Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All-Star Oylaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
joe johnson'ın ne işi var kariyerinin en kötü sezonlarından birindeyken. Baron yok hakkaten Brandon Roy bile seçilirken Baron Davis seçilmiyorsa helal olsun o koçlara.
Mesaj tarihi:
mokoko said:
antawn ?
jamison ?
david ?
west ?

nassı yaw

hido ?
tmac ?
carter ?
baron ?

hadi canım

Şimdi all-star yıldızlık olsada son yıllarda görüldüki performansı iyi olanlara,takımı taşıyanlara bir ödüldür.
Antawn Jamison 20-10 barajını aşan 6 oyuncudan biri ve bunların 6sı(Boozer,Yao,Al Jeff,CP3,Dwight) da all-star.(All Jeff dışında ki kendisi zaten NBA'in en boktan yüzdeli takımında oynuo).Jamison,Arenassız ve bazı aralar Butler'sız Washi'yi gerçekten taşıdı ve iyi bir galibiyet yüzdesiyle söz sahibi yaptı.Jamison kesinlikle bir all-star'dır,Hedo'dan daha çok hakeder.
David West'in neden all-star olduğunu anlamadıysan zaten pek takılmıosun maçlara son zamandır snrm NBA'de.Bunu tartışmam bile.
Bana göre tartışılcak durum Roy ve Joe Johnson'dır.Roy yerine Baron,Joe yerine de Ray seçilebilirdi.Camby'nin seçilmemesi de açıkçası şaşırttı beni.
Mesaj tarihi:
Supreme doğru diosun fakat Wizards kazanabiliyor fark burda.Kaman'dan önce ben Al Jefferson'ı söylerim istatistikse olay,ama takımları leş,Kaman zaten mıp alır onurlandırılır bu sene o yeter buna,6-7 rebo maç başı adamın eline düşüyor resmen tek pota altı olduğu için.
Neyse,söylemek istediğim Hedo'nun maçlarını çok izliyoruz,Hedo'yu çok konuşuyoruz çünkü gerçekten başarılı ama bir durum varki,Lewis'in gelişinin Orlando'yu ve oyuncuları ne kadar ivmelendirdiğidir,Hedo bence de haketti ama Dwight'ın domine etmesi ve Lewis'in gelişi çok etkili bunda,diğer hakedenleri de Hedo kadar izlemedik bir diğer ayrıntı da bu.Beast'i tutalım derken Hedo falan çok boş kalıyor ama Wizards maçı izlerken netten falan ,Jamison'ın yaptığı katkı gerçekten olağanüstü ,adam rebo canavarına dönüştü hücumda,şut tercihleri falan çok doğru.Bunun yanında Hedo bu hafta ivmeledi biraz istatistiklerini Lewis'de all-star olmayacağını anladı ve Hedo'ya çok top kullandırdılar iki hafdatır görüyoruz adam 25.5 falan oynuyor son maçlarda ki sezon ortalaması 19 falan, pow seçiliyor,ki süper bir onur bu.Ama agalit All Jamison =]

edik:Çok "ama" kullandım,yorgunum heyecanlandım bi de iki Wizard all star olunca =]
Mesaj tarihi:
takim basarisi diye olay detroitten rip hamilton allstar oluyor, dogunun 6. si wizards tan 2 tane adam secilip dogunun 3. su orlandoda bi tane adam seciliyorken hedo cok rahat allstar olur. araya carter ve shaq bile sıkıstırılabilirdi. uykusuz kalmaya degmeyecek bi allstar malesef.
Mesaj tarihi:
supremeallah'a sonuna kadar katılıyorum. Ayrıca all-star maçlarında oynayacak oyuncuların genel olarak veteranlardan seçilmesi taraftarıyım boku çıkmadığı sürece. Brandon Roy'un seçilip Baron Davis'in dışarda kalması dünyanın en mantıksız hareketidir. Buna sebep olan koçların abv hatta.
Mesaj tarihi:
Zaten bi Roy seçimi birazda Johnson seçimi çok abes,diğerleri insandan insana değişir.Koçlardan 16'sı Antawn demiştir 14'ü Hedo mesela ,ama birinin seçilmesi gerekiyordu sonuç olarak.
Baron'ın all-star olması kesinlikle gerekiyordu,özellikle All-Star'ın yapılacağı yer olan New Orleans'ta,eski takımı olan Noh'a karşı oynadığı son inanılmaz maçıyla ne kadar buna iştahlı olduğunu gösterdi herkese.
Mesaj tarihi:
noh a karşı bıldıgın sıradan oynadı.

washington arkadaşlar bu secimlere göre ligin en iyi takımıdır. Arenas ı da allstar diye sayarsak washington east 6ıncısı olmasına ragmen 3 allstar a sahiptir. Ama güzelim orlando dan hedo seçilmez okz ya bye. nba sucks.
harbi gicik oldum gsw ligin en iyi basket oynayan takımlarından biri aksini iddaa edenin alnını karışlarım all-ztar oyuncuları yok öyle mi? heh okz bye. neyse çok gıcık oldum bence allstar ı ızlemeyelim
Mesaj tarihi:
Hedo çok iyi bir sezon geçiriyor,Orlando'nun 29-18'lik derecesinde en az D12 kadar katkısı var çoğu maçta,kabul.Ama Antawn'dan Pierce'dan ya da Caron'dan daha mı iyi? Bazılarına göre daha iyi,bazılarına göre değil Hedo haketti bencede ama 3 slot vardı boş,onun için diğer 3 isimden geride kaldı.Bosh'u pivot kontenjanından seçmişler onu saymadım.

Paul Pierce,doğunun ve NBA'in en iyi takımının en formda oyuncusu,kim ne derse desin KG ve Ray büyük isimler,onların gelişiyle Celtics bu durumda ama Pierce bu takımın en önemli parçasıdır.

Caron Butler,bir dış oyuncuya göre inanılmaz fg yüzdesi var ortalamalrı Hedo'dan yüksek.Tam bir yıldız oldu bu sene.

O zaman tartışılcak adam Antawn Jamison,ama Hedo'yu seviyoruz tamam ama Jamison'ın yaptığı katkı ve oyun stilini hepimiz biliyoruz.Arenas varkende böyle,hem butler hem arens yokkende böyle.Onun rakamları,katkısı her zaman sabittir ve doğunun en iyi forvetlerinden biridir.

Tabi bunlar bence,ama bu kadar kaptırmayalım Hedo'ya.Hedo seçilmese.Richard Jefferson seçilsede sesimi çıkarmazdım,Baron'ın durumundan çok farklı Hedo'nun durumu niye bu kadar çok şaşırdınz ki?
Mesaj tarihi:
5-7'de üçlükle %50 FG yüzdesiyle oynadı Baron 23 sayı üretti,9 asist yaptı.İnanılmaz olmasa bile onun için bu kadar stresli bir maçta gayet iyi bir maç sıradan asla değil,Baron için olsa bile.
Mesaj tarihi:
JJ'i koçlar çok seviyor,tam her koçun takımında görmek istediği türden bir adam.Demin espn'de dinledim,bu 30 koç yedekleri belirlerken 2 forvet 2 guard 1 pivot seçiyor kalan 2 oyuncuyu ise kafalarına göre pozisyondan seçip 7'yi buluyorlarmış.Doğunun tüm koçlarının listesinde varmış Joe Jonhson nerdeyse.
Mesaj tarihi:
basketbolseverler said:
Barkley: “Hido seçilmeyi hak etmişti”
All-Star yedeklerinin açıklandığı “Inside the NBA” programında yorumculuk yapan NBA efsanesi Charles Barkley, kariyerinin en başarılı sezonunu geçiren Hidayet Türkoğlu'nun All-Star'a seçilmeyi hak ettiğini söyledi.

NBA TV'den yayınlanan ve All-Star yedeklerinin açıklandığı “Inside the NBA” programında yorumculuk yapan NBA efsanesi Charles Barkley, kariyerinin en başarılı sezonunu geçiren Hidayet'in All-Star'a seçilmeyi hak ettiğini söyledi.

Barkley, Orlando Magic'ten sadece bir oyuncunun Doğu Karması'nda temsil edilmesinin bir talihsizlik olduğunu vurguladı.

Programa canlı yayınla katılan Toronto'nun yıldızı Chris Bosh da, “Hidayet kesinlikle bu formayı hak etmişti” yorumunda bulundu.

Bu sezon kariyerinin en iyi dönemini geçiren Hidayet Türkoğlu, 47 maçta da ilk beşte başlarken, 19.4 sayı, 6.1 ribaund, 4.3 asist ve 1.1 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.
Mesaj tarihi:
ben olacağına inanmıyorum diye bir savunma şekli yok. kendin de bilmiyorsun o zaman gerçekten.

de ki şu şu şu sebeplerden dolayı Hidayet düşüşe geçicek.

Bence bu takım bozulmadığı sürece Hidayet seneye kesin all-star kadrosunda yer bulur.
  • Yeni Oluştur...