ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ya ben bişi dicem de utanıom yada söyliyim ne kadar olcak fiyat olarak bu oyun ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 sesu said: daocta bütün realmlerin itemlarının görüntüsü aynı sadece verdikleri statlar farklı..boyayla değişik gösterilebilio sadece aradaki fark o artifactler ve bazi droplar ayni. onun disinda her realmin kendine ait degisik kilic kalkan armorlari mevcuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 fiyat belli değil ama tahmini 80-100 arası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 49.99 olacağı açıklanmamışmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Collectors edition isterim ben. İçinden de 5 ytl lik paul barnett güneş gözlüğü çıkmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Knight Online 2 geliyorsa, geldiği zaman onun konusunda gerekli tezahüratı yapabilirsin . Çünkü burası pek o konu değil //xae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 feyk misin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Bu videoda 2 update anlatılıyor, biri rvr de, diğeri career de. Emo GOD >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Yeni konu açmıyım dedim. Warhammer tarihi hakkında Türkçe kaynak bulabileceğimiz bir yer varmı ? Oyun değil genel olarak. Arkadaşım biraz bahsetmişti büyük waaaghlar, chaosun gelişi, orcların ve goblinlerin, insanları ve elfleri dümdüz edip gidişi felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yakında pati sitesi açılcak..(heralde yakındır artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 paul berret cok tırt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 arkadaslar ben bise merak ettim belki baska topiclerde bahsedilmistir ama ben rastlamadım simdidn ozur dilerim...ben seyi merak ediyorum mesela ben empire dan bi class actım bu charla gidip dwarfların yanında savasabilecek miyim ya da dwarf gelip benim yanımda savasabilecek mi rvr de ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 başka bir topic altında konuştuk ama gözünden kaçmış demek ki, sorunun cevabı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Order vs Chaos olayı var, wowdaki horde vs alliance gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Order vs chaos değil, order vs desturction. Chaos destruction tarafındaki ırklardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 saolun arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 eet order ve dest, chaos saçma olmuş biraz ^^ fazla chaos oynamaktan oluyo sanırım hehe. Şu an serverin populasyonu %10 empire, %90 chaos şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Cuce said: paul berret cok tırt... bence tüm oyun yapımcılarının sahip olması gereken tavır ve tutkuya sahip bir adam.Böyle adamlar daha çok olsa piyasada daha çok kalıcı ve akılda yer eden oyunlar görebilirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mage populasyonu durmadan artıyor, witch hunter oynamıştım ama okadar ezik kaldım ki mecburen mage açtım bende =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar