Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

axedice

Öne çıkan mesajlar

Bugün vizyona giren ilginç bir vestern filmi. Jesse James adındaki ünlü tren soyguncusunun ölümünü anlatıyor, filmin adı spoiler zaten. Sanırım amerikada çok bilinen bir hikaye bu, film de aynı adlı bir romandan uyarlanmış. Tempo düşük ama çekimler ve oyunculuk kaliteli. Hikaye beni sarmadığı için 6.5tan 7 veriyorum yoksa daha yüksek not alırdı. Western/drama denilebilecek türden, eğer ilk yarıdan sağ çıkabilirseniz ikinci yarıyı daha bi keyifle izlersiniz. Başrollerde Brad Pitt, Angels in Americadan tanıdığımız Marie Louise Parker ve Oceanlarda oynayan Casey Affleck var. Western seviyorsanız tavsiye ederim, şu aralar film yokluğunda izlenebilir.

http://www.imdb.com/title/tt0443680/

Sosyal ağlarda paylaş

ilk yarıdan sağ çıkamadım. 9da girdiğim sinemadan 11 de ara verilince arkama bakmadan kaçtım. içim sıkıldı, öldüm bittim

hayır tamam aksiyon yok birşey yok illa olması gerekmez de, 10 dakika boyunca birbirlerine bakıyorlar hiçbirşey yapmadan. böyle gereksiz uzatılmış bir film hayatımda görmedim.

ikinci yarısında güzel birşeyler olabilir mi? olabilir tabi ama isterse şaheser olsun o 1. yarıdan sonra farketmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Sinema kaynaklı filmin başındaki görüntü hatası yüzünden ilk 10 dkyı tekrar izlemek zorunda kaldık ve 22de başlayan film arayı 23:40 da verdiğinde eve gidip uyumanın sinemada uyumaktan daha rahat olacağını düşünüp kalktım.Filmin atmosferi güzeldi oyunculuk falan da öle ama gel görki ikinci yarıyı da izlemeyi göze alamadım.
Sanırım ilk defa bir filmi yarısında bırakıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...