Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DS lite almayı düşünüyorum ?

solaris777

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu aleti almayı düşünüyorm

bişey sorucam bununla YASAL olarak internete girme, internetten milletle oyun oynamak mümkünmüdür? bide DS lite ı olan arkadaşlar YASAL oyunları (orjinal yani) mı alıp oynuyosunuz pahalı olmasına rağmen, yoksa herkes başka mevzulara mı kayıyo, bunu sormamın sebebi ben hep orjinal kullanmayı düşünüyorum da, acaba enayi durumuna mı düşerim?, çoğunluk ne yapıyor bu konuda? bide aşırı param yok yani orjinal kullanırsam senede 2-3 oyun alabileceim sonuçta...
Sosyal ağlarda paylaş

enayi durumuna düşmessin en iyisini yapmış olursun.
öteki türlü konsola da zarar vermiş olucaksın.
hem orjinal orjinal mis gibi kullanırsın.

ayda bir oyun alırsın para biriktirip. o ay o oyunu oynarsın.
iyi oyunları seçersin, aynı oyunu tekrar tekrar oynayabilecek tada sahip olur.

eğer günde on yüz bin milyon oyun oynayayım, hepsini oynayayım göreyim gibi bir derdin varsa o zaman tabii orjinal alınca çok para gidiyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

DS iyi bir secim kesinlikle

oyun olayina girmiyorum korsan vs orjinal polemiginden biktim ama psp den cok daha kolay bunda korsan acmak kastirmiyor onuda ekliyim

alette standart kablosus baglanti var ayni laptop gibi dusun
evde wireless router varsaonun ustunden yoksa ayrica yurtdisinda 50ytl ye turkiyede 100ytl ye satilan bluetooth gibi nintendonun wireless dongle i var onu takiyorsun baglaniyorsun

oyunun ustunde wi-fi compaitabel yazar DS oyunalridna wifi olayi baya degisiyor misal su anda pokemon pearl en gelismis wifi hizmeitni veriyor

internet ustunden mac yapabiliyor item filan trade edebiliyor minigame oynuyabiliyorsun ama en superi GTS

http://www.pokemon-gts.net/

global pokemon degisim merkezi aradigini buluyorsun lak diye

nintendonun internet hizmeti super kendine hayran birakiyor + tamamen bedava + friend code sistemi cok guzel calisiyor
Sosyal ağlarda paylaş

hepsini oynadim bu oyunlarin

new super mario bros en cok istedigim oyundu ama sarmadi cunki yeni oyun tarzina isinamadim bu kadar senelik mario refleksinden sonra onun yerine super princess peach oynadim valla :3

animal crossing in sonu yok gercekten mario kart da DS alindiginda alinmasi gereken 1 numarali oyun bence ama sunuda ekliyim multiplayer olarak mario kart haric bi halt olmuyor diger iki oyundan

kesinlikle yeni cikan zelda:phantom hourglass i listene ekle
hem DS in ne yapabilicegini gosteren nadir oyunlardan biri su anda hem zevkli ve surukliyici hemde multiplayer i felaket zevkli

yani DS varsa ve zelda oynamassan cok sey kacirmissin demek o derece iyi bir oyun :3
Sosyal ağlarda paylaş

400ytl olmasi lazim ds teknosada bir oyun hediyeli oluyor genelde
ben bu oyunu sattim gittigidiyordan 60ytl yi geri aldim (brain age vermisti hediye)

onun disinda 60ytl verip bir flash kartus + 50 ytl ye 1gb microsd almistim ondan beri masraf yapmadim ehr cikan oyunu oynuyorum sorunsuz

ama orjinal alicaksan oyle olay ebayden filan al bazi oyunlar 20-25 cikvarina kadar dusebiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...