Matis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mr_Hand said: çişini mi? ben bunun 2 yüzünü yapabiliyorum max :D yığıldık burada hıhıhıhıhıhıhıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bilgisayar nedeniyle goruntuleri izleyemiyorum ancak benim gordugum ve gercekten asmis dedigim 2 olay vardi: ilki adam renklerin yerlerini ezberliyo. Catir catir yapiyo haliyle. O fotografik hafizaya dayaniyo sadece. Yayimlanan mario bilmem kacinci bolum goruntusu vardi, bence o daha zor bi is :). Ha bi de asil psikopat olan normal rubric 3x3x6'ya, adam 99x99x6 (rakamlardan emin olamadim simdi) olani cozuyo. Tamamen bilgisayarda yaratilmis. Oturup takir takir yapiyodu... Bence oturup AI'sini yazmak daha kolay tabi ama naparsin, insanlarin isi olmayinca bunlarla uurasiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 malesef kübü 3 dakikada cozüyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 yetenekle bi alaksi yok yout tubeda rubic cube solving diye aratin cok guzel bi video serisi war adam adim adim bi kubu nasil basic 4 move u tekrarlayarak cozeceginizi gosteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 @mr hand: evet aga çişimi yapıyordum öyle. bide seninle sidik yarışına girelim haydi.şansın pek yaver gitmeyebilir?eline fln alırsın ha pardon ya sen zaten elsin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 vaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 yasin ayar vermeye calışma rencide olursun.yenisin. ddfhhfhdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bende bir program var yüzlerdeki renkleri giriyosun sana nasıl çözülceğini gösteriyor ama daha hiç ihtiyaç duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ayar bizim işimiz olum.. asdfasdfasdf herkes haddini bilecek racon kesmem kafa keserim sakdfksdafk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Benim şahit olduğum en çılgın örneği. Nasıl bir zihindir, nasıl bir hafızadır. İnsana kendini embesil gibi hissettiren birey şu tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ya bsg oyle iş mi olur.kesin bi numarası var.üçlüsünü yaparsın neyse de o ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 oha o tip ne öle.. saykoya bağlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Küfretmek istiyorum fdgdfdfd... Yürüyo bi de, uçsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Ya insan değil zaten, 8.43 dakika boyunca gözler kapalı, 30 küsür saniye baktı bir daha açmadı, yaptıgı anda elinden atıyor, nasıl anlyıro yaptıgını of harbi moron hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ben de çok zor birşey zannederdim rubik küpü ve dahi hayatımda çözmüşlüğüm yoktur ama bi kere googleda bakındım ve ezberlemeniz gereken hepi topu 20 kadar hamle olduğunu görünce üzüldüm. hangi kareyi nereye nasıl alacağınızı gayet güzel anlatmışlar. ha burdaki elemanlar bu hamleler üzerine el çabukluğu geliştirmişler takdir ederim tabii ama kendinimi moron hissetmem için yeterli değil bu kadarı. not: xunn nun verdiği video farklı bişe sanırım ama izleyemiyorum neyse ana fikir kendiniz moron gibi hissetmeyin zaten fark etmez ne olduğu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 7.85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar