CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yok artık bide kart makinesi koysaymislar noluyoruz lan nerde zevki o zaman monopolyde banka olup para calmanin di mi ama?
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Çok kullanışlı olmuş kredi kartlı monopoly... bankacılığı para transferlerini inanılmaz kolaylaştırıyor. Ayrıca hırsızlıkta kolay kolay yapılamıyo..
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ulan hep banka olurdum, para babası rp si yapardım. şimdi çaktırmadan yine çalarım da zorlanacaz biraz. neyse olur öyle.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yuuh resmen tüketicilik ve kapitalizm aşılıyorlar göz göre göre. İlerde o çocuklar kredi kartı kullanmanın verdiği şuursuzlukla milyar borca girecek potansiyel insanlar olarak yetiştiriliyor :/ kesin bankaların işi bu
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 peki oyuncular arasındaki alışveriş nasıl halloluo bilen varmı?ona göre alalım
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 evet geçen gün d&r'da gördüm, cidden çok zekice düşünerek yapılmış. tam olarak sistem nasıl çalışıyor bilmiyorum yani her oyuncuya 1'er kartmı veriliyor ama artık bankadan para çalınamayacak olsa gerek :P
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ve yeni jenerasyon basit 4 islemi yapamaz hale gelecek, masal burda biticek yazik yani Hepsi Benim sayesinde ben parayi basit matematigi ogrenmistim, artik cocuk parasini elinde tutmicak oyun icin olsa bile, hersey bir karttan olacak.
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 en kötüsü oyun bitince ve birinci gelince "ehuahaa para çaldım beeaan" diyemicek..
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 girme lan teknoloji bu kadar içimize. yeter.
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Yahu eski versiyonda satılıyordur yinede bir yandan=)
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 abi göççükken biz monopoly paralarıyla bakkala markete gidiyorduk :/
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 kartli sisteme gecilmesini kemal unkatian zorlamis bundan boyle kartli oyunlarda yapilan her islemden vergi kesicekmis demedi demeyin sonra uyariyim bastan
nocom Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Husker said: para çalmanın önüne geçilmesi lazım monopoly güvenilirliğini yitiriyordu!!!!!!!! :D :D :) (tu):)-D (:D
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 millet su içmeye gidiodu ne aşırıodum hey yaffum hey , bankacı olmak ftw nerde o eski kagıt paralar böhüü:(
Öne çıkan mesajlar