Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rubik küpü

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

bilgisayar nedeniyle goruntuleri izleyemiyorum ancak benim gordugum ve gercekten asmis dedigim 2 olay vardi: ilki adam renklerin yerlerini ezberliyo. Catir catir yapiyo haliyle. O fotografik hafizaya dayaniyo sadece. Yayimlanan mario bilmem kacinci bolum goruntusu vardi, bence o daha zor bi is :). Ha bi de asil psikopat olan normal rubric 3x3x6'ya, adam 99x99x6 (rakamlardan emin olamadim simdi) olani cozuyo. Tamamen bilgisayarda yaratilmis. Oturup takir takir yapiyodu... Bence oturup AI'sini yazmak daha kolay tabi ama naparsin, insanlarin isi olmayinca bunlarla uurasiyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de çok zor birşey zannederdim rubik küpü ve dahi hayatımda çözmüşlüğüm yoktur ama bi kere googleda bakındım ve ezberlemeniz gereken hepi topu 20 kadar hamle olduğunu görünce üzüldüm. hangi kareyi nereye nasıl alacağınızı gayet güzel anlatmışlar.

ha burdaki elemanlar bu hamleler üzerine el çabukluğu geliştirmişler takdir ederim tabii ama kendinimi moron hissetmem için yeterli değil bu kadarı.

not: xunn nun verdiği video farklı bişe sanırım ama izleyemiyorum neyse ana fikir kendiniz moron gibi hissetmeyin zaten fark etmez ne olduğu hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...