Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30 Gün 30 Gece

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok güzel bir film gibi... bugün girdi vizyona, henüz konu açılmamış arama yaptım bulamadım. burada tartışılabilir. Duyduğum kadarıyla güzel bir gerilim filmiymiş ve oyuncular da iyi iş çıkarmışlar...
Mesaj tarihi:
Film aynı adlı çizgi romandan uyarlama. Alaskada (başka bir yerde olabilir tam hatırlamıyorum) 1 ay gündüz 1 ay gece olmaktadır ve tam 30 gecenin ilk başlangıcında masum kasabayı vampirler basar kasabalılarda 3o gün gece vampirlere karşı dayanmaya çalışırlar.
Mesaj tarihi:
dün aksam izledik verdiğim paraya acıdım desem yeridir abartı sesler sıfatsız vampirler hiç hikaye yoktu direk olaya dalmışlardı her yer kan midemin kalktığına başımın ağrıdığına değmedi sadece sonu işe yarardı
Mesaj tarihi:
DIS-GUS-TING!

sakin gitmeyin

berbat berbat

yavas ac

aman tanrim facia.

vampirlerin butun karizmalari ellerinden alinmis,
bi halta benzemiyorlar
konu cok salak
adam duruyo bi anda yok
neden yok
vampir yedi
vah annem
en dandik korku filminden bile korkarim ben bunda kilim oynamadi
iğrenclik bile yok
sadece guzellik: kar.

evet kasabaya hasta oldum, ben de orda yasamaliyim buyuyunce.

filmden ciktim, arkadasimin esprisi: bu filmin devamı kesin "stella the vampire slayer"

Mesaj tarihi:
şimdi geldim ben de filmden... bence kötü bir film değil... gerilim vardı gene de hani siz nasıl bir gerilim korku arıyorsunuz bilemiyorum tabi... sonu hariç bence gayet güzel bir filmdi. sonu biraz klişe olmuş en son sahne
Mesaj tarihi:
Her tarzdan hoşlananlar olacağı için bir filme kolay kolay berbat sıfatını yakıştırmaktan haz almam;ama maalesef berbat bir film...Gerilim mi olsun action mı derken bence gayet gereksiz olmus.Para vermeyin derim...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
beğenen varsa kusura bakmasın ama cidden kötü bir film. demin izledim ve tamamen vakit kaybı. hani bu türde filmleri sevmeyen veya izlemeyen biri olsam takmayın beni derim de cidden gereksiz olmuş film.
  • Yeni Oluştur...