Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Çok güzel bir film gibi... bugün girdi vizyona, henüz konu açılmamış arama yaptım bulamadım. burada tartışılabilir. Duyduğum kadarıyla güzel bir gerilim filmiymiş ve oyuncular da iyi iş çıkarmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ilk gordugumde isim baska tarz bi isim gibi geldi hiç duymamıstım valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 biraz filmi açıklasaydınız :) 40 gün 40 gece ile bağlantısı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Film aynı adlı çizgi romandan uyarlama. Alaskada (başka bir yerde olabilir tam hatırlamıyorum) 1 ay gündüz 1 ay gece olmaktadır ve tam 30 gecenin ilk başlangıcında masum kasabayı vampirler basar kasabalılarda 3o gün gece vampirlere karşı dayanmaya çalışırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukuman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 izledim, cok da begenmedım. gerilimi ses sahnedeki abartı sesler yaratıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Beğenmedim. Vampirler çok beyinsizdi. Hatta direk zombi gibiydiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 dün aksam izledik verdiğim paraya acıdım desem yeridir abartı sesler sıfatsız vampirler hiç hikaye yoktu direk olaya dalmışlardı her yer kan midemin kalktığına başımın ağrıdığına değmedi sadece sonu işe yarardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yapmayın ya o kadar kötümü heh bugün gitmeyi düsünüyorduk :' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 DIS-GUS-TING! sakin gitmeyin berbat berbat yavas ac aman tanrim facia. vampirlerin butun karizmalari ellerinden alinmis, bi halta benzemiyorlar konu cok salak adam duruyo bi anda yok neden yok vampir yedi vah annem en dandik korku filminden bile korkarim ben bunda kilim oynamadi iğrenclik bile yok sadece guzellik: kar. evet kasabaya hasta oldum, ben de orda yasamaliyim buyuyunce. filmden ciktim, arkadasimin esprisi: bu filmin devamı kesin "stella the vampire slayer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 şimdi geldim ben de filmden... bence kötü bir film değil... gerilim vardı gene de hani siz nasıl bir gerilim korku arıyorsunuz bilemiyorum tabi... sonu hariç bence gayet güzel bir filmdi. sonu biraz klişe olmuş en son sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 İnternet sitesinde oyunu vardı bunun.. film vizyona girmeden önce onu oynuyodum arada orda karizma yapmışlardı walla vampirleri filmi bilemicem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 şimdi geldim. bence de kötü bir film değildi. sonu garipti sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Her tarzdan hoşlananlar olacağı için bir filme kolay kolay berbat sıfatını yakıştırmaktan haz almam;ama maalesef berbat bir film...Gerilim mi olsun action mı derken bence gayet gereksiz olmus.Para vermeyin derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 beğenen varsa kusura bakmasın ama cidden kötü bir film. demin izledim ve tamamen vakit kaybı. hani bu türde filmleri sevmeyen veya izlemeyen biri olsam takmayın beni derim de cidden gereksiz olmuş film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar