Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 7. Forumlara h^ack, c^rack, w^arez vb illegal her türlü içeriğe sahip mesaj gönderilemez. Telif hakları olan her türlü ürünün paylaşımı yasaktır. Üyeler müzik,film,program vb paylaşım için foruma koyduklarında Telif Hakları Yasasını ihlal etmediğinden emin olmalıdırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 proje hoş olmuş da bence bunu internet bölümüne açıp sadece siteyi tanıtsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Sitenin tanıtılcak bişiyi yok şuan sadece upload yapıyorum. Site açık değil zaten http://www.dizi-indir.net :D Uploadlar bittikden sonra açıcam siteyi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 altyazida koy altyazi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 http://www.opensubtitles.org burdaki altyazılar uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bende prison break cekicektim torrentleechden , ratioyu sömurcek diye vazgecmıstım hehe senden cekelim hemen saolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 season1 i bitirmek uzereyim. sezon 2yi koydugunda linki verir misin? onuda cekelim dursun hepsi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 çok saol yaw.byük sevap işledin:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ohannes direkt link oh mis. S2 isterük, daha yeni son 2 bölümünü rapidden çektim zahmetle s1'in. önceden görseymişim ya burayı:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 S2'nin 8 bölümü bitti. Yarına 4 tane dahası yüklenir. Veririm dl linklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ya bu arada uploader lazım tek başıma olmuyo :D bi sunucu kiralıcam sırf upload için ama şimdilik 25KB ile upload yapmak zorundayım :D Lost için saolsun xaty yardım edecek. Heroes için yardım edebilecek varsa çok müteşekkir olarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 eger flasget gibi bir upload programı varsa ben yapabilirim. wireless baglantim sapittigi icin uploadlar yarida kaliyor. bide smart driver die bişi kullanıyordum browser uzerınden yuklenıyordu ondan cok gıcık kaptım 4gb alanım vardı yuklemeyi biraktim buyuk dosyalari. yarıda kalmamamı saglicak bişi var mi? 40 kb uploadim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 FTP'den upload yapıyorum zaten şuanlık biliyosan kullanmayı ö.m atarsan sevinerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ooow süper olmuş..kotasız arkadaşlardan birini bulur bulmaz indirtcem xD eline sağlık bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 S2 Linkleri bekliyom, pişkinim:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 10 bölümü kaldı S2 'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ooo iyi olmuş torrentle uğraşıyodum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Dün indirmeye çalıştımda çok yavaştı 4 kb la falan indiriyodu, bugün bi deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 7thBreath said: Dün indirmeye çalıştımda çok yavaştı 4 kb la falan indiriyodu, bugün bi deniyim. Deneyip buradan bilgi verirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 denemek için indirdim max 240kb/s yi gördüm sonra 200civarında indirdi ellerine sağlık yardım lazımsa bende de bissürü dizi var nasıl upload edeceğimi söyle 3 5de ben upload ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Burax said: denemek için indirdim max 240kb/s yi gördüm sonra 200civarında indirdi ellerine sağlık yardım lazımsa bende de bissürü dizi var nasıl upload edeceğimi söyle 3 5de ben upload ederim Güzel o zaman sorun sunucuda değilmiş özelden msnimi gönderdim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ekledim bende sorun olmadı yav internet download manager kullanıom neyse upload için yardımcı olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Prison Break S2 Yüklenen bölümler... 01-02-03-11-12-13-14-15-16-17-18-22 http://www.dizi-indir.net/uploads/prisonbreak/s2 Bunları şuan indirebilirsiniz. Diğerlerinin boyutu küçükytür zaten indireyim demeyin açılmaz :D Salak prgram sırayı karıştırmış böle oldu diğerlerini yarın upload edicem bugün sabaha kadar başka işlerim var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Lost Sezon 1 xaty arkadaşım sayesinde 5 saatde upload edilmiştir. Kendisine teşekkürü bir borç bilirim beyav :D Lost S1 FULL >>>> http://www.dizi-indir.net/uploads/lost/Season%201/ Edik: arada mpglerde var onnarın boyutu az biraz büyük 700mb kadar idare edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar