DarkLegion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Arkadaslar Uzun Arastırmalar Sonucunda Yabancı olmasına ragmen Lagsız Ve kaliteli Bir Shard bulmus Bulunmaktayim Free Bir shard Olan Medievil isimli Shardi Sizlere sunuyorum http://www.medieviltimes.741.com/ İlgili Bir Staffi Var ve Kaliteli bir Player Kitlesine Sahip Çeşitli Scplerle Desteklenmiş Ve Sphere Tabanli bir Server İlgilenenlere duyrulur 3xGm Baslıyorsunuz Bilginize SAYGİLARİMLA[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz:
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 yok abi yediiksgiem olmazsa gelmem :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi
ucantekme Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Lagsiz bir server isteyen kitle var sponsorlu dogru duzgun artık eylenmek isteyen çökmeyen bir server istiyorlar bu kitleye bunu sunabliyormu bari?!
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: ucantekme, 17 January 2004 12:18 tarihinde demiş ki: Lagsiz bir server isteyen kitle var sponsorlu dogru duzgun artık eylenmek isteyen çökmeyen bir server istiyorlar bu kitleye bunu sunabliyormu bari?! tebrikz. super cumle kurmuşsun edebiyat kaç olm senin ? hll olsun. Ama sitenin gorunumune bakarsaniz pekde iç açıcı deil ![signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi [Bu mesaj Xharloan tarafından 17 January 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
ucantekme Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Aslına bakarsan sınıfta kaldım :) ama turkcem fena degil anca gecer notu zor alıyorum neyse kolay gelsin ne diim
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Doğaldir.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi
ucantekme Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 MUHAHAHAHAHHA hani kaliteli bir player kitlesi vardı ama dogru yabancı server oldugu için bu saatte dogal eheeuheueh[signature][hline]Scripter arayan varsa ozelime msg atsın 3 senelik ultima bilgim var 2 senedir script yazıyorum Sphere veya runUO farketmez... Iyi Oyunlar...
DarkLegion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: ucantekme, 17 January 2004 12:18 tarihinde demiş ki: Lagsiz bir server isteyen kitle var sponsorlu dogru duzgun artık eylenmek isteyen çökmeyen bir server istiyorlar bu kitleye bunu sunabliyormu bari?! Ben 2 gundur Deli dumbelek Shar arıyorum SihirliSyafalarda Oynuyodum Gitti Excaliburda Oynuyodum gitti Bende burayi buldum 1 gündür Staffla fln konusuyorum Onlarda Playersizliktan fln sikayetci Sponsorları Saglam oldugunu fln soyluyorlar bence İhtiyaclari Karsıalr Ben ordayim Saygilarimla[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz:
ucantekme Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Abicim butun uo oynayanları kendi icin kapatılmaz lagsiz hatasız duzgun stafflı duzgun scpli kolay ama bir yandan zor olan bir server ister mesela skiller kolay artabilir ama npcler gucludur veya level sistemi ile olabilir ne biliim herkesin hayalinde bir server var ben hayalimdeki serverı yaptım arkadaşları soktum içine paşa paşa oynadım kendi scriptlerimle sonra kapattım çünkü onlar istedi sonra runUo ya geçtim (bugün) Hayalinizdeki serverı kurun arkadaşlarınızı toplayın ne diyim yani kolay gelsin iyi eylenceler :)[signature][hline]Scripter arayan varsa ozelime msg atsın 3 senelik ultima bilgim var 2 senedir script yazıyorum Sphere veya runUO farketmez... Iyi Oyunlar...
kickass Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Kalite anlayışına hayran kaldım şu anda 1245.7 skillerimin toplamı karakter yaratırken aldığım skilleri duruyor+ 3x aldım + her skillden 3 er 5 er war.Bu serverıda scriptingten alıyan yok skill taşında 1 skill seçebiliyorsun.Bir yerden almışlar belli.Adamlar dahi 3 tane yan yana o taştan koymuşlar 3x lol !
ucantekme Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Hepinize iyi eylenceler umarım hayalinizdeki serverı bulursunuz ben kaçtım yakında gorusmek uzere Script , sorun , server daha dogrusu ultimayla ilgili herseye cevap almak istiyorsaniz [email protected] adresine paticik konu başlıklı msg atın[signature][hline]Scripter arayan varsa ozelime msg atsın 3 senelik ultima bilgim var 2 senedir script yazıyorum Sphere veya runUO farketmez... Iyi Oyunlar...
DarkLegion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: ucantekme, 17 January 2004 12:33 tarihinde demiş ki: Abicim butun uo oynayanları kendi icin kapatılmaz lagsiz hatasız duzgun stafflı duzgun scpli kolay ama bir yandan zor olan bir server ister mesela skiller kolay artabilir ama npcler gucludur veya level sistemi ile olabilir ne biliim herkesin hayalinde bir server var ben hayalimdeki serverı yaptım arkadaşları soktum içine paşa paşa oynadım kendi scriptlerimle sonra kapattım çünkü onlar istedi sonra runUo ya geçtim (bugün) Hayalinizdeki serverı kurun arkadaşlarınızı toplayın ne diyim yani kolay gelsin iyi eylenceler :) Ya Önemli Olan Senin Dedigin ama bu sana Göre Herkez hayalindeki Serveri yapacak kadar kapasiteli uo oyuncusu diil Olasalar bile sistemleri Diil Herkez Senin istedigini Aramıyo Herkezin farkli görüşleri ve fikirleri Var Onlarada saygi gösterelim Ben Staff mtaff diilim kimsenin zorlamasiylada bir iş yapmıyorum Eskiden Staffdım Ve Yaptıgım Güzel işlerde var ama bu Kimin Umrunda Bana sorarsan benim umrumda bile Diil Ve Senin Arkadaşlarınla Eylenmende Öyle Görüş ve yorumlar Vardir bunlar iletile bilir AHUAUHAUHAU Diye Karşılanmazsa seviye korunur Sen Sen Ol Seviyeni Koru[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz:
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 sponsorları var ve free web hosting kullanıyorlar ilginç yada senin ingilizcende sorun var .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner
Öne çıkan mesajlar