Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planeswalker'lar

Masticore

Öne çıkan mesajlar

planeswalkerlar şöyle oluyo,sağ alttaki sayı loyalty counter.
abilitylerin yanında da +1 -1 vs. sayılar var,onlarda kullanınca loyalty counter'a ekle/çıkar demek.mesela oyuna 5 loyalty counterla giriyor ama son özellik 8 istiyor,yani en az 3 tur beklemek gerekir kullanmadan önce gibi.loyalty counterlar bitince sanırım graveyarda gidiyor.
birde örnegin creaturelardan gelen damageı planeswalkerlara aktarma gibi birşey var mesela 3 damage yerse 3 loyalty counter gidiyor ama damage ı bölüştüremiyorsun kendinle planeswalker arasında sanırım emin degilim bundan.bunun mantığıda playerlarda bi planeswalker heralde.

split second da instantın instantı gibi birşey :p yani üstüne response olarak bir büyü yapılamıyor.
recover ne olduğunu bende bilmiyorum valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Recover lı bir kart graveyardındaysa ve bir yaratık kartını graveyarda gönderirsen otomatik çalışıryor recover.
Ya recover costunu ödeyip eline alıyosun (ohh) yada kartı oyundan çıkarıyorsun.
ben çok yararlı buldum şu linkide vereyim
Ability Açıklamaları by wiki
ayrıca unutmadan ekliyeyim planeswalkerın abilityleri sorcery gibi oynanıyor , magic workshopdaki adamlar ilk turdan abilityleri kullanıyor genelde.
damage aktarma olayıda. düşman isterse planeswalkera saldırabilyor. Trample fazlaalık damageı sana aktarmıyor.
sen istersen sende ona redirect edebiliyorsun galiba..(not sure)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...