Fly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 açız , ortaköye servis yapan şık bir yer tavsiyesi lazım. pizzamax yemekten gına geldi, dışarı çıkıp burger king'e gitmeye üşeniyoruz. evde de makarna kalmamış ama sufle yapmak için mazleme var : kapanmadan verelim siparişi hadi bi zahmet pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 eve sipariş verin gitmeye üşeniyosanız? mc donalds gece 2 ye kadar açık falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 tama işte yemeksepetinden vereceğim , pizzacılardan başka bildik bir yer yok ortaköye yollayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 adanalıyım valla bilemicem iste sarma bile gelir evine asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Abi pizza max dan lazanya ve 20 parça tavuk kanadı alın 1 lt de kola alın doyarmısınız bilmiyorum tabii bir de siz siz olun pizzacıdan künefe almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yemeksepeti hesabi almak 2 dakikalik is, hem ne istedigine ordan daha rahat karar verirsin. domino's varken pizzamax neden diye sormak istiyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 kötü anılarım var (3 defa yemiştim oradan 3 ünde de zehirlenmiştim kusmuştum ıyk). o değil servis saatleri doldu çoğunun , btc burger türk diye bir yer buldum, nasıldır ? edit : veya neyse, burgera iniyorum :( edit2: arkımı da ikna ettim dominostan kanat söyledim. hayatımda daha önce kanat yememiştim, nası yeniyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 dominostan pizza söle yemeksepetinden 5 kere söledim 3ünde geç kaldı harika beleş pizza yedim geleceğe yatırım.dominostan pizza al! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 slms yine. yemeksepeti ortaköy semtine yollayanlar şu anda evet ne alayım buradan bilenlere danışayım. hemen gelmeli ve bütçeyi de çok yakmamalı (10 ytl civarlarında gezebilir). pizza hamburger iskender ne olursa artık. doyayım yeter. dipnot : 2 tek whooper yiyince baya doyuyorum mesela, abartılı bişeylere lüzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Abi ye istediğini,canımız çekiyor belki? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hayır söyliycem abuk bişey gelcek ondan korkuyorum. tecrübesi olnalara ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Schlotzsky's (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Hot Wings iste Kentucky'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 10 ytl civarı demişsin de, pek başarabildiğimi hatırlamıyorum ben onu. 10 ytl ile doymak istiyorsan dürüm iste herhangi bir yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 dominos un mutfağı iğrenç denilebilecek derecede pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hm neyse ev arkadaşım ve babası da geldi o sırada söyledim 2-3 pizza max'ten. dominosa 123 basıyor valla buraya getiren şube. Cons said: Schlotzsky's (tu) schlotzky's den söyleyecektim de geçen gelen servis elemanı kartı uzattığımda BU NE LA MĞKFMNSS dercesine BU NE dedi , ardından 3 defa pos ile çekmeye çalıştı 12 ytl lik şeyi 1.200 ytl (lol) yazmıştı falan. aynı adam gelirse diye tırstım bir an. bir de menülere baktım brokoli çorbası yok, dedim o zaman ben de yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar