mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 birkac siteye baktim itemleri gorebiliyorum fakat kac honor gerekiyor ve kac madalya ve hangi bg den lazim ?onu goremedim.biliyorsaniz bir yazin lutfen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 PvP • The Season 1 gear being put on the vendor is linked to the launch of Season 3, which one has been delayed to November 27. (src) http://boards.worldofraids.com/topic-7997-1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 delayed to november 27? .. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 atlas lootun son sürümde var hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Glove 10500 honor, 20 av mark Chest 14500 honor, 30 ab mark Shoulder 11250 honor, 20 ab mark Helm 14500 honor, 30 av mark Leggings 14500 honor, 30 wsg mark S1 armor S1 weapons-part-1 part-2 part-3 part-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 @MasterHapLo S1-S3 farkı o kadar açıldıki ortalıkta S1'siz adam kalmasın istemişler bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bunlar onu düşünemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Şimdi üstünde hiç pvp item'ın yok diyelim ve 60k hp kasmışsın gidip S1 itemlarını mı alırsın yoksa yeni vindicator itemlarını mı? Bence daha bile düşük olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Vindicatorlar ile s1 Gladiatorlar ayni bolgelere giyilemiyor =] Vindicatorlar bot belt bracer kolye yuzuk. s1 helm shoulders chest leggings gloves weapon ranged weapon[idol,wand vb.]. Dogal olarak konu puan degil, ihtiyac burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Off anlamak istemiyosun galiba üstünde 1 tane resillience item'ı yok pve itemların var diyorum .. Hepsi eşit gear .. Pvp gear'ı yapmak istiyosun , hangisini tercih edersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 o zaman da zaten ikisini de alacaksin. oncelik birinde diye digeri bedava olmak zorunda degil ki. ustunde 5 parca pve armor, ellerde pve silahlar, ranged varken de yapamazsin adam gibi pvp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 deathmoon vindicator tabi ki. her zmn derim iyisi deil en iyisini alıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 al işte beni anlayan biri çıkmış :) Birinde en iyisini alıyosun diğerinde daha iyisini .. Gladiator alacağıma arena'dan gelen puanla s3 alırım, honor'larımı da en iyi olan vindicator'lara harcarım hepsini alana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 honorlarini harcarsin. alirsin vindicatorlari. sonra bakarsin ki s3leri alman icin arena puani lazim. arena puani alman icin de ustundeki pve setini degistirmen gerektigini farkedersin. sonra o gladiatorlari da alirsin. arena puanlarini aldikca gladiatorlarini upgrade edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Sonraki tercih olacak işte kendin diyosun .. Daha bi albenisi olmalı bence .. Tüm vindicator'ları ve Trinket'ını upgrade etmek fln zaten 100 k honor istiyo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 zaten o yuzden vindicatorlarin yari fiyatina koymuslar s1'leri =] daha ne olcak =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ya zaten vidicator itemlarını kasmamış olman için henüz 70 olman lazım. Ben bile topladım hepsini. (ben bile diyorum çünkü 1-1,5 ay fln oluyo charı 70 yapalı.) Ama yaptığım en büyük hata, 70 olduğum an dandik te olsa bi takım kurup 200-300 de olsa puanları toplamamak oldu. 6-7 haftayı boşa harcadım. Şimdiye 2 parça sezon2 almıştım. Çok söylediler ama dinlemedim. İnsan deneye yanıla öğreniyo. Ama artık akıllandım :P Vindicator'lar tamam. Şimdi sezon1 honor la alınacağı için honor biriktiriyorum. 30k var köşede zaten 65k lazım. 1 haftada kasarım çok az bi puan. Fazla item göz çıkarmaz. Sezon3 ü de yavaş yavaş toplarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 vindicator lar ne zmn geldide oyuna kastin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 O veteranlari diyor. Bozma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 eheh evet lan diyom geldide biz mi görmedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bir topicte de insanlar üstü kapalı da olsa saygısızlaşmasa bitarafımı kesicem. :) Neyse arkadaşlar düzeltmiş vindikeytır==>veteran olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar