Mathias Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 dasaaa said: 1'e istinaden dasaaa said: onlar "kapı önü manyakları" intertoy'dan! Yolcu değil onlar; keza bu arkadaşların indiği görülmemiştir. hep kapı önünde dururlar. bi nevi cama yapıştırılan garfield gibi bişiler yani.. aksesuar desem daha doğru olur sanırım. KAPI ÖNÜ MANYAKLARI! INTERTOYDAN! not: bunlarda kurşun bulunmuş, çin yapımı olanlarda. bi kısmı toplanabilirmiş piyasadan [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 21:01 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Ulan o benim be!. özellikle otobüslerde arka kapıya geçip hemen bir alt basamağa geçip ve BÜTÜN YOL BOYUNCA her durak "ulan incek var mı acaba, ulan çıkayım mı burdan" diye diye manyak olup, geri kalan zamanda "ohh mis gibi yaslanıyorum keh keh" diyen adamım. Ayrıca otobüs doluysa arka kapıdan binenleri 49 numara botlarımla kınıyorum. Eskiden o kapı borusunda "hoba hey efekti ile kendimi dışarı savurarak yol verirdim ve geri dönerdim. Artık büyüdüm yapmıyorum :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 öeah 175+ boyu olupda kısa mısa diye konuşanlar yokmu nasıl sinir oluyorum size. 1.65 boyum lan sen mi kısasın ben mi neyse tamam sinirlenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 selam ve bir up :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 eisenheim said: boy kaç ? cüsse konusunda baya bi dertlisin galiba ? ama unutmaki devede de boy var ama 50 tanesi bi eşşeğin arkasından gidio..kendini üzme bence o konuda.. otobüste teyzelerin gelip göbeğini ağzının içine sokması durumundan bende rahatsızım kalkmaz zorunda hissediyorm ama kalkmıyorum ehuehuaşlsd Eşşekliği övmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ahahaha bu ne Berk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben de bişey eklicem bi masada ortamda otururken masadan alakasız biri gelir ve bizden biri tanıdığı çıkar "abi naber ya nası gidiyo görüşemiyoruz bayadır" gibi muhabbetlere girer basar gider ya da farketmez bişey söyler ve gider sini roluyorum ulan öküz hem muhabbetin ortasında geliyorsun, bölüyorsun hem de kalkıp masadakilere bi kafa hareketiyle bile olsa selam vermekten acizsin kınıyorum burdan çok fena kınıyorum arkadaşım bu saygı göstergesidir masadaki herkese bir selam verilir giderken de iyi günler denir ha niye iyi dileklerimi ileticem bana ne diyosan bile bööle bi kafayla eyv denir bak çok kızdım gene yapmayanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ya evet kimilerinde sub zero kompleksi var gerçekten. bunlar selam vermez, selamı da lütfenden alırlar. yolda, koridorda vs. karşılaştığınızda merhaba dersiniz imalı bir "iyi günler" derler. merhaba başlangıç cümlesi iken iyi günler hadi hadi işimiz bitti naş demektir onlara göre. en azından ben böyle olduğunu düşünüyoum. bu kompleksli yaratıklarla karşılaşılabilecek en kötü ortam, kalabalık ortamlardır. üstte size yaptığı ziyaret mevcut iken ziyareti yapan siz iseniz olay biraz daha farklı hal alır. 5kişik gruptan 4ü tanıdık ve 1i haliyle tanımadık durumdadır. Tanımadık arkadaşa hafif bi selam verdikten sonra tanıdıklar önce aradan çıkartılır, öpülür, hal hatır sorulur ama tanımadık subzero kişisi kafasını 30' yana yatırıp elini olabildiğince kaldırıp uzatarak, kral/kraliçeymiş gibi elini sıkmanızı bekler. selamınızı da kabul etmeyim, yarım gülen bir suratla bakar sadece.. iste bu buztutmuş gölün mahsülü baltaları sharon stone ablamızın buzkırıcı ile parçalamasını istiyorum ben.. siz siz olun sub zero olmayın edit: tanışma esnasında ilk önceliğin subzeroya verilmesi ufak bir şoka sebep olabiliyor bazen. elemanın buz tutmuşluğu bünyede bir anda şoklamaya neden oluyor. "alla alla.. niye trip attı ki bu" düşüncesi beyin içerisinde birkaç saniye boyunca yankılanıp sisteminizi ufaktan kapatabiliyor.. o da ayrı bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ekmeklemek istediklerimiz diye okudum, Ekmek'e takılıyoruz sandım geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 metroda çok oluyor o 1. olay, biniyorsun 4. leventten dolu bir şekilde geliyor, orda çizgi koymuşlar "ortadan çıkış için ayrı bir yer var burada durmayın, sağlı sollu dizilin" ama bizim insanımız gider ortada bekler, metrodan çıkmak isterken de üstümüze gelen insan dalgası yüzünden çıkmak zorlaşır, kendinden yaşça büyük bir adamı da itersen terbiyesiz, ahlaksız, utanmaz olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 xunn said: Ekmeklemek istediklerimiz diye okudum, Ekmek'e takılıyoruz sandım geldim. Algıda seçicilik. küçüküç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar