Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bu da benim last fm.. LAST FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ben de koyayım madem, önceki eskidi =P Last.fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Last.fm ben de last fm koyayım, malum öbürünü şimdi çok zor çıkartması p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Asıl başlığı aradım bulamadım. Aklıma bir fikir geldi. PaticikFM'de sadece şarkı çalınıyor, arada konuşuyor birileri filan. Hiç etkileşim yok. Kullanıcıların skype veya msn mikrofon-kulaklık ikilisiyle bağlanabileceği bir program yapılmalı. Mesela ben DJ olsam gündemdeki gelişmelerin değerlendirileceği bir program yapardım. Uzman konukların da katılacağı tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 uzman konuklar dediğin kim. viktor, sir, horizon, orçun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bir tarafta sg-1, ötekinde sir ilk hafta için uygun olur kanımca. Dinleyici patlaması yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ehu, uzman kişilikleri yayinima bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 pekaziz said: Bir tarafta sg-1, ötekinde sir ilk hafta için uygun olur kanımca. Dinleyici patlaması yaşanır. evet abi, şöyle kapışmalı bir iki program olsa, biz de bağlansak, çok güzel olur. hatta kayıt da edilsin bunlar podcast olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 müzik ost lerini bi tek ben dinliyorum :P yanlız sc theme ler pek gitmiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 lan yine sadece ben dinliyorum :P güzel ama elvenking, falconer filan. penny dreadful enlvenking daha iyi söylüyor bence bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahah ikisi de bendim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 http://moriquendo.googlepages.com/playlist.html karışık çalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Farklı tarz bi DJ alın radyoya böle Akon falan tarzı çalcak :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 dj in playlistine istek şarkı yapabilsek ne güzel olurdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar