solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 arkadaşlar bu aleti almayı düşünüyorm bişey sorucam bununla YASAL olarak internete girme, internetten milletle oyun oynamak mümkünmüdür? bide DS lite ı olan arkadaşlar YASAL oyunları (orjinal yani) mı alıp oynuyosunuz pahalı olmasına rağmen, yoksa herkes başka mevzulara mı kayıyo, bunu sormamın sebebi ben hep orjinal kullanmayı düşünüyorum da, acaba enayi durumuna mı düşerim?, çoğunluk ne yapıyor bu konuda? bide aşırı param yok yani orjinal kullanırsam senede 2-3 oyun alabileceim sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ds oyunları 90 ytl konsol gittigidiyorda 230 ytl tabii ki başka yerlere kaydım ben 100 ytl'ye 1 gb memory card download et, at içine... internetten de oynayabiliyorsun backuplarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 enayi durumuna düşmessin en iyisini yapmış olursun. öteki türlü konsola da zarar vermiş olucaksın. hem orjinal orjinal mis gibi kullanırsın. ayda bir oyun alırsın para biriktirip. o ay o oyunu oynarsın. iyi oyunları seçersin, aynı oyunu tekrar tekrar oynayabilecek tada sahip olur. eğer günde on yüz bin milyon oyun oynayayım, hepsini oynayayım göreyim gibi bir derdin varsa o zaman tabii orjinal alınca çok para gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ds oyunları türkiye'de çarpı 2 olarak şey ediyor fiyat açısından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ya ebay den getirtilir o çok sorun deil, peki orjinal halde, alete bişey takıp etmeden internete girme ve internetten milletle oynama varmı (wi-fi değil) var ise nasıl ve ne kadar masrafı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yazdım işte wi-fi olmadan internete nasıl bağlanıcaksın? oyun olarak bir şey takıyosun o 1 gb hafızalı onun içine 15-16 oyun atıyosun, internetten de oynayabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 DS iyi bir secim kesinlikle oyun olayina girmiyorum korsan vs orjinal polemiginden biktim ama psp den cok daha kolay bunda korsan acmak kastirmiyor onuda ekliyim alette standart kablosus baglanti var ayni laptop gibi dusun evde wireless router varsaonun ustunden yoksa ayrica yurtdisinda 50ytl ye turkiyede 100ytl ye satilan bluetooth gibi nintendonun wireless dongle i var onu takiyorsun baglaniyorsun oyunun ustunde wi-fi compaitabel yazar DS oyunalridna wifi olayi baya degisiyor misal su anda pokemon pearl en gelismis wifi hizmeitni veriyor internet ustunden mac yapabiliyor item filan trade edebiliyor minigame oynuyabiliyorsun ama en superi GTS http://www.pokemon-gts.net/ global pokemon degisim merkezi aradigini buluyorsun lak diye nintendonun internet hizmeti super kendine hayran birakiyor + tamamen bedava + friend code sistemi cok guzel calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ya ilk istediğim 3 oyun animal crossing mario kart new super mario bros. özellikle sonu olmayan, yani çevirip her zaman oynayabileceim oyunlar istiyorm zaten paso oyun alıyım olayım olmaz, o kadar zamanım da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hepsini oynadim bu oyunlarin new super mario bros en cok istedigim oyundu ama sarmadi cunki yeni oyun tarzina isinamadim bu kadar senelik mario refleksinden sonra onun yerine super princess peach oynadim valla :3 animal crossing in sonu yok gercekten mario kart da DS alindiginda alinmasi gereken 1 numarali oyun bence ama sunuda ekliyim multiplayer olarak mario kart haric bi halt olmuyor diger iki oyundan kesinlikle yeni cikan zelda:phantom hourglass i listene ekle hem DS in ne yapabilicegini gosteren nadir oyunlardan biri su anda hem zevkli ve surukliyici hemde multiplayer i felaket zevkli yani DS varsa ve zelda oynamassan cok sey kacirmissin demek o derece iyi bir oyun :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ya peki sizce psp mi ds mi cok arada kaldım bende bi el konsolu alıcam ama bi turlu karar weremedim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 grafik istiyorsan psp eğlence istiyorsan ds ama bana sorarsan psp derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ya şimdi bi oyun aletinede nerden baksan 650-700 ytl bayılmak gerçeği biraz soğuttu beni bi anda ya:) ulan oyun sonuçta....biraz düşünücem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 abi ds lite 230 ytl ne demek istedin anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 nerde 230 ytl. garantisiz falan alırsan o, e-bay e felan bak daha ucuzada bulunur. ama alırsam grantisiz almam şahsen. e 450 lira ordan oyunlarda 100 kaıttan 300 de o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 400ytl olmasi lazim ds teknosada bir oyun hediyeli oluyor genelde ben bu oyunu sattim gittigidiyordan 60ytl yi geri aldim (brain age vermisti hediye) onun disinda 60ytl verip bir flash kartus + 50 ytl ye 1gb microsd almistim ondan beri masraf yapmadim ehr cikan oyunu oynuyorum sorunsuz ama orjinal alicaksan oyle olay ebayden filan al bazi oyunlar 20-25 cikvarina kadar dusebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar