Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Healing Emote Sorusu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar.. Yine acemi Stynx sizinle :) Bu sefer ki sorum healing esnasındaki emotelar hakkında. Ben şöyle birşey yapmak istiyorum. Hani bildiğimiz spheredeki *You apply the bandages to HedeHödö* yerine sadece bandajın uygulandığı kişinin üstünde *HedeHödö tarafından tedavi edildi* gibi.
Mesela scripts kısmından bulduğum bir scriptteki emote kısmı şöyle ve yukarıda belirttiğim gibi yazilar cikiyor..

if ( == )
SRC.ACT.TIMER =
SRC.EMOTE Bandajlari kendine uygular
else
SRC.ACT.TIMER =
SRC.EMOTE isimli kisiye bandajlari uygular.
endif

*You see HedeHödö isimli kisiye bandajlari uygular* işte sorun cümlemiz... Yuakrdaki SRC.EMOTE yerine gelecek olan code'u bilsem aslında başlık açmayacaktım ama bulamadım. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
(Arama yaptım fakat bulamadım. Eğer siz bulduysanız lütfen sadece mesaj adresini verin)

[Bu mesaj StynxCartman tarafından 16 January 2004 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:) Özür dilerim... Biraz evvel buldum istediğim şeyi.. Aynen dediğin gibi;
src.targ.sayua 048,0,0,0* sayesinde hayata doner *

İstediğimi başardım. Şimdi bu yazıyı istediğim renkte yapmak kaldı..
048,0,0,0 rengi belirliyor değil mi?
Mesela bunu kırmızı yapmak için neyi değiştirebilirim?

[Bu mesaj StynxCartman tarafından 16 January 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
xxx,0,0,0 hede
xxx'ler rengi belirler ve renklerde bildigimiz kodların aynısıdır..
bazı özel yanar dönerli renkler hues yüzünden siyah çıkabilir onun dışında hepsi aynıdır mesela 0455 bildigimiz gibi koyu mavidir oraya koyarsan 0455,0,0,0 hede dersen mis gibi lacivert hede dersin..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein
  • Yeni Oluştur...