Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All-Star Oylaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Garnett ve Lewis gibi iki all-star'ın doğuya gelmesi Hedo'nun forvetlerden seçilmesini zora sokar...Zaten oylarla seçileceği için doğunun forvet 2lisi (starter olarak),Lebron ve Garnett olacaktır..Shaq her ne kadar NBA'in sembolllerinden olsada oylarla bu sene Dwight Howard doğunun pivotu seçilir.Guard ikiliside bir aksilik olmazsa Wade-Arenas şeklinde başlar.Yedeklerde 3 guard-3 forvet-1 pivot şeklinde seçilirse.Hidayet'in şansı pek yok...
Ben yinede verdim oyumu Hedo'ya..
Mesaj tarihi:

farkli bi allstar olacak ve dogu bu sefer iceriden daha guclu duruyor, nedeniyse 2 pivot aliniyor ve duncan bu sene pivot olarak gosterilmis dolayisiyla ya stoudemire yada duncan olmayacak allstarda demek. hedo nun işi cok cok zor bu arada. kendi verdigim oylarda bi carteri sevdigim icin cok oy werdim guzel hareket yapiyo maca heyecan katiyor diye, gerisi allstar donemine kadar performansini tahmin ettigim oyuncular.
Mesaj tarihi:
İkiside pivot olarak gösterilmiş,ama hem shaq,hem big-ben,hemde ilgauskas'ın aynı yıl all-star olduğunu unutmayalım.İş yedeklere kalınca 7 yedeği de aynı pozisyondan seçebilir kurul,onların insiyatifine bağlı...Duncan asla dışarda kalmaz bu arada =]
Mesaj tarihi:
bulletride çok ii analizlerde bulunmuş ekliceğim tek bişiy var shaq konusu.unutulmamalıdırki shaq ve kobe hemen hemen her sene oylarını en azından düşürmeden all star oluyolar.oyların çoğu usa'dan gidiyo.ve onlar orada birer tabu bence.kısacası en azından shaq'ın ölüsü bile allstar olucaktır.
Mesaj tarihi:
Bu arada Garnett'in doğuya göçmesiyle batı starterlarında bir slot boşalıyor...Duncan,Yao,T-mac,Kobe oylarla belirlenecek 4 isim olacak muhtelemen...5. kim olacak peki?Büyük ihtimal bir forvet olacak Carmelo,Nowitzki ya da kim olabilir sizce?
Mesaj tarihi:
Vote ballot kısmında official sitenin,firs time all-star adayları diye kendilerince bir bölüm hazırlamıp NBA.com mod.ları bu bölümde sezon performanslarına göre ilk kez all-star olma potansiyelleri olan oyuncular var.Hidayet'de ilk 10'da olmasada ilk kez all-star olacak 20 oyuncu arasında şans tanınıyor.
Mesaj tarihi:
O değil de keşke çinliler şu adam kayırma olayını başlatmasaydı diyor insan ister istemez =/ Yao Ming o kadar iyi bir pivot değilken adamı all-star yapmak için zilyon tane oy attılar oylamanın suyunu çıkardılar resmen. Ben de Mehmet ve Hidayet'e oy verdim dün ama bugün de olmayı hakeden adamlara oy verdim. En azından all-star olarak izleyip zevk alacağım, işin şov kısmını iyi yapan adamlara oy verdim. Mehmet'in geçen sene alınması doğruydu çünkü istatistikleri çok iyiydi ve takımın kazanması için gerekliydi. Gerçi all-star maçında kazanmaya oynamak da saçma ama neyse.

Sonuç olarak ben bu sene ikisinin de all-star olamayacağını düşünüyorum.

Edit : -de ayrı yazdım.
Mesaj tarihi:
hep yao'ya karşı bi önlem düşündüm ama hep saçma şeyler çıktı.uluslararası bi lig olduğu için hiç bi şekilde adamın oylarını kesemezsin yani.yoksa abd'de de pek sevilen bi oyuncu diil yao
Mesaj tarihi:
Şu an Yao'dan daha iyi bir pivot var mı batıda?
Mehmet'i görüyoruz...
Brad Miller eski all-star halinden uzak..
Amare bu sene o ezici oyununu oynayamıor..
Eğer bir pivot seçilecekse all-star bu Yao'dur..Yedeği ise bana göre Camby-Kamann-T.Chandler üçlüsünden hangisi daha iyi bir performans sergilerse o olur.
Mesaj tarihi:
Yao hücum gücüdür, Camby savunma gücüdür. İkisini bence kategorize etmek yanlış olur. Ayrıca şu an hakediyor dedim zaten ben de, yine de gönlüm Camby'den yana ^^
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Boozer seçilmezse ÇOK ama ÇOK ayıp olur. Salt Lake City'nin nüfusu az o yüzden çok az taraftar oyu alıyor utah oyuncuları, ama adam hemen hemen her maç double-double oynuyor. Tamam, kabul, bu düşüş serisinde takımına maç kazandıramıyor, bir kobe bir leBron değil, ama en iyi batı forveti bence bu sezonun.

Deron willams girecek zaten, o takımdan ikini, üçüncü adamın AllStar olması takımın bundan sonraki formuna bağlı.
Mesaj tarihi:
sostizm said:
Boozer seçilmezse ÇOK ama ÇOK ayıp olur. Salt Lake City'nin nüfusu az o yüzden çok az taraftar oyu alıyor utah oyuncuları, ama adam hemen hemen her maç double-double oynuyor. Tamam, kabul, bu düşüş serisinde takımına maç kazandıramıyor, bir kobe bir leBron değil, ama en iyi batı forveti bence bu sezonun.

Deron willams girecek zaten, o takımdan ikini, üçüncü adamın AllStar olması takımın bundan sonraki formuna bağlı.

Bir Kobe değil dediğin adam Garnett'i,Howard'I sollayan bi adam efficeny rating'e sahip ve Lebron'dan sonraki en yararlı adam bu istatistikte(Garnett istatistiklerinde ufaltmaya gitti tabi başarı için),fakat Utah geçen seneki gibi güzel bir win-loss oranı yakalayamiicak gibi all-star'a kadar,ama yinede batının şu an en iyi forveti kendisi dediğin gibi,ilk 5 seçilemez o kadar oyu yok ama mutlaka yedeklerden all-star olur.
Benim korkum Yi Jianlian'ın all-star olmasıydı,yinede en çok oy alan 4. forvet kendisi doğuda ama bu onu ilk 5'e sokmaya yetmez ve yedeklerden de tabii ki seçilmez.Garnett-Lebron ikilisinden sonra 3-4 forvet seçilecek doğudan bunlardan biri Pierce diğeri Bosh olacak gibi,diğer forvet slotu için Hedo-Lewis-Jefferson kapışır.
  • Yeni Oluştur...