Masticore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Biri bana anlatsın hiç birşey anlamadım bu cardlardan. Bide splint Second'u anlatsın Bide recover özelliğini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 planeswalkerlar şöyle oluyo,sağ alttaki sayı loyalty counter. abilitylerin yanında da +1 -1 vs. sayılar var,onlarda kullanınca loyalty counter'a ekle/çıkar demek.mesela oyuna 5 loyalty counterla giriyor ama son özellik 8 istiyor,yani en az 3 tur beklemek gerekir kullanmadan önce gibi.loyalty counterlar bitince sanırım graveyarda gidiyor. birde örnegin creaturelardan gelen damageı planeswalkerlara aktarma gibi birşey var mesela 3 damage yerse 3 loyalty counter gidiyor ama damage ı bölüştüremiyorsun kendinle planeswalker arasında sanırım emin degilim bundan.bunun mantığıda playerlarda bi planeswalker heralde. split second da instantın instantı gibi birşey :p yani üstüne response olarak bir büyü yapılamıyor. recover ne olduğunu bende bilmiyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Recover lı bir kart graveyardındaysa ve bir yaratık kartını graveyarda gönderirsen otomatik çalışıryor recover. Ya recover costunu ödeyip eline alıyosun (ohh) yada kartı oyundan çıkarıyorsun. ben çok yararlı buldum şu linkide vereyim Ability Açıklamaları by wiki ayrıca unutmadan ekliyeyim planeswalkerın abilityleri sorcery gibi oynanıyor , magic workshopdaki adamlar ilk turdan abilityleri kullanıyor genelde. damage aktarma olayıda. düşman isterse planeswalkera saldırabilyor. Trample fazlaalık damageı sana aktarmıyor. sen istersen sende ona redirect edebiliyorsun galiba..(not sure) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Peki planswalker'lar nedir ? Ench. mı Artifact mi attım creature mı ? oyuna girdimi nasıl yok edicem bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 destroy target permanentla ya da damage vurarak yok edebilirsin. türü de planeswalker iste. destroy target creature falan islemez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 planeswalker sensin benım, yanıma kanka cağırıyorum yanı aboc planeswalker diye kartmı cıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?36,2912142 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 mavi deste varsa karşıda kötü oluyo ya habire yok eline gönder counterları gitsin yok counterspell yap bilmemne sevmiyorum maviye karşı oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ahah kim severki maviye karşı oynamak.Bazen MWS'de ilk island'ı yere iner inmez player lost yazısı çıkıyor :) . Ben hayatım boyunca mavi dışında bir renk ile oynamadım. Yaptığım deck ler mutlaka mavi içerir. Magic'te de en iyi renk mavi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 he he benim destelerim de hep mavi siyah ve yeşilden olusur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 öyle diyorumda benimde favori destem mavi-siyah aslında ama bazı arkadaşlar oynamak istemediği için alternatif destelerle oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 beyaz kirmizi da bir alternatif olarak secilebilir, genel anlamda hizli ama gucsuz bir deck olur kanaatimce. Ama hizli işte, ilk 10 dk de işini bitirdin rakibin, yoksa işin yaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar