axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bugün vizyona giren ilginç bir vestern filmi. Jesse James adındaki ünlü tren soyguncusunun ölümünü anlatıyor, filmin adı spoiler zaten. Sanırım amerikada çok bilinen bir hikaye bu, film de aynı adlı bir romandan uyarlanmış. Tempo düşük ama çekimler ve oyunculuk kaliteli. Hikaye beni sarmadığı için 6.5tan 7 veriyorum yoksa daha yüksek not alırdı. Western/drama denilebilecek türden, eğer ilk yarıdan sağ çıkabilirseniz ikinci yarıyı daha bi keyifle izlersiniz. Başrollerde Brad Pitt, Angels in Americadan tanıdığımız Marie Louise Parker ve Oceanlarda oynayan Casey Affleck var. Western seviyorsanız tavsiye ederim, şu aralar film yokluğunda izlenebilir. http://www.imdb.com/title/tt0443680/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ilk yarıdan sağ çıkamadım. 9da girdiğim sinemadan 11 de ara verilince arkama bakmadan kaçtım. içim sıkıldı, öldüm bittim hayır tamam aksiyon yok birşey yok illa olması gerekmez de, 10 dakika boyunca birbirlerine bakıyorlar hiçbirşey yapmadan. böyle gereksiz uzatılmış bir film hayatımda görmedim. ikinci yarısında güzel birşeyler olabilir mi? olabilir tabi ama isterse şaheser olsun o 1. yarıdan sonra farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ahaha okadar kötümü:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Jesse James cok unlu bir olaydir.. Ben baska bir filmini daha izlemistim oda cok guzeldi bunuda severek izleyecegimi dusunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 jesse james pokemonda ki roket takımı değil mi lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 kaliteli film, brad pitt yine brad pitt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Axedice, Cesi Ceyms'i nasıl bilmezsin sen yahu? Çok çok ünlü bir soyguncudur kendisi, Rabırt da bunun ortağı, velakin sonra hainlik yapıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Madcat said: jesse james pokemonda ki roket takımı değil mi lan :S aha bende düşünüyorum isim tanıdık geliyo diye eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Sinema kaynaklı filmin başındaki görüntü hatası yüzünden ilk 10 dkyı tekrar izlemek zorunda kaldık ve 22de başlayan film arayı 23:40 da verdiğinde eve gidip uyumanın sinemada uyumaktan daha rahat olacağını düşünüp kalktım.Filmin atmosferi güzeldi oyunculuk falan da öle ama gel görki ikinci yarıyı da izlemeyi göze alamadım. Sanırım ilk defa bir filmi yarısında bırakıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Soundtrack güzelmiş, torrenti bekleyip çekmek gerekiyor, madem bu kadar kötü bi western filmi.Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 baştan sölim izlemedim henüz 1- wtf western patlaması o.O 2- muhaha filmin adına gel (sizdemi çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız) 3- posterden izlenim: kaliteli bi film gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 güzel bir dram filmi müzikleride çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 filmden anlamıyosun tamam bari bok atma (genel olarak söylüyorum) filmi 2 kere seyrettim ben ve ikinci seyrettiğimde dahada büyük bir keyif aldım. aylardırda ost albümünü dinliyorum. nick cave ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 what must be done parçası mükemmel piyano keman eşliğinde çalan. jessey i vurdukları sahnede çalıyor tekrar tekrar izliyorum o sahneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 az once izledim asabim bozuldu gece gece hain serefsiz. bide ovunuyor deli oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 -you want to be like me, or do you want to be me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Film geçekden güzel, izleyin izlettirin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Her açıdan müthiş bir film kesinlikle. "Sıkıcı" diyenleri duyup korkanlar büyük hata yaparlar izlememekle. Sisteme çark olmayın, izleyin filmlerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Pitt çok iyi oynamış bu arada. Özellikle duvardaki asılı çerçeveyi düzeltmek için sandalyeye çıktığı sahne harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Soundtrackide ayrıca bir güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar