı 3.8 olan bir silahla proclama şansı 9% şu an. axe vs mace dersen kesinlikle mace derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 malesef BS degilim simdi acıkcası kasmak da cok zor geliyo.. ama 37k honor a s1 mace i alabilirim.. yada dual wield mace de olabilirim.. ama o zaman da blood rage e yeter mi talentlarım.. yani ben OT yim karazhanda o yuzden 13 talent filan vermem gerek prot'a.. ama ona 37k honor vericegime 3 parca s1 alırım sonra s3 mace i alırım daha iyi aslında sanırım.... cunku hiç resilence veren item yok uzerimde.. 3 parça kara'dan dusen dps epici. 2 tane horseman dan 1 tane de spirit sharddan gelen ring var epic olarak gerisi BS craft ve quest rareları.. cok zorluyo arena beni :) s3 ü bekleyip mace e mi donsem diyorum yeni mace den alıp yoksa onun yerine s3 seti mi toplasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 1 haftadır deep thunder için kasıyorum sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 primal netherdan sonraki şey ne peki? grull dan otesini gormemis biri olarak soruyorum kusura bakmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 nether wortex sscden random drop oluyor. 6 tane lazım ki ben onu yapmıcagım için deep thunder yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 peki 375 herb ve alch ı bırakıp 0 dan bs-mining kasmaya deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 raid yapıyorsan değmez. pvp yapıyorsan değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Tanıdığım bütün gladiator warrior'lar sword kullanıyor, nedenine gerçek bir warrior cevap versin, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 2v2 icin mace iyi sonucta sansa bagli olsada cc kisa sureli (kac kere mac almisizdir o stun sayesinde) ama 3v3 ve ozellikle 5v5 icin sword derim bende damage daha onemli bence ve extra attack cidden kil ediyor bazen EDde warriorim sworddu ara sira giriyorum onunla LH executioner var onda ki dmg ayni s2 swordla ( proc disinda ) DTye gore gozle gorulur bir fark var damagede (frostmandeki warriorda DT var) cok tecrubeli warrior degilim gerci henuz 1-1.5 sene falan olmustur daha tecrubeli biri cikar aciklar sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 alchemy dursun, mining alip yeteri kadar maden topladiktan sonra onu da atar bs alirsin. mace stat verdigi icin pvpde gayet kullanisli, stun ayri mesele zaten. sword bence kisa zamanda yuksek hasar vermek icin daha uygun proc sayesinde, shaman varsa zaten teror gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bende şuan deep thunder var. 2v2 de gayet etkili. fakat biriken puanlarimla S2 sword almayi düşünüyorum. Cunku Dps de biraz eksik kaldigimi dusunuyorum. yada milletin resilience cok abardi son zamanlarda. gerci Mace in goruntusu super, sirf goruntusunden dolayi bile mace alinabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 xhun tamamen seçim meselesi, sword burst sağlıyor, mace ise kontrol. bütün bracketlarda 1. olan bir US warrior stormherald kullanıyor mesela. ben şu an mace specim, gayet de güzel ama sıkıcı oluyor bazen. o yüzden s3te sword gitmeye karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Popeye said: 2v2 icin mace iyi sonucta sansa bagli olsada cc kisa sureli (kac kere mac almisizdir o stun sayesinde) ama 3v3 ve ozellikle 5v5 icin sword derim bende damage daha onemli bence ve extra attack cidden kil ediyor bazen EDde warriorim sworddu ara sira giriyorum onunla LH executioner var onda ki dmg ayni s2 swordla ( proc disinda ) DTye gore gozle gorulur bir fark var damagede (frostmandeki warriorda DT var) cok tecrubeli warrior degilim gerci henuz 1-1.5 sene falan olmustur daha tecrubeli biri cikar aciklar sanirim Warrior oynamıyorum, ukalalık olmaz umarım. Ama bence 3on3 ve 5on5 te asıl mace spec aşıyor gibi bence. Kritik bir anda healer üzerinde proclayacak bir stun direk oyun döndürür bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yalniz mace spec tek basina etkili degil, bs olursan http://www.wowhead.com/?item=28441 ve http://www.wowhead.com/?item=28442 craft edebiliyorsun. talent in yaninda weapon un uzerinde olan stun sansi, genel stun sansini arttiriyor. bu iki mace den biri yoksa mace spec iyi ama "o kadar" da iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ya yanlız ben soyle bi insanım... kara da OT.. bossuna, addine gore dps.. 2v2 de full merciless shaman tarafından boostlanan daha yeni baslıyan bi warriorum yani nerdeyse :D ona gore taktik verin yani direk s3 döşiyicek biri diilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 o zaman nacizane tavsiyem bi 75k honor yap ve s3 u bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 75k ya ne var? 2h ler 37k diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 capleyin caplemeyen varsa haftaya av haftasi ve av nerflu valla daha kolay biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 kafasına ....tıgımın horde u kazanıyo diye BG leri filan horde oldum... daily BG yapıcam daha EoS kazanamadık.. neyse sonunda gece yarısı daily ler resetlenmeden 1900-2000 kazandık da yaptım daily yi.. bugun yine EOS geldi aglıyıcam... yeni AV de kotu olmus bizimkiler full allyların son GY sine giden yolda (kopruyu gecmeden) ally grindi yapıyo :) sonra sansa kazanıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bi de acc mi versem geceleri filan 12 den sonra BG kasabilicek olan var mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 75 honor capi doldurdakta noldu sanki. bi aydir ha cikti ha cikicak diye bekliyom S3ü, tum kazandigim honorlar boşa gidiyo. epix gemleri topladim ettim kar etmedi. bi hafta daha ertelediler. : @mulgear6 bence kendi accountunu sadece kendin oyna. daha sonradan başin agrimasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yok ztn o msj tanıdıgım insanlara atfedilmisti... zaten su an sifremi filan kimse bilmiyo ^^ ama su an 18k filan honor var charda 75k olmaz bi haftaya :/ 15 dk suruyo BG sırasının gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar