Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arena S1 madalyalari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vindicatorlar ile s1 Gladiatorlar ayni bolgelere giyilemiyor =]
Vindicatorlar bot belt bracer kolye yuzuk. s1 helm shoulders chest leggings gloves weapon ranged weapon[idol,wand vb.].
Dogal olarak konu puan degil, ihtiyac burda.
Mesaj tarihi:
o zaman da zaten ikisini de alacaksin. oncelik birinde diye digeri bedava olmak zorunda degil ki. ustunde 5 parca pve armor, ellerde pve silahlar, ranged varken de yapamazsin adam gibi pvp.
Mesaj tarihi:
al işte beni anlayan biri çıkmış :) Birinde en iyisini alıyosun diğerinde daha iyisini .. Gladiator alacağıma arena'dan gelen puanla s3 alırım, honor'larımı da en iyi olan vindicator'lara harcarım hepsini alana kadar..
Mesaj tarihi:
honorlarini harcarsin. alirsin vindicatorlari. sonra bakarsin ki s3leri alman icin arena puani lazim. arena puani alman icin de ustundeki pve setini degistirmen gerektigini farkedersin. sonra o gladiatorlari da alirsin. arena puanlarini aldikca gladiatorlarini upgrade edersin.
Mesaj tarihi:
Ya zaten vidicator itemlarını kasmamış olman için henüz 70 olman lazım. Ben bile topladım hepsini. (ben bile diyorum çünkü 1-1,5 ay fln oluyo charı 70 yapalı.) Ama yaptığım en büyük hata, 70 olduğum an dandik te olsa bi takım kurup 200-300 de olsa puanları toplamamak oldu. 6-7 haftayı boşa harcadım. Şimdiye 2 parça sezon2 almıştım. Çok söylediler ama dinlemedim. İnsan deneye yanıla öğreniyo.

Ama artık akıllandım :P Vindicator'lar tamam. Şimdi sezon1 honor la alınacağı için honor biriktiriyorum. 30k var köşede zaten 65k lazım. 1 haftada kasarım çok az bi puan. Fazla item göz çıkarmaz. Sezon3 ü de yavaş yavaş toplarız.
  • Yeni Oluştur...